bra morgon jo jätte bra

har vart vaknad i sisådär en halvtimme. lr vaknade inan klockan ringde ;) precis som de sa i helgen. iaf så hade ja världens tagg när ja gick in i medvetande.. hm ja iaf en minut innan jag skulle gå upp där tog det i mot. snoooozning till blue da be dida osv alldeles för länge och när ja väl kom upp så kom en höstvirus som en jävla vind! skit samma lite halsont, harkel och huvudont har väl ingen dött av.. men tagget fr helgen ju! men vadå ja ska la inte bli sjuker!? naaae ;)

nu är känslan ngt bättre iaf men skräckets ögonblick uppenbarade sig verkligen tidigare i morse ;) hahaha

nu ska ja le, hej pååt

jobbet maten regnet

skola först inte alltför länge men iaf en lärorik natur lektion med taggen själva, moyo och julia!

sen blev det hem o ombbyte innan jobb...6 pallar hann ja så e lagom nöjd va. maskinen cepade till en början bara men sen så taggade ja hurtful och ayo... för full hals! in hell heller! haha livets sönder fuckade låtar o dör om ja hör dem igen! det fick bli p4 i stället där berättelser om allt möjligt sas. najs!

hem och promenad med martina + hund. mkt trevliga måndagsrutiner vi har!

hem sedan o i väntan på mor gjrde pappa ugnspannkaka o bror tränade upp min mage med plankan.. gaaailet segt va!

men hej pååt

smålandsläger

mm hemkomen frånläger och kan nog inte nämna en enda fucking muskel jag inte har ont i just nu!
gårdagens rullpass på två timmar med stakimpulser, kvällenspass med störd spänst och löpintervaller o sen som bonus på det hela ett tretimmars pass denna morgon! livets trötthet kan ju sägas!
trevligt gäng iaf som gjorde lägret till toppen!
en spännande föreläsning om mentalträning blev det också så en hel del tagg och positivitet efter det! :D

som sagt nyss hemokmen så endast tagg på keek, snart lite glosplugg och efter det en najs film innan parlamentet börjar vid nio :D

en sak till.. johanna är hemma och det är v.40 nästa vecka :D:D

hej pååt!



Städarn

jo tack att städa är de bästa jag vet! helt underbart och jag är så grym pååt. hmm ne men det behövdes så medan ja packade mina sjukt heta träningskläder så gjorde ja ett ryck.. i halva rummet iaf.

skolan idag som vanligt o tagget på orienteringen var högt när ja o moyo va ute i skogen. haha livets tävlarinstinkt!
mat och långbreak till svenskan. jag och martina hade som vanligt sjukligt trelvigt med våra egna konversationer och målningar!

ner på stan en sväng.. köpte en linne o en sjukt frän tishe. träffade på linnea o hanna  också så fick lite sällskap. martina kom ner sedan o då vart det en tur till hemmakväll.. livets skämaa ut hela tiden, vägen dit och sedan när vi blev typt "arga" på hemmakväll att de inte hade red bull utan bara B-dricka.. hmm väl vid kassan ser vi dom.. haha störande mkt godis och ångesten börjar komma. :D

vart upp en sväng på jobbet innan. blev endast en pall sen bara massa mekande med maskinFAAAAAAAN! otagg som faen så hem o keek från nya asiatrestaurangen i habocity. naaajs. ngt starkt i varje fall. så kek med familjen innan jag visade lite youtubeklipp för dem haha.

anna kommer snart så lite mys blev det även denna fredag.
tagget på fest hhar nog inte vart större!
men nästa vecka är v.40 och livets helg blir det! och i år missar inte ja denna händelse! :D fast då tänker ja ju att för exakt ett år sedan så befann jag mig i staterna, i san fransisco! ja o morsan:)Helt sinnes vad jag saknar det!


en zombiotisk enhörning

gaaalet att mitt horn inte gjort den minsta lilla chest till att försvinna. dödens död att den lyser upp vår skola denna vecka. tröttare en tröttast också och ena ögonlocket har domnat bort..

hmm inte heller får man duscha. nej johanna du får vänta till sist för vi andra i familjen har kö och speciella tider!!
WTF.. ja har längst hår och behöver att längst torktid och duscha bland de första..

inte heller har ja gjort klart engelskan. sov typ blandat med film igår och hade livets trötthet. ogillart. man orkar itne när man kommer hem från skolan typ jue.
aja idag blir dt långdag iaf. slutar tolv men har en trevlig styrka sisådär vid 16 snåret. underbarare kan det väl inte bli. tagget har återuppstått.

klockan tickar. får la keeka lr ngt så länge då! hha
puss pååt va o ha en najs dag


Helvete i säcken

va tagget på studenten är i gång. tagget på studentresa, balen och på att stå där gatt fuller o bara sluta skolan :D
är det itne unerbart med att gå sista året på en skola där man har en klass som är så sjukligt braa!
Känner verkligen att det lär bli livets år!

