Sägernas

o scotts. haha garvet började ju när vi fattade vad det var vi gett oss in på.. hmm ahah men tagg låtar av scotts typ hallå du gamle indian bland annat Xd så för tagg hemma hos affe med låttexter o redbullblandning.  ner till bussen.. vad gör vi!?  kommer dit. träffar lite personer som vi verkligen inte trodde vi skulle träffa. helt stört. är det itne du som är den o är det itne du som är den gick runt i början. in i puben och lite kööp. najs folk och tjöt. upp och dans på dans på dans. haha med martina o anna och utan dom med andra. ja och martina var ju något av profsen på att bli uppbjudna av andra.. hmm dock var vi verkligen sämst på bugg !!!! hahah ner till puben igen o drink drank drunk. uppp och ännu mera dans. stört vad mycket bättre det var en vi trodde.
kanske itne en veckogrej men ja menar ngngång sådär om årete iaf kanske hahah.

bussen hem också.. sjukt mkt skratt verkligen och 1,5 timma tog den. trelvig 30+ "pojkar"  som var gifta och hade barn och självklart martina.haha något störda men så sjukt kul.
halv tre tog kvällen slut och då blev det natte.

idag har ja målat lite. börjat på i gång nu så tänkte bli färdig med mina grejer ja har planerat.. vi får väl se. sen har ja jobbat en stund också men plasten tog slut så får väl åka upp och köra några pallar imorgon också!
om ett tag blir det kräftskiva hos angelica med brudar vilket säkert kommer bli helt galet trvligt :D

Det går bra nu, allting rullar på som det ska nu..

cya/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0