Dagen innan dagen med det nya året som avslut

najs lr något i den stilen skulle jag säga. men det är mkt som ska hinnas med idag.. städa städa städa, sätta upp en grej, göra staden med martina, sola med martina, pulkarace med martina också, revansch?, myskväll med angelica och anna. :)
Jaha det har väl hänt en del spännande.. i förrgår var ja med grabbarna (alltså min bror, han vän, mattsson + polare och anton) i malmö. Superx dax och det var helt enkelt sweet. Helt sjukligt vad sugen jag är nu. vet ju vad ja vill med mitt liv.. hahah ... race ner och det gjorde att vi var där runt tre istället för halv fem..men det gjorde ju inte så mycket eftersom vi efter det körde vilse i stporstaden.. iaf så har vi nog sett hela malmö nu efter vårt långa försök att hinna arenan genom att följa gpsen.. träffade lite annat trevligt folk vilket aldrig är fel det heller! alltid kul med nya kontakter också.
Vart hemma runt fyra så det var rätt schletet att gå upp igår.. bestämde mig för att inte tävla. humudet var ej på topp och inte resten av kroppen heller.. jag åkte istället in till staden med martina. träffade malin där med och vad intressanta saker man får reda på efter ett tag.
Hemma kväll med martina sedan och det blev lagning av mat och sedan massa "fjantande" på datorn och saker som aldrog kommer nämnas. förutom att jag vann mot en person som ja ............... :D hahaha
SKIP-BO spelande efter det. Mitt bästa inköp på länge känner jag. man hade glömt hur najs det var att spela det !
Nu dagen till ära lyssnar kajg på lugn musik och borde sätta på tagget så ja kan sätta fart med allt snart. staden om en och en halv nämligen.... haha
bye bitches /J

Mobil inlägg

Bara för att jag här så otroligt tråkigt här i bilen på väg hem från götet.;-) igår var vi hos farfar först och träffade de från norge. Sedan åkte vi till mormor. Mys med kalle anka. Ja var tomte vilket kommer ut sen kanske någon gång. Sen blev de gröt och hemdags.sorgligt med sista jul i det huset.minne fick vi! Idag åkte vi till götet för att fira jul med farmor och roger kalle och kusinerna. Riktigt trevligt. Inte ofta man träffas ju. Nu är de typ snökaos men vi lever här i bilen. Tråkigt bara. Mest störda filmen såg vi innan också jag och bror. Aja hemma om fem minuter iaf:) see ya bitches

Sweet

lov. kan det bli bättre.. hmm mja men inte just nu! sjukt härligt och att man känner en stor frihet nu.
Idag har jag varit på julavslutning. Inte så mycket folk men trevligt iaf.
Jag och martina fick presenter av mackan o glad Xd livets flock fick vi! haha ;)
sen åkte jag martina och toobe ner till staden för att fixa de sista julklapparna.
Babyproffsen där vi gick lös kan ja ju säga. Underbart att man saknar o va barn ibland. så mycket man hade kunnat tänka sig att önska sig haha. Aja köpte med mig skipbo och uno så ja blev nöjd iaf.
vidare ner till max för kek och sen blev de staden lite.
hem och fixade några armband o sen lite städning.
Varför börjar jag alltid städa i lådor innan jag städat upp det som är på golvet.. hmm mitt rum ser värre ut än när jag började. vi fan vilket jobb.
Men nu ska ja tagga upp lite. SKa snart iväg till hallby för en skidtur med pappa o kanske bror.
Nu ler vi tkr jag





bbfn bitches

Norrköping

Nu börjar det taggas och tagget kommer hålla ett tag framöver ;)
NORRKÖPING bitches

Måndag

morgon.. egen träning idag. vilket innebär sovmorgon och träning till kvällen i stället. Sweet
Sen blir det skolan i två lektioner. ner till staden och banken. nu jädrar tänker ja få dem att ge mig ett visa kort!!!!
sen blir det hem, lite plugg i ngn timme!?
tränare sen till kvällen och sen en självklar måndagspromenad.
fy fan om ja inte drömde i natt.
låg och tänkte lite lugn och fridfullt på nedladdning och att jag kunde använda min damla dator till det.. sedan det äckligaste på länge. ligger på sidan och ska lägga ena handen under kudden. då känns det som om en hand lr a typ två fingrar greppar tag i ett av mina fingrar. Ja är nästan säker på att ja var vaken för i natt sov jag typ ingenting och jag hade ju precis haft en konversation med mig själv. Kollade under men inget där.. hmm vad ska vi tro?! flytta sängen ?  jag tror på sånt här. Men måste det hända när man ligger och sover..fi fan. haha