började skolan med ekonomi idag.. också enda lektionen. gatt fint! sen blev det en ganska lång väntan med moyo i meddan innan det var dags för studentmösseprov. naaaajs att man fixat det nu ju. tagget blev ju inte mindre iaf!
sedan blev det hem med martina. först en trevlig tur till hemmakväll. ngn favoriter träffade vi på där. alltså mrhavreboll och ms kolaböna.
hem med bussen och gott snack med först anton och sedan henke på stationen. najs det inna det var dax för jobb.
pappa kommer och överaskar mig där o försöker hälpa mig fixa tillbaka strömmen. en propp hade gått o inga proppar fanns haha.
nu ska det pluggas. kämpar med att föröska skriva en uppsats om lejon.. hm glömdes i skolan gjorde de ju så får la försöka lägga tagget på ngt nytt.

puss pååt

var bara tvungen

Två älgar var ute och flög.

Den ena älgen sa då:
- Älgar kan väl inte flyga?
- Nej. Men det gör inget, för jag har en gul brödrost,
svarade den andra älgen.

Tänk dig att du har ett hål genom hela jorden, och att du släpper ner en sten i hålet. Hur långt faller stenen?

- En och en halv meter. För sedan kommer den lille, gröne stenätaren och äter upp den.

Två kanelbullar var ute och vandrade i skogen. Plötsligt såg de en rosa elefant med blå snabel.

Då sa den ena kanelbullen:
- Titta, en rosa elefant med blå snabel!



Tre flodhästar satt högst uppe i ett träd och pratade. Plötsligt landade en ubåt i trädet bredvid.

Då sa en av flodhästarna:
- Han bor nog där! 

309 giraffer höll på att gräva en underjordisk tunnel. När de nästan var färdiga med tunneln, råkade dock ett stort giraffätande monster äta upp alla girafferna. Då blev giraffernas mammor mycket ledsna.

DAGENS TOPP FEM LA ;)



MinimaltTaggLa

naa men visst är det najs att gå upp vi halv nio och äta när man hade kunnat sova hur länge som helst annars!! sånt är livet när man ska upp och springa"tävling". motionklass så lär ej blir så seriööst. men blir säkert gatt!
far som redan är borta åkt så lär väl få åka dit själver. men det blir gött tagg i bilen och sen löp och sen hem. då slipper det bli massa snack av far med massa!;) hjärnan i gänget.
men aja
igår vart det överaskningskalas för anna och josse. tysta som möss stod vi i trappuppgången i väntan på att de skulle komma. anna som trodde hon skulle på linnsgrannfest och josse som trodde det vart dax för bio.
ngt överaksade blev det och en trevlig stund med keek och prat och tagg frå två håll! haha :D
hem tidigt för aa upp tidigt idag ju. jullen skulle också upp för match och martina taggade med oss hem.
hem och en halv nattefilm innan jag somnade och alltså vaknade idag helt fuckat sönder i skallen..film in i det sista som sedan rullar hela natten ä rinte fiiint!



+ att vi taggar sönder studentresa till nästa år! naaajs :D

ha d gatt idag/

SnartHelg

och ja gillart så stört mkt!!
endel jobb och träning lär det bli sen endel träffande av folkslag:D
vart gailet sugen på party just nu men hoppar det för denna helgen också. klarar mig fint!

idag vart det lite föreläsning av två orienterare. riktigt najs och blev träning en timme på det!
skolan och sjukt segt.. inget tagg just nu men fortsatt plugg nu ikväll.
vart en stund på jobbet innan med. några pallar blev det iaf sen slut på plast som vanligt. haha tog med lite jobbarkläder hem för tvät med så nu kan ja se ut som en riktig sandarbetare. naaajs haha
mor min kom hem nu ockcså:D massa prat med henne.
och nyss kom bror och pappa hem efter att han provkört nya hojen. mkt bra snack med pappa när han kom med så det vart gaattt :D bra familj när alla är glada.

imon blir det jobb som sagt och snart keek!
saknar vissa saker så sjukt mkt!
men tjing pååt!

Onsdag

Haft en sjukligt bra dag med MArtina! precis sm man alltid har ju;) lite mini shopping också och så hade mina beställningkläder kommit. :D BRA dag med race o blåtiror. damn good :D

men vfr ska det finnas en känsla inom mig som förstör. en känsla som jag itne kan påverka. en oro som nöter sönder mig. två saker som rör ihop min hjärna.. varför inte som förr`?  o varför är ja så fucking rädD?

FAEN FÖR MIG SJÄLV OCH FÖR ATT JAG ÄR EN HELVETES FJANT!!

natte/

Fredag

helgen är så sjukt mkt hej här!!!lugn helg utan party dock men kan behövas kanske.
ikväll blir det supercrossen på ullevi. sjukt najs verkligen lär det bli!
sen imon blir det jobb och sen martina:D härligt verkligen.
sista lektionen snart sen kilas det!

Ja är glad. GAAAAAAAAAAATT!


GrattisAgge&Frigge

18 år på dom idag också ju ;) sjukt najs vad många fyller år nu så här på hösten ;)

helgen har vart super! drink drnk drunk hela helgen! haha igår vart det kräftskiva hos angelica med anna martina linn bea lisa julia och självklart angelica ;) sjukt trevligt med kräftkäk ölspel och allmänt tagg! :) så tack för det!

idag har ja jobbat lite. nu är 1-3 slut så imon börjaar vi på 0.8 ;) najs!
nu blir det snart löp iaf.ser ja fram i mot i det fina vädret :D

puss haj

Elli18år


Sägernas

o scotts. haha garvet började ju när vi fattade vad det var vi gett oss in på.. hmm ahah men tagg låtar av scotts typ hallå du gamle indian bland annat Xd så för tagg hemma hos affe med låttexter o redbullblandning.  ner till bussen.. vad gör vi!?  kommer dit. träffar lite personer som vi verkligen inte trodde vi skulle träffa. helt stört. är det itne du som är den o är det itne du som är den gick runt i början. in i puben och lite kööp. najs folk och tjöt. upp och dans på dans på dans. haha med martina o anna och utan dom med andra. ja och martina var ju något av profsen på att bli uppbjudna av andra.. hmm dock var vi verkligen sämst på bugg !!!! hahah ner till puben igen o drink drank drunk. uppp och ännu mera dans. stört vad mycket bättre det var en vi trodde.
kanske itne en veckogrej men ja menar ngngång sådär om årete iaf kanske hahah.

bussen hem också.. sjukt mkt skratt verkligen och 1,5 timma tog den. trelvig 30+ "pojkar"  som var gifta och hade barn och självklart martina.haha något störda men så sjukt kul.
halv tre tog kvällen slut och då blev det natte.

idag har ja målat lite. börjat på i gång nu så tänkte bli färdig med mina grejer ja har planerat.. vi får väl se. sen har ja jobbat en stund också men plasten tog slut så får väl åka upp och köra några pallar imorgon också!
om ett tag blir det kräftskiva hos angelica med brudar vilket säkert kommer bli helt galet trvligt :D

Det går bra nu, allting rullar på som det ska nu..

cya/

PartyFredag

jo då najs så najs med party.. dock inte av den vanliga sotrten utan ikväll blir det sägernas med martina och anna. för ferre hos anna med morsor haha :D livets!

blir nog en trvlig kväll och dagen har vart bra verkligen!

ha en trevlig kväll
puss pååt

DEPPETORSDAG

jo tack endel.. allt blir itne som man tänkt sig efter att man börjat skolan igen iaaf. och det gör mig ont.. hoppas hela tiden men inga framsteg alla, snarare värre.
så kommer det små grejer som hela tiden gör allt värre.

prat med pappsen gjorde iaf saker bättre:)

och kaxholmsracet idag gick mkt bra! inget ont i ryggen och så ;)


Linneadag

bra mkt bra. längesen men nu är det tillbaka :) igår blev det matlag. potatisgratäng o chivapchichi hah. livets rätt. hon kan bruden ;) as gott och mätta blev det lite matte massa prat och sen sov :)

men dagen började ju inte så utan bröjade med kanot.. hmm haha svårt som tusan men gött jobbigt också. råkade gör a så att laago trillade i.. hmm. reningsverksån ;) sen blev det lite lektioner och sen hem kortkort innan in till staden igen och keek med malin och martina :) chili thai innan styrkan.

morgon och åker om fem typ. kaxholmrace. hmm tagget. lite lagom. haha

puss pååt


Solenskinerhögtdäruppe

jodå idag har det vart en sjukligt varm dag om man jämför det senaste. fel valda kläder alltså jeans o tishe gjrode att det blev hett. inte var välrdens mest uppdaterande men tiden har itne räckt till :) träffat lite folk iaf o jobbat. första power walken med martina igår ;)

 idag vart träning först. segast i sverige på löpningen.. känner mig sjuk med det bryter aldrig ut ngt.. sen vart det skola sen hem.buss som vanligt med martina:) stört trötter o iväg direkt till tidaolm för att köra. kick kick kick och min hoj funkar itne. baaaj va jobbigt. fick iaf låna brors så det löste sig kanon. livets cykel btw. sjukt mkt roligare tom :D en som svimmade framför mig så var gailet läskigt när han låg o viftade med armen helt ommedvetet... :/ aja ambulansen kom och det gick bra :) turans.

molnen lättar mer och mer ju.. thanks vissa verkligen :D

imon blir det kanot Xd jo då. kan bli späännadne. lär ju ta bilen in imon iaf.. usch vad ja är trötter :S och huvvudet känns osm en bly klump typ. gosh klagarn

ha en najs kväll iaf ;)
puss pååt

RSS 2.0