Att det är FEST!

igår så blev det cooper först.. vilket var det sämsta ngnsin så nog talat om det. jag är glad ändå. väldigt bra tränignssamtal efter träningen. Sedan blev det mat med Elli o co. ingen svenska?, jo visst men inte för oss. satt och schtekte i trappen i väntan på projektarbetsredovisningarna. Kollade mode showen sedan åkte vi hem med habo gänget.
Riktigt nice att det faktiskt går åka tre på annas moped och att vi schtekte när vi kom hem. Döda och goa åkte vi ner till frfiidroten. Ledare var det dags att var och massa nya barn att lära sig namnet på... börjar la lätt där med lisa, erik, johan... sen blv det lite svårare. Men, vad söta dom är!!

Löpning med affe efter det, vilket gick sjukt bra för oss! Tagg på nivå!

Hem och stress/panik.. hlt sjukt.. blåskärm på datorn!? what the.. vfr ska det hända varje gång ja har ngt på gång..Seriöst så satt den som en krocket klubba i skenbenet! Fuckad äckel dator! Efter måga om och men fick ja till listan igen iaf och äntligen tag i alle. så nu är det enbart naaaajs :D

SÅ nu bär det in till skolan
Träning
Schtek och plugg med elli
Mys hos bellan
Träffa linnea en stund
Hem fort om fan
tillbaka till staden och FEEEESST :D

Säger bara fan om inte alla får plats ;)

Men..
Det löser sig, det gör det alltid
det ordnar sig..
Det kommer fixa sig till slut

Eller hur den nu går :)

och dagens bara för att..
Citat ur hipphipp:
"Slutar du inte prassla med den där rollokolan så skallar jag dig!"


Hej pååt/

Bara för att

Det blir ett kort inlägg.

Tagga tatuering till hösten. 

ja är som på moln helt seriöst vilken glädje det ger mig!  Detta är erkligen det jag beöver en tid som denna. Cross cross. drömemr fan om det :D o när ja itne gör det så dagdrömmer ja!  Gick så himla mycket bättre idag med:D

Skolk från klass sp2b?!!??!  inte bra klassen.. UB lär bli go o tas med imon.

Nu börjar tagget! Att det är FEST!

Men ha det naaajs !
bbfn/

Söndag

Lite tagg med musik just nu. Ngn gick ju upp vi halv åtta och åkte och jobbade. Ngn är också då väldigt trött! men hemma nu och vad har hänt!?


Jo mor har friserat min växt Xd haha ja stackarn hade ju så slitet hår.

Igår var det grill med linnea. Ingen aning om vart vi skulle ta vägen.. hmm seriöst vätterstranden med alla fjortisgäng? njaa.. satte oss la på gränsen, alltså där inget folk satt. Perfekt med min högtalare i detta läget. Seriöst as mysigt. Sjukt gott kött, musik och kortspel. Sen kom jöjje och hans vänner. Var med dom lite sen gick vi hem till jöjje i väntan på min buss.
Ett bussen hem till habo med andreas ikväll igen. Hoppade av vid sporthallen och vandrade bort till erik henke och gänget.. men vad gör dom hos en 93:a :O? jo vars det är la najs. Det var det faktiskt för dom små höll sig ngn annanstans. Erik och kasper följde mig hem sedan och sen vart det slut på den kvällen. Så en mycket trevlig kväll blev det, från början till slut.



Snart kommer farmor o co, då blir det firning och massa prat :D

SOLEN är naajs :D

there's still a little bit of your taste in my mouth
there's still a little bit of you laced with my doubt
it's still a little hard to say what's going on

there's still a little bit of your ghost your witness
there's still a little bit of your face i haven't kissed
you step a little closer each day
that I can´t say what´s going on

Kan ju inte säga annat än att jag inte vet någonting!

bbfn babes/

Sommarkänslan

Blev lite jobb gjort men kunde inte annat en längta efter värmen där ute, tänka på att alla andra ligger ute och schteker. försökte mig ut litle mellan sikterna men då höll jag på att bli nerblåst av sanden. Orkade inte göra klart allt så får la åka ner imon bitti och fixa innan farmor kommer.
Hem och gjorde mat. Något som inte många verkar förstå går att äta. Spagetti, köttbullar, sweetchili sås och amerikans dressing. jo visst vart det sjukt gott som valigt!
Lite sittane i solen tsm med körkortsteorin och ett väldigt trött huvud. Prat med linnea under en lång stund sedan raka vägen upp till sängen. Att man inte är van att vara ute i solen lr.. sov lite för länge än en powernap så kan ses som aldeles för död nu.

