Sista augusti..

Tiden går så sjukt fort! nu har ja typ jobbat på mackan i tre månader.. verkligen sjukt! och alla har börjat skolan igen, förutom ja och fler där till.. hm konstig känsla det med måste jag säga!Speciellt när många från ens närhet flyttar iväg för högskola lite överallt i landet.. där kan man snacka vuxet! :) Idag var en av de dagarna som jag helt plötsligt om igen fattade att jag tagit studenten.. In till staden med bil för att träna på atlantis med Elsa. Besökte jobbet en sväng efter det och sen hem till habo där jag bytte om innan jag for till brogården för lite jobb på min lediga dag! När jag kom hem därifrån så tvättade jag mina träningskläder och gjorde lite mat! Hallå vuxen.. så då vart ja tvungen att plocka på mig studentmössan en stund och känna känslan :)
.
pratade en stund med Elli vilket jag längtat efter och tjena att hon kämpar på där uppe nu redan första veckan i skolan :) Sen blev det en liten löprunda på det men ngn var rätt trött i kroppen..
.
Känns som att det finns mycket positiv energi i luften och jag tar vara på den! ja lever och jag klarar mig galant serni :)
Nu blir det sängen för imon blir det en tidig tur till brogårn för jobb och sen hem o käk innan jag drar in till staden för lite bodypump och firning av thea :)
.
puss

Hej och välkommen motivation

Fan va fint! hängde hos linnea igår och det var ett tag sen så det vart najs. Kvällen avslutas med att ngn som tycker att jag kan dra åt helvete hör av sig.. hm chocken med tanke på att det var ett halvår sen sist. men palla. helt seriöst så förstår ja mig inte på vissa människor..va har ja gjort liksom..
.
I morse blev det iaf gymet och sen efter det lite klippning av gräs på pappas jobb och sen direkt till anna för en trevlig stund där innan vi drog in till stan en sväng :)
.
Sen kan ja ju tillägga från igår.. mat på sanda med elli o prat prat om massa.. kändes precis som i ettan.. verkligen sorgligt att du flyttar upp nu och hejdået blev när ja jobbade lite senare på eftermiddagen.. men mån v.39 kommer jag:) Mysko sak som hände då samtidigt va att vi blev interjuade med värsta ullmicken.. ja själv först och ja höll på att dö..där kan man snacka konstig situation..
.
Nyss lr hmm nyss o nyss men en timme sen ja kom hem från en kväll på stora hotellet och mary kay. Väldigt trevligt som vanligt med alla glada ansikten :)
.
En bild från en av mina o annas sommar veckor förra året :)

Najs ooo najs

Nu är ja på gång igen och det känns super bra! har väl livets träningsverk i mina lår men nu blir det upp till sanda skid för lite löp intervaller. Härligt ska det va! Iaf så måste jag erkänna att jag har saknat skidorna sjukt mkt.. o ja har väntat på den dagen då motivationen skulle va tillbaka vilken det senaste året har känts långt långt borta.. Men nu känner ja den och ja ler åt tanken att ge mig ut.
.
Men nu måste ja kila till träningen..SÅ JA SLIPPER STRESSA ;) haha var la typ förra gången ja åkte dit som ja åkte fast.. haha
.
Ha d gött iaf :)

Nemen ser man på

en ngt gladare johanna vaknade denna morgon.. inte för att det skett ngn förändring men just för att ja visste att dagen skulle vara full! :)
.
och just det blev den också. jobb till kvart över tre och på jobbet gör man inget annat än skrttar och ler åt alla möjliga saker och ting. Sen träffaade ja thea och annie och thea ger oss den stora överaskningen att hon tagit körkort idag :D Grattis till henne verkligen! SEn en fika med dem på a6 och massa tjöt:) En tur i alla skoaffärer vilket inkluderar att besöka julia på eurosko o förälska sig i skorna där.. sen ner till stan och atlantis för ett corepass. Väldigt mkt mer jobbigt än vad jag kunde föreställa mig.. haha.. Ett snabb köp av två piroger hann vi ockdå med innan min buss gick hem. Nu sitter jag här. familjen har precsi kommit hem och jag ska väl snart göra mig klar för sängen. Lång dag imon med med träning först, skokoll i affärer och sedan jobb :)
.
Ha d!
puss
Tycker min vän är grym som flyttat uppåt landet för ännu mer plugg och kan knappt vänta att hinna besöka henne :)

Efter regn kommer solsken

damn hoppas ja verkligen på för ja vet inte, ja vet inte, ja vet inte och ja vet INTE!!!
Men snart lite träning. det blir ju bra iaf.

