Your the one that i want

Tagget men fan va sugen ja e på alkohol!
.
Nu sitter iaf moster där nere och fixar klart med balkläningen. BLir nog kalas :) känner mig dock allt anant än hemma i lång klänning.. sprang runt igår med mor och letade efter en svart "vanlig" kort klänning som ja kunde ha på jb:s bal.. började få tagget på en annan till den iaf.så om ngn av mina vänner som läser har en svart lite fränare klänning kort så hojta!
.
smycken måste också fixas.. Just nu är det stress och hade vart ett ypperligt tillfälle att förse kroppen för lite stärkande drycker men nej nej. Får vänta till onsdag.
.
Nu måste ja ner igen och prova. najs!
.
Litet inlägg iaf.
Ha d sweet babes!

WOOOHOOO

Nu är dagen kommen och ingen aska lr!? .. tror inte det iaf! VI ska ha livets resa säger ja bara :D sol bad värme och FÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!
.
Sa precis hejdå till mor och bror.. lite sorgligt ändå.. första utomlands semestern utan dem..om man räknar bort finland men det gör man ju för det var träningsresa ;)
.
Igår var en BRAAAA dag!  jobb för hösten fick jag vilket räddade min hjärna och halkbanan avklarad med livets "hallå vad är oddsen även denna gång" och bokning av uppkörning och teori är gjord!!! KÖRA BIL säger jag bara! Kan vara bland det bästa som finns! Sen hade jag en väldigt trevlig fika på george´s med Maria :) Längesen så en hel del att prata om! Efter det snabbt vidare till elmia för lite mary kay grej.. intressant faktiskt men vi får väl se :)
.
Helgen var bra med! först norrköping och alltså OTTEN! Livets tagg som vanligt och sjukt va kvällen gick fort.. Bilder är ju trevligt att ta också så väldigt många HETA sådana..
.
Nu sitter jag och väntar på pappa.. doktorn snart. ett spännande papper fick jag fylla i. ensamstående, inga barn och bor i villa.. man kan ju tro att ja faktiskt är vuxen..
.
Resväskan är packad.. dock fattar ja inte hur mycket man får ha med sig.. men när har de vägt in handbagaget!? .. never hittils i mitt 19åriga liv men vi får väl se.. på hemvägen lär jag bli en michelin gubbe eftersom ja inte kan ha grejerna i min resväska.. nu har jag 15 kg.. så hm. förstår inte men min väska är svin tung utan..borde köpa en lättviktsväska så man kan ha mer saker med sig..
.
MEn ha en bra vecka!!!!! :D
bye bitches

8 dagar kvar

Gatte att man går ner i köket för att göra sig en nyttig smoothie och så ligger alla bananer utom ett brunt äckel i kylskåpet.. wierd! Fick ta det bruna äcklet för annars hade det la blivit livat här hemma i eftermiddag när bror kommer hem.. för jag antar att det är han som har lagt dem där av någon vrickad anledning.
.
iaf resursdag nu..lr a idag! va fan är det liksom. förstår inte ens att namnet på dagen passar ihop med det här men det är kanske bara jag som är dryg.  Sängen fortfarande.. måste vekrligen dra mig till den andra datorn och skriva en muntlig redovisning om projektarbetet som jag ska hålla imon. kul!? hmm .. info layout prov imon med och läget i det fattar jag inte. men sweet. Bara att gilla läget.. ja menar vi åker ju om 8 DAGAR!!  Om en vecka kan man ju säga att vi är gaalet taggade! o detta kan vi verkligen kalla SWEET.
.
Sen skulle det visst regna idag.. hoppades fan på sol.. ja som slutar tidigt ändå hade ju tänkt åka raka vägen hem och sola på altanen. Men vi får väl se. någon där uppe kanske höra mig och flyttar på alla regnmoln idag.
.
Sen har jag lite tröttnat på att göra punkter för att få mellanslag.. Varför ska det aldrig funka och nu har jag tom glömt ändringen som martina lärde mig.. men jobbigt och göra denna varje gång liksom.
.
Okej på med musiken och sen plugga på!
Hoppas dagen blir givande
bbfn /j

Solen skiner himlen är blå

konstigast är nog att det alltid ska vara moln när ja går utanför altandörren för att sätta mig och sola.  10 minuter i solen fick jag iaf när jag kom hem innan jag tröttnade.. Måste ju samla mig till alanya så ja orkar ligga på beachen där.. haha
.
Nu blir det lite snabbt engelska plugg innan det blir gång med martina och efter det efterlängtade hollywood fruarna.
.
Ha en trevlig kväll i solen!
bbfn/

Måndag

SKola snart. Ligger i sängen och bussen går om en halvtimme. bra där johanna. ingen stress.. faktiskt inte!!
.
Gårdagen spenderade ja med elli. Riktigt kul hade vi :)
Sen kvällen spenderades hemma och på andra håll!
.
Nu skolan som sagt om en halv timme. Bre lite mackor att ta med kanske haha.
Ingen stress iaf. Det gillar jag :)
bbfn/j

nyvaken.se

vaknade runt halv nio idag.. frukost och sen tagg mot höka. Bra snack med pappa på vägen dit då han återigen talar för att vara världens bästa pappa! Sen att han kör iväg med mig och gläds åt att jag vill köra är bara pricken över i:et.
.
Inte så värst mycket folk men stämningen hölls igång. Gick faktiskt väldigt bra idag och idag var även inbromsningar en del av träningsmomentet :)
.
Hem och maat .. efter en halvdag på höka är jag nästan aldrig haj på något. trött som fan gick jag och la mig efter maten. sov och vaknade sov och vaknade av att bror kom in. :)
.
Nu blir det snart sockerkaka och sen blir det plugg!
Who run this mother fucker!! ;)
.
bbfn/J

RSS 2.0