:D

Nu är ja hos ellsan :D Grr på den ;)
22.22 Elli tänker på mig.

Sitter och kollar på Elli när hos dansar till this woman ;) Vi har nyss ätit mat, några sånnadära baguetter med köttfärs o massa grönsaker o sen anannas så nu är det lite knepigt på tungan..

Nu sitter vi här o diggar P.I.M.P med 50Cent ;)

Ja övningskörde föresten hit till huskvarna, Ulla huset :) Gick bra men glömde låsa bilen när vi var inne på willys^^ inte bra ;)



It must have been love ;)







Första dagen ;)

Vakande vid typ halv åtta.. upp o åt sen åkte ja med Mackan o paappa till Tibro. Åkte för första gången på stora banan :) så himlans kul. typ glädje i hela kroppen:D även om det var nedranss svårt o så. o nu kan ja knappt sitta för sittbenen är helt ömma o benen med för motocykeln råkade välta där en gång haha  ja låg med cyklen över mig och gapskrattade o skrek på pappa.  och shit va sandig banan va.. sklle vart hård bana och visst var den det på vissa ställen men inte överallt o så kommer ja där helt nybörjade o livrädd o ska åka i hög spår med tjock sand. men gick bättre och bättre för varje pass så kunde köra lite fortfare på fjärde passet :) Tur iaf att jag åkte med 85cc o dom.. det var faktiskt itne bara jag som var nybörjare heller.. en till o ja körde om honom.. riktigt stolt faktikst ;) .. haha

men nu ska jag äta lite sen ska ja nog lära Martiin att åka rullskidor.. försöka iaf. Han kommer säkert vara bra.

Ska till Ellsan sen ikväll med :) Myssöndag :)

/Johanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0