Sunny days

Sjukt bra väder det varit det senaste då.. Hur bra känns det inte att vakna upp och se en blå himmel!  Beachen två halva dagar i rad har det blivit och det har varit gött. Överbra väder var det väl inte igår men man ska väl inte klaga när man kan gå i shorts och tisha.
.
På kvällen igr var vi, jag martina och anna hos malin som bakat tårta för och fira våran student. Mkt fint var det :)
.
Nu blir det lite jobb innan jag drar mot Vetlanda för att träffa min käre vän! Väldigt efterlängtat där ja! :)
.
För och prata om efterlängtat. Snart kommer Thea hem och det var ju inte igår jag såg henne efter hennes utbytesår. Nästa vecka ses vi :)
.
Ha en go dag :)

Nu blir det braaaaaaaapp

Najs, körning i tibro väntar.. har bara kört där en gång tidigare och då var ja sjukt mkt mer nybörjade än vad jag är nu även om det inte är en pourcel lr ngn annan elit förare som jag är. hah. Kul ska det bli iaf.. kommer dock bli väldigt varmt i all utrustning.. Men gilla!
Mums

Spinnerette

jaao väldigt goa låtar måste jag säga. Spinnerette en av mina nya favoriter.
.
Igår var det golf med Bella. Gick bättre och bättre för oss och riktigt kul verkligen! :) och hur länge var vi där.. 3 timmar lr ngt..och åt gjorde vi tom på golfbanan vilket gjorde att vi kände oss som riktiga golfare. Sen kilade vi ner till stan för ett kik för kläder till idag.. Inget speciellt men ändå. Hittade en orange klänning iaf.. Får väl se om ja tar på mig den lr inte senare.
.
Efter det blev det cross i värmen.. Trodde jag skulle förpesta innanför hjälmen... Sjukt verkligen! Men gick riktigt bra där med bara att jag är aldeles för klen i armarna så idag har jag världens träningsverk. Men som sagt jag är i gång igen med träning. Även om det känns hårt när ja gör det så känns det desto bättre efter. UNDERBART! :D
.
Nu ska ja städa lite sen kila ut i solen en stund..Mitt hår måste ja göra inpackning på eftersom mitt schampo ja köpte hos frisören verkar göra det hur tort och lustigt som helst.. Ej gött så nu tar jag tag i det med!
.
Sen på kvällen kommer martina med sin familj och sen linnea också :) Mkt trevligt!
Glad midsommar på er :)

Hello sunshine

Förstår inte grejen med att vakna tidigt när man får sova länge.. sov sjukt dåligt i natt också för den delen.. Hostan känns påväg tillbaka. Men va gör man.. kollar ut och ler åt solen? jaaadå. Snart ska ja till posten.. 40 minuter kvar.. hinner kasnke äta lite innan..Sen blir det golf med Bella. Så hoppas helt enkelt att vädret håller i sig :).
.
Nu ska ja kila ochläsa dagens tidning. vuxen poäng plockar jag hela tiden va ;)
Men ha en soft dag i värmen!
bbfn/J