Ljudet av ett annat hjärta

ha en bra dag/ J


Stressefan

njee stressad är jag inte.. men ska skriva en arbete om stress/mentalträning.. något jobbigt när inte word infinner sig på min dator. livet är hårt.
var upp en sväng på höka. riktigt najs. lite små o banan såg fin ut. fotade bror lite.
tränare imon. yes. måndagar har det blivit nu. förmodligen kommer ja vara det tisdagar också, det är la najs?
men annars imon blir det nog banken och så.
sen måndags promenad med martina som vanligt.
lite plugg med?
hmmja. kanske det.
nu lyssnas det till gatte musik o tänkte ge mig ut och springa om ngn timme. magen är dock fortfarande ond..hmm
bbfn/

morgonplugg

mjaa det låter gatt grymt iaf men så blev inte fallet.e bror kom in för halv timme sen... om ja inte ringer innan halv elva får du komma upp och fota.hmm så nu sitter jag här och väntar. fota.. inte fota?

sen blir det plugg iaf!! borde bli..
Tagget på det mesta börjar komma.
så sjukt mkt att se fram i mot o det gillar ja så sjukt.
mindre än ett halvår till studenten. tiden går fort verkligen. o va sjutton händer då !? lite vet man ju men inte allt. det är rätt skrämmande.
hej bitches/ J

Lördag

ska snart skjutsa mor o far till stationen. de ska till askersund på julbord med pappas jobb. mysigt. så de kommer väl hem ngn gång i natt.

igår vart det skola och sen solning. sjukt gött och de nya rören på sense gjorde nog sitt resultat!? åt på chilithai med martina sedan. väldigt gott men magen var inte i form för att äta^^
trevligt kväll blev det också så det var bra :)
nu sitter jag här vid min nya dator. macbook pro. som jag har längtat. det är helt sjukt. jag älskar den verkligen!
nu ska jag nog snart plugga lite idrott sen ska jag träffa martina. så blir nog en väldigt bra dag.
ha det sjukt bra
/W

FIFAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Ja ler :)

har haft ngt cepä med min mage ett par dagar. tror ja är allergisk lr ngn stress reaktion. fi fan ont har det gjort iaf. men nu är det lite bättre men mår illa endel o gör ont när ja ätit..

dagen började men en go sovmorgon. SWEET!! sedan bilen in till skolan. matte. fucking derivata säger ja bara. o krångla till det bara. fast egentligen tror jag inte att han gör det.. det är nog bra att vi gör som vi gör :)
info layout och sedan engelska och efter det drama. hindersagor hade vi där.. askungen. ja vart en trög och tjock fe samt en klumpig mus utan svans. va e det liksom. haha men kul hade vi :D
annars är ja dock less på drama.. musik hade vart najs faktiskt men mjaa.

hem med anna och martina. förbi och köpte grejer till mors födelsedagspresent. Blir nog fint för har fipplat med det en stund nu :)

sen blev det en snabbis på pressbyrån.. en fransk, monster o en lusse. lille broder evart ju så sugen pååt. så nu håller vi på att göra lussebullar. Ingen jäst? tack vare detta fick ja åka och träffa martina på ica. så trippen lönade ju säg allt mer.

nu ska ja ner och knåda ut deg med macki.
ha en bra kväll!
Själv har jag ont i magen.. och inte är det samma ont som innan inte ;)

datorn imon med?! :D:DD:D: hoppas pååt.

/W

Fredagsmys

Måste börja med att igår.. min kära vänn har tagit körkort och lurade alla med att hon hade spytt hela natten :O Fräckaste men så kuul nu :D GRATTIS BRUTTAN!

Igår började det även med lite träning med Sofie. lugnt verkligen. Sen matte prov. inte det underbaraste man kan göra men gick iaf så får hoppas att det gick bra.
Draman var ngt av de roligaste lektionerna faktiskt, lite tix och så var skrattet igång.
Efter skolan åkte jag och Elli ner till staden för en fika som blev väldigt lång och mysig. Nästan 3 timmar av massvis med prat och gotte. Brabra :)

Idag så har jag läst lite i svenskan. tandläkaren först men fattade inte vad de sa eller något. aja.. får väl se vad ja gör åt saken.
men som sagt lite anne frank läste jag samtidigt som jag tittade på tv. väldigt go dag måste jag säga. mor min var hemma och jobbade idag så vi gjorde mat tillsammans och massa prat. Vi gjorde även en efterlängtad beställning så min nya partner kommer omkring den 15:e december. Längtar något sjukligt.

nu är det snart utgång med linnea. Taggen på att dansa här hemma är på noll. inga kläder för dans heller för den delen..men att festa till det lite tackar jag inte nej till. typ amor !?

Några spännande veckor att se fram imot kommer det nog bli också ;)


bbfn/W


RSS 2.0