Men snart blir det att åka in med linnea till stranden och grilla lite. Får la se om det blir bara vi eller om det dyker upp
några fler.:)

It´s a song that´s inside of my soul,
it´s the one that i´ve tried to write over and over again

Ha en bra kväll
bbfn/

Lördag

och halva helgen har gått. igår blev det först schtek med martina anna och sebb i staden. Sedan gick anna och sebb och elli kom. Check i secondhand och sen åkte martina hem. Ja o elli gick och köpte mat av anna på donken sedan till piren för att käka upp den! Perfekt väder det var! Helt enkelt NICE!
Carro kom till oss och sedan gick vi för att möta ob och sen till George´s. En liten fika/middag och massa planering;) Full rulle sen med mobilen hela kvällen haha.

Sedan kan man ju säga. har jag och elli skrattat så mycket på länge!? hmm.. svårt att tro. Trevlgit sällskap resten av kvällen med mkt drygheter och skratt som sagt.

Vaknade med ett hopp idag. Var helt i chock när ja vaknde och knäna är fortfarande fucked up. men åka på tisdag!? kanske de kanske :D

Ska kila ivägg och jobba på pappas jobb lite. Najss blire la. Hem och schteka lite sen om det itne tar för lång tid. och träffa linnea ikväll. Får la se vad vi hittar på för ngt!

Tagg på dagen iaf och tagg på det mesta! förutom naturen. Fuck in hell att ja kom på att ja måste göra den nu :S kanske imon kanske!? hmm..

Aja  puss pååt ya´l/

Något som är livet

dagen började med inlines med carro. riktigt trevlig träning faktiskt och det gick köra med stavar för ryggen!

körlektion efter det som gick mycket bättre än den förra. bra det. tillbaka och mat i skolan och sn engelska med lite flex.

Hem och till banan :D :D :D kan nog itne bli mer än hur många glada gubbar som helst. Kan ju säga att det verkligen är livets sport och jag älskar det!! :D är LA inte så grym men ja bättrar mig hela tiden!

så tagget är stort på att åka på tisdag igen!

Mycket är bra men inte allt! men när är det det liks ;)

bbfn/

Någon som är glad

övar att alla är så underbart goa! Serre man börjar ju snart lipa :) Bra vänner kan inte säga annat!

Så verkligen taack :)

Just det ngn som blivit stor idag med ;)  BLir det att kila till ica o köp 2.25, snus och cig och habo puben till kvällen lr!? HAHAH
tatuering på g med ;) nice om ngt!

Foto på min söta tårtbit kommer nog senare :D

bbfn babes/

DesperateH

längesen jag såg det nu men det är riktigt nice. men man blir lite förbannad ibland. hmm.

Har kommit till en punkt då allt känns fel.. Vet itne vart ja står eller ngt. Inbillar mig själv saker som jag inte borde få inbilla mig. För det är så fel och orättvist. Vfr ska vissa i ens närhet må så dåligt!? Jag hatar det..
+att livet känns som en sjuk tvserie.

Men allt löser sig, iaf när du minst anar det!

hejhej/

Dan före dan

Hälsidag på schemat. Vissa vart ju hemma och gottade sig medan andra var tvungna att gå upp i vnalig tid. Började med föreläsning och sen lite annat shit.. tröttande var det iaf men ändå ganska nice.

Ner till staden och fika med anna och så klart ltie komifatt prat! Linnea kommer och sällskapar en stund innan det var dags fr körlektion.

Att man är ovan vid den bilen nu :O   Men det gick bättre och bättre. massa vägskyltr och sånt. najs äre ;)

Men ska hjälpa mack med matteplugg nu!
ha en trevlig kväll:)

..Att det är blingbling

Vill du spela gratis bingo eller ta del av de bästa bingobonusarna? Besök http://www.provabingo.se/ där du även kan få veta hur man får gratis Spotify!"

Man ska ha husvagn!?

haha vi kommer bli sån riktig svensson familj, bara volvo o vovve som fattas.
ja precis. vi har skaffat husvagn!! haha
morsan kommer in på mitt rum med ett himla smile.. va har ni vart säger ja..? på kabe i tenhult säger hon med lika finurligt leende. haha lilla mor har ni köpt en husvagn!? och det hade dom. men den kommer inte förän 8:e maj eller ngt sådant. 
lite fränt ändå ;) så sa dom att vi kan ha den stående i sälen elle ngt på vintern så man kan dra upp på helgen och sånt. är det inte najs så säg ;)

Satt precis och övade körkortsteori med pappa på datorn. han ska ju som ja kanske sagt ta BE-kort så vi ligger i samma läge. Perfekt detta. Och godkänt fick vi på fas A iaf. Teamwork ofc!

Nu blir det lite ballar av stål och sedan till att sova. ångesten från pappersarbetet börjar byka upp men får väl ta tag i det imon kanske..

men hejhej pååt/


närmar sig sakta med stormsteg

hmm.. kan man la itne säga lr!?  men det närar sig i varje fall att jag fyller år. Alltid lika trevligt med tårta frukost på sängen och välja sin favorit mat. Det mesta till ens fördel tackar man ju inte nej till iaf!

Har umgåtts med martina idag. Riktigt trevligt. sjukt fins väder så vi åkte ner till domsand och tog självklart md kameran. det enda som fattades var picnick..sedan kom vi hem.  åt lite knäckebröd och sedan ut pååt igen. denna gången bara ut och gå en sväng till vi kom på att det var tillräckligt varmt för att gå hem och schteka. efter att ha legat en stund i solstolen var vi ngt döda och gick in för att se på tv:n.. vardagseftermiddagarna är ju till våra fördelar kan ja ju säga. Bra dag som vanligt med denna bruden. och man hittar verkligen alltid ngt att skratta åt! Xd

                 

Nu blir det till att måla lite. Mina idéer är as goa, tror ja.
Haa en bra kväll:)

Studiedag

har aldrig fattat detdär med studiedag.. ska man studera elelr itne.. lr vfr finns det då ngt som heter hemstudiedag utöver studiedag.. hmm.
iaf har vi det idag och det är gött!
vaknade vid halv sju av itt alarm.. sedan kommer mamma och pappa in!! de enda ja säger är, ja är ledig!!! dom tipsar om mat sedan kilar till jobbet.

tog en dusch nyss och snart blir det martina! eller egentligen om två timmar men ska städa lite och fixa innan.
sedan blir det och fota med henne. Hoppas på några najs foton ju! :)


Men ha en go dag!

Isande varmvatten

Mycket trevlig dag. Började med flaggvakt med pappa på hökensås. Var så sjukt kallt och ja som hade vinterjacka fliströja och tjocktröja.. Går inte ens beskriva vad kallt det var. Trevligt folk vart det där verkligen iaf. Kikade de två första heeten sen ringde ja efter mor!
Vi körde en väldigt lång sväng och till Linneas familj. Massa snack med mamma englund och sedan hem igen.

Hemma en stund sedan blev det hem till thea. Massa trevligt prat och sedan massa sjukkörning på fyrhjulingen! Det  som är mest nice är ju att båda gillar när det går sjukt fort! Ngn var ju nära på att trilla av med..
Hem till henne igen och åt kladdkakan vi bakat sedan massa prat igen:)

Så en väldigt bra eftermiddag/kväll och en mycket trevlig dag!

bbfn/

Höka

igår blev det umgås med martina! först färga hår mörkare sen in till staden en sväöng. najs vart det och förvånande saker skedde. men hallå på alla stadsbussar! har jag haft problem med dessa förr. DET HAR JAG! ofta att vi står där inne på bussen med massa andra folk. då har buss chauffören stängt av stopp knapparna för att han inte vill att alla ska hålla på och trycka! ja och martina trycker som galningar och han bara kör förbi stationen!  ja utbrister, han kan ju inte hålla kvar oss här vilket får några bak att skratta. några raggargrabbar skriver fram att några vill av och han stannar som tur är :S ja tänkte där råslätt nästa! sen skulle vi åka en till buss. då funkar stoppknappen och allt men busschauffören väljer att inte stanna bara. vet itne om han retades men vi fick skrika för att få gå av vid nästa station ! igår chauffören. Har fått nog av bussar! iaf retliga chaufförer.

Idag blir det höka iaf hela förmidagen. Får la se om ja får agera flaggvakt på tävlingen där uppe eller inte. Men kunde det inte vara härlgit väder! är väl bara och ta med vinterjackan så löser de la sig ;)
SEn blir det thea också :) 
Så det blir nog en trevlig dag!

hejhej/


Gott och blandat

skulle jag vilja påstå att det är idag. Martina kommer snart!!

Staden innan först med lilla syssling som snart växer ikapp mig :O först kikade jag när hon dansade sen vart det kik i alla skoaffärer och sedan mötte jag mor. Gick en sväng på stan sen körde ja mycket i staden.

Men hälen/senan mår inte bra det är inte nice. Är så himla fuckat rädd att det ska komma tillbaka och bli som förra året. Så sjukt konstig känsla.. Det kommer ju hålla på såhär hela mitt liv och ja inte gör något.. eller så blir det värre.. Måste väl finnas ngt set. operaton eller ngt sånt.. knölarna gör ont och jag kan itne ha åtsittande skor.. vågar itne ens testa och ta på löparskorna.. Fan :/  Varför ska nästan inget gå min väg.. Får gå till doktorn ngn dag och se vad han säger.. vågar itne ha det såhär.. tänk ett liv utan skor sen om det skulle gå för långt.. kronisk v'rk . Inte kunna ha mina favorit skor. inte kunna  skor. min passion!! testade klack innan.. gjrorde ont så var bara att ta av. testade conversen o samma känsla. kommer få gå omkring i mina freddie skor och sandaler hela våren säkert.

Det är inte meningen att jag ska bli ngn idrottare, men vfr i hela friden blev jag skoälskare!?

Men martina kommer snart ju. får stå med två ggr så det uppmärksammas extra mycket! För det gör mig glad.
Gick nmligen nyss in i en egen deppperiod.

nu kommer hon ! hejhej/

simple plan

var sjukt längesen dom gick in i mina öron. Riktigt goa låtar o ganska tagg ju!

vaknade runt tio. ner och åt frukost med mor. planering av dagen om igår osv.

på tal om igår haha.. vi sitter oh snakcar om en liten grabb.
vadå har han haft tjej i ett halvår? :O
mor: vadå det är la inte så konstigt och du verkar ju inte kunna hålla kvar dina pojkar ändå Xd
haha hmm sant sant kanske men är de mitt fel då :O ;)

nu är det fix. försöker måla naglarna. hälen is back på halvtid så får se över vilka skor ja kommer kunna använda det ärmaste :/ :( måste ju prova kor idag med på nilson! tagget är stort!
precis stan med mor och sedan endel övningsköring där inne. och sedan kolla när sofia dansar! längesen man såg dendär lilla bruden om det inte var i somras :O sjukt längesen. men nu så. :)

Men ha en bra soldag!
bbfn/

Aldrig aldrig fotbollsfru

aa iaf inte på tidig vår eller sen höst.. för fy sjutton vad kallt det är och vad det blåser!

Dagen började med sovmorgon där jag fick sjukt brottom även att jag ha blogga. slängde mig på moppen och iväg. Han till tåget och sällskap med julia och emma. Hoppar av stationen och en klackElli dyker upp!! Att hon vart snygg lr! hon spräckte isen nu är det fritt fram alla damer.
ekonomi med väldigt mycket jobb från vårat håll. Tagget börjar komma i gång nu.
engelska och sedan mat. crabbfish!? hmm .. nja inte favorit la.
mattelektion med en ny lärare.
efter skolan blev det massa planering inför en stor grej! love is shit, right!?

buss och tåg hem med linnea och en daimglass på stationen i solen. hem och somnade i solen som vanligt och lite körkortsläsande.
till iceman och kollade ut vad ja vill önska mig med bror och lite snack med tolle. Sjukt snygg rockstar tröja om man tar bort håret :)
Hem till familj och linnea och fredagsfika. Fix och seedan in till stan. in till roseenlund för att kolla när jöjje spelade.. endast en halvlek för vi frös som as! därav aldrig fotbollsfru denna årstid..
Snabb tur till Hot Asia och köpte med hämt mat till familjen. Tåg hem med Carl och sedan mat i magen.

Snart blir det nog film med bror efter att jag städat lite.

bbfn/


Trött morgon

Det var det! Helt sjukt va ttrött jag var