Daaaamn

ja blir så lack ja blir så lack.. Väntar och väntar på marykay sakerna.. kommer de inte snart!? jo de har vart här i två dagar.. lr på posten då så inte hemma.. men ja har haft lappen hemma i två dagar!!!!!!!!! damp.. ja trodde det var en annan lapp så brydde mig knappt om att kolla på den .. men imon klockan åtta står jag redo vid posten.
.
Idag blev det ju som sagt lite jobb hos pappa. Maskinen gick fint efter en seg start med tefflonbyte.
Sen hem och dusch innan anna och angelica hämtade upp mig och sedan martina, In på ica och köp av lite gottesaker. Sen iväg på lite picknick. Väldig trevlig eftermiddag. Efter det hem till anna en snabbis och sen blev det lite häng hos angelica.
.
Sprang faktiskt en runda ikväll.. Sjukt vad otränad jag är nu.. det är skrattretande och ja får lite panik över det hela. Men va fan ja har tagit studenten och levt livet liksom :) Sprang femman och om inte myggen dödade mig så gjorde andningen det. haha Bra där johanna. Nu tar vi tag i träningen igen!
.
När jag kom hem lagade jag mat till hela familjen vilket faktiskt går riktigt bra nu för tiden. Disken är inte lika go dock..
.
Imon blir det lite golf och sen cross på kvällen.. Kan ngt vara mer efterlängtat.. och sen självklart då kolla i genom alla marykay grejer. äntligen!
.
20 årsfest
Picknick med Elli på vätterstranden
THE SOUNDS!!!!
Vinterutgång
Visingsö med brudar
San fransisco
Pontan min gris :)
Anna och insidenten
Grease - Danny och Sandy
Midsommar 2009 - sälen
Mormorsgömstället - UP för första gången o lite första annat
Ellinor Sterner - hon ser lite hängig ut ja vet..
.
Ett "litet" bildregn ;) Gamla bilder som ja tidigare lagt ut här hittade jag äntligen sättet att kolla på så några åkte upp här :)
.
bbfn/J

Morgontrött.. lr pigg

Ja vet ifan va jag är.. Det varierar varje minut.. trött pigg trött pigg.. egentligen är jag nog morgontrött för hade gärna legat kvar i sängen ett tag till.. Men och andra sidan gillar jag inte och sova länge utan mer chilla i sängen med datorn när jag är trött haha...Hmm får la va ett mellanting lr ngt sådant.
.
Snart blir det jobb igen. Har ätit lite men sitter här i sängen med täcken över benen och min älskade mac över. Kan liksom inte riktigt komma iväg.. Det är ju inte så att jag ser överdrivet mkt fram i mot jobbet hos pappa. Men vad gör man inte för en extra slant i plånboken. Behöver ju det så.
.
Midsommar 06 och 09 i några bilder..
.
Ha en go dag nu kilar jag till jobbet.. strax..
bbfn/J

Go for it

mjaa lr inte.. allt kräver en tanke bakom..
.
Började ju som sagt dagen med jobb.. log för än gång skull i det där rummet.. dock inte när maskinen inte fungerade men va gör man. försöker le ändå!?
.
Hem och ut i solen två minuter sen var ja uttråkad. In och gjorde cheesecake istället vilket var mkt mer underhållande!.. Gott också. Linnea kom vid tre och vi skulle spela minigolf.. stängd. underbart! så det blev glass och jordgubbar istället och sen lite tjöt utanför huset på en filt. Snacka sommar :)..
.
Sen direkt iväg till marykay möte med jeanette! Riktigt underhållande och det känns som om jag har gett mig in på ngt bra. Så om ni vill köpa hudvårdsprodukter så är det bara att höra av er till mig ;)  snart kan ja allt hah. :)
.
Nu ska det diskuterades med pappa säger bror.. hmm. cross vm snack. Kan bli spännande.
Bilden gör ju varken håret lr facet ngn rättvisa men blondin här kommer jag ;)
.
bbfn/J

Vad fan är det.. Tisdag!?

Ingen koll på vekodagarna nu för tiden.. Fri som en fågel varje dag, hela dagarna.. nästan..
.
Ne men har ju semester nu iaf. Första semestern.. okej endast efter en veckas jobb men ändå. känns speciellt på något sätt. Men ändå tar jag mig i kragen.. Går upp såhär tidigt för att snart bege mig till pappas jobb för lite påsning lr pallning lr va fan.. Motivationen för detta är inte den högsta men jag måste ha pengar så ska försöka kämpa.. Hoppas maskinen är min vän idag med. Då blir det ju en hel del lättare.
.
Sen blir det hem och lite kek innan linnea kommer. Lite solning och umgås och sen lite minigolf på slätten.
På kvällen ska ja med jeanette på marykay möte. Riktigt kul faktiskt! Oj vad jag känner mig vuxen. Ne men nu ska jag dra mig.
.
Ngt blondare ger jag mig ut va.. jodå! NAJS, snart i varje fall haha.
Ha en go dag mina vänner/J