öppna din dörr

o blablablabla..
Nya dag nya möjligheter och fredagen den 13:e..
Testade mors nyinköpta epilator men klarade inte av känslan. fy sjutton va ont det gjorde.. la ner det och får gå med håriga ben. men ikväll ger jag mig på den igen, helt klart!!
.
Nu blir det jobb och sen lite gym innan Thea. BLir nog najs dag skulle jag tro!
.
puss

Leva livet nu ska ja LEVA LIVET!

Helt sant.. ett visst kön kan slänga sig i ngn vägg kanske, man vet ju ändå aldrig vart man har dem. De enda männen man kan lita på är sina pappor och bröder.. De sviker inte iaf eller får än att tro ngt..Så nu ger ja mig och lever livet och varje dag som den kommer! Tänker inte vänta på ngn lr ngt.
.
Var hos mormor igår efter jobbet till idag.Massa prat och uppdatering fick hon självklart! Träffade min kära syssling sofia en stund och vilket inte var igår! väldigt trevligt :) Sen lite mer prat med mormor innan sängen lockade.
I morse blev det gymmet en sväng innan jobbet och efter jobbet träffade jag Julia för en picknic vilket var lika underhållande som förra gången vi sågs :) bra prat och en hel del planering ;)
.
Nu blir det sängen för imon är det jobb från halvtio till kvart i sju och efter det gym en stund innan jag träffar Thea och hennes nya bebis ;)
.
Puss och godnatt

Va fan e klockan

okej riktigt såhär tidigt brukar ja inte vara uppe.. lr det var ett tag sen. SLut på semestern och tillbaka till det framtida verkligheten.. dock börjar jag ju bara såhär tidigt 1-2 ggr i veckan ;)
.
Efter jobbet bär det av direkt till mormor och stugan för att sova hos henne till torsdag innan jobbet. Behöver bara komma bort bort även om jag inte vart annat än borta.. hmm men tänka på annat.. borde boykotta fb för ett tag också, kanske stänga av mobilen.. damn ja vill bara ha svar på mina frågor.. Men nu blir det jobb på mackan och då vet jag att jag kommer glömma bort dig till jag slutar iaf sen har jag mormor att diskutera med till kvällen.. Men ja saknar DIG!
.
Kul ska det bli att jobba iaf igen!
Om ja skippat denna helg så hade allt kanske varit lättare!?..Fast det är ju inte över än så ska väl inte gå ner under jorden än va haha..Gnäll gnäll
.
Puss

God morgon

Kände mig sjukt pigg men när ja väl gick tillbaka till sängen så blev ja trött igen.. Morgoncheck på datorn till min sovalista på spotify är bland det bästa.men konstigt nog har jag fått små ångestkänslor flera ggr denna morgonen.. förstår inte vfr..finns la ngn anledning kanske.
Ska väl snart ner och ta mig lite frukost. Sen blir det cykel upp till pappas jobb och lite jobb. Efter det blir det väl hem och lugna ner mig innan det blir träning med mor.
Nu e ja på g!
puss

Jag veeeeet vem jag är..

..när jag e hos dig!
.
Lugn dag idag. Anna var här på morgonen och hon övernattade även hos mig. Väldigt trevligt :) Sen blev det bara lugnt.. åt mat två ggr och se in till staden för ett spinningpass med Thea. Svettigt blev det verklilgen. Sen hem till henne och lite små planering och massa massa prat :) Bra kväll med en bra brud!
.
Helgen vart väldigt najs. Jag och linnea åkte ner till hennes stuga nedanför kalmar. vädret var väl inte något vidare så lördagen gick mest till film och en tur till torsås. Kvällen spenderade vi därimot i kalmar på o´learys. Ngt sjuka var vi och fick upp de flesta på dansgolvet. Några shots och vi var stördast där. haha kan inte annat än le :)
Sen igår sov vi till ett vilket är sjukt länge för och va mig. filmer blev det sen och mot kvällen blev det hemgång.
.
Nu blir det sängen för imon blir det jobb hos pappa och sen träning med mor på atlantis. nuså :)
.
Puss