Trötter

Måste börja med att säga att jag är stolt över hökensås crossförare! 7 av 8 från kvalet med i A-final och en i B-final. Sen är jag där med väldigt stolt över min lille broder som kom 11a i A-finalen :)
.
Var hos edman igår med ett gäng. Chaufför blev det så körde lite men mest häng där vilket var najs! Kom hem halv tre typ.. o vem gick upp klockan sex i morse. Ngn var sjukt trött men gick upp för att bror skulle tävla. Det måste vara ngn slags syskonkärlek på det ;) .
Häng på ulricehamn crossbana hela dagen och hejjade fram pojkarna.  Somnade i pausen och vaknade av att vatten rann på mig.. bror?
Vädret kan man ju inte jubla över så kallt som det var men vad gör det om hundra år när regnet faktiskt väntade till efter tävlingen med att komma..
.
Sen ja kom hem när det nu va så har ja sovit sovit o sovit.. Mormor och anita kom på besök och sen blev det kebabbrulle.. Ngn börjar känna sig onyttig men denne personen bryr sig inte :D ja lever och det gör ja nu! Men imon blir det nog lite löp innan frisören.. Mitt första steg till att bli blondin igen.. Hello orange förmodligen ;) men det blir ju bättre om ett tag! Ett och ett halvt år sedan sist.. Oj oj säger jag bara!
.
Nu ska jag ta mig i kragen och titta på twilight.. ngt som jag vet att många tycker att jag borde gjort innan. Så nu blir et av. lär ju inte kunna somna än på ett par timmar iaf.
.
bbfn/ J
Jag är sugen

Braaaaaappp

mjaa som jag längtar.. men torsdag blir det som det ser ut nu.. hmm :)
.
Trodde aldrig att jag skulle kolla en stund på bröllopet idag men det gjrode jag.. på jobbet var vi som galna. ja blev chockad över hur rörd ja blev när de gick in i kyrkan haha. Fan känner mig som en tant men seriöst. Så fint!
.
Jobbet gick bra iaf! Riktigt trevligt som vanligt och lördagsgodis är inte helt fel :)
Löpte lite på morgonen med men endast kort kort för det var ett tag sen kände jag.
.
Nu blir det snart fix för kvällen.. Kläderna blir softa men resten får ja nog göra ngt åt. Till edman bär det av iaf. Får väl se vilka det är som hänger där.. Kör ikväll så tänkte iaf dra och köpa lite energidryck innan.. :)
.
Sne som vanligt men alanya säger ja bara!
.
See ya

schletet..

..att jag har försökt somna ett tag nu och det inte funkar.. tar upp datorn istället..mjaa ej najs detta och ja svettas under mitt duntäcke så ja tror ja avlider snart..
Bra kväll hos anna iaf med brudar!
.
Imon blir det jobb på mackan och sen häng hos edman med endel folk kan ja tänka! Sweet..
.
Försök till att sova igen.
.
bbfn/w

Juni

Livet känns så sjukt bra! Ligger i sängen och lyssnar på min nya spellista. Höjt ljud och grymma röster, grym musik. Åååh underbart!! :D
.
Ska väl ta och städa lite med innan ja ska vara klar vid elva.. Då blir det golfbanan lite med anna och martina för lite slag! trevligt lär det bli!
.
DEnna veckan har jag jobbat tis och ons. Nu kan jag det mesta och det är riktigt kul! i torsdags skulle jag och carro varit på bäg till göteborg för två dagar där men stackarn är sjuk.. Ibland blir det inte som man vill! Hoppas du mår lite bättre nu iaf vännen! :)
.
Så istället blev det doktorn igår, sen lite shopping och sen åkte jag och skrev in mig hos Jeanette. Spännande måste jag vekrligen säga. haha..
.
Och idag blir det som sagt lite golf och sen ska de handla till söndag så ja hänger på. Ikväll kommer även linn och julia iaf och sällskapar med oss tre så kommer nog bli en go dag :)
.
.
vet inte vfr bilden la sig så.. hmm men känslan för en vecka sen..:D
.
See you in a while crocodile
/Wettern

För vi har tagit studenten

lite efter med att tala om det men har haft väldigt fullt upp! Livets dag i fredags och bättre går det inte utrycka sig! Flaket som verkligen var bland det bästa i hela mitt liv till champ frukosten och utsprungit och för att inte tala om utgången på kvällen! Sjukt kul verkligen men än har jag väl inte riktigt fattat.. Jag har tagit studenten.. va fan e det liksom! Lär väl kännas när bror med mera börjar i höst kan jag tänka!
.
I lördags firade jag lille kusinen på treårsdagen och senare åkte jag och martina in och fikade. Mycket trevligt!
.
I söndags så hängde jag först med anna och kekade mat och sen kom martina då blev det en liten roadtrip runt i västergötlands städer. Najs!
.
Igår blev det jobb och jag har nog aldrig känt mig så vuxen.. Upp, frukost BÄDDA SÄNGEN, bil till jobbet, jobb, små check i affärer efter. Jävlar va vuxenheten satte in..men nu är den borta lr ;)? nee men idag börjar jag på mackan vid 14.00 och så behövdes det jobbas på brogården så tänkte matcha in det nu på morgonen. Gött tyckte jag igår kväll när jag kom på denna idé.. nu är ja väldigt trött och schleten.. Så blogga hinner jag inte idag för ikväll blir det hänget hos mormor. sweet
.
Fyllde i tatueringen igår med.. så nu är den lite svullen igen men snart är den i sitt rätta jag men inte lika blek ;)
.
Ha d  sjukt gatt!
Puss

As we go on we remember..

Imon är dagen som vi väntat på
sjukt är det.. Tiden har gått så sjukt fort.. man kommer ihåg när man var liten och såg alla "stora" ta studenten och man tänkte att det var en hel evighet kvar.. Den dagen känns som igår och nu är den imon. Livet går fort!
.
Har haft en super vecka, ja tre superbra år!!
.
Nu sitter jag och fixar det sista med flaklåtarna :)
SKa väl snart försöka göra mig redo för säsngen också. upp tidigt som sjutton imon! :D
.
WHOOOOOHOOOOOOOOOOO :D
.
Graduation - vitamin C
.
Puss  bitches

SJUKT

Sitter här en lördag morgon och dunkar studentlåtar! DEt sjuka är att om en vecka så har vi slutat.. då har vi haft våra skolår.. okej högskolan igen om några år men nu börjar livet!
.
Sedan ja skrev sist så har de vart första balen vilket var så sjukt jävla kul! Sen dagen efter det låg ngn och mådde en del illa. men på kvällen blev det studentfest på centrum. igår åkte ja martina och anna in till skolan än sväng. de åkte senare ner till beachen och brunade ner sig medan jag stod och jobbade vilket jag iof tyckte var väldigt kul. På kvällen åkte vi till anna och grillade med lite brudar:) Väldgt bra dagar!
.
Idag blir det att jobba några timmar och sen efter det så blir det att skjutsa mor och far på kvällen. Men ska också spendera min tid med martina och anna! sex and the city ? vi får väl se :)
.
Ha en bra dag! FÖr vi har snart tagit studenten :D

KÖÖÖÖÖÖRKORT

mja i måndags smällde det och ja blev helt hel!  Nu har ja brummat men har redan blivit stoppad av polisen :O .. haha men som tur va bara nykterhets och körkortskontroll. så fick visa fram min lilla lapp!
Känslan att bli stoppad var dock lite läskigt.. samma känsla som för snart 4 månader sen.. whoohoo hah
.
Bal idag.. Någon är jävligt nervös.. vet itne vart ja ska börja med fixandet! naglar? hår? smink? damn!!!!
.
BLir nog en kul dag iaf! Henk kommer när han är klar sen sista finish och sen åker vi till de övriga som vi ska förfesta med typ vid halv ett ett tror ja :)
.
Tagg på musik har jag iaf!! :D
HA DEEEEEE NAJS BITCHES!
.
.
Ps, ida recepten kommer när ja har tid ;)

RSS 2.0