Inte konstigt va..

inte alls konstigt att ja har ont i magen igen.. att min magkatarr är tillbaka. Igår förmiddag hade ja lika ont som på min födelsedag i våras.. men nu hade jag iaf tabletter att stoppa i mig.. ett tecken på att ja inte ska stressa upp mig för saker och ting.. men ja menar.. kan ja ens vara stressad just nu, har ju semsester en vecka till..men jo.. igår tog det tid att somna.. låg och vände och vred. va fan ska massa tankar ligga i hjärnan och förstöra..o nu var det inte hur läget är precis precis nu utan om ett par dagar eller veckor, hur jag ska hinna med allt då samtidigt som hur ja ska ha råd..
Men jag bestämde en kort lösning som räddar allt för stunden iaf och jag kunde sova tillslut. Fast denna lösning kommer ja ha svårt att uträtta också. aj fan va de ska va jobbigt..
Men som sagt så är en sak säker.. ja måste stressa ner.. om ja inte vart stressad varför skulle då magkattarren dyka upp o vfr skulle ja tugga igen som aldrig förr..
.
Igår var iaf en go dag.. Tog tag i mitt liv verkligen på riktigt och sprang en sväng. Helt sjukt vilken ångest det kan finnas i en sån sak som att inte träna på ett tag. sen blev det en stund med linnea. Efter det in till stan och tjöt på jobbet en sväng och dirr därifrån till huskvarna för att bli upphämtat av maria och micke. Lars Winnerbäck vart de dags för. Och det var najs. Hela kvällen var sådär go liksom med alla förband och sen Melissa Horn och Lale. Sen att han av slutade med kom ihåg mig då och ja får liksom ingen ordning vart super! :)
.
Nu blir det strax gym med mamma och efter det blir det möte med Jessica på mary kay :)
Ikväll drar jag och linnea till Järnsida, Bergkvara, Kalmar för helgen.
.
Puss

En vecka sen

Jo en hel del har hänt.. Örebro med Elli till lördagen. sprang första ol tävlingen på länge och gick faktiskt bra för och va otränade mig :) sen blev det runt chill med Elli vilket uppskattades väldigt mkt.. Gånggata.... + hemligt :D horoskopen var tydliga ;)
planeten käk vid fotbollsplanen där vi väl inte alls skämde ut ooss ngt. nej nej. gilla det där med paraplyer..
Mot kvällen blev det 6:e.. förtagg i ellis husvagn vilken vi gjorde bra. sen en övergång till brudarna som elli kände vilket också blev bra. Kvällen blev väl senare upp o ner.. vilse i örebro och lift och senare fel toa.. jobbig natt haha :)
Senare på kvällen i lördags blev det grillkväll hos thea. Väldigt trevligt men ja var en väldigt trött johanna!
I söndags åkte jag till moster i göteborg.. lr ja floda men samma typ :)
Riktigt mysiga dagar med hennes två små barn, erik 3 och emilia 4 månader.
Sen en liten tur till kungsbacka blev det också med bland annat en flotte tur med n,n och m. Trevligt iaf :)
Lillgrisen :)
Hem igår och då blev det senare frisören. Blond jo ja ser det.. Sjukaste ovanan.. lite små gult är det väl på vissa håll men vad gör man liksom haha. Nu kan man ju inte säg att ja inte är blond iaf. o känns skönt att va ljus igen. Efter det racade ja till martina för en liten kvällstalk innan hon skulle sova eftersom hon jobbar tidigt idag.
.
Idag blir det lite gym lr löp.. inte bestämt mig. just nu sitter ja o har prcis lika ont i magen som ja hade på min födelsedag.. jo jävla magkatarr som kommer tillbaka med jämna mellanrum.. hjärnan är väl småstressad men det är inte mkt ja tänker på.. lr hm kopplar väl bort det. SEn mot kvällen blir det winnerbäck i hok. hallå spontan men det tackar jag maria och micke för :)
.
Puss

RSS 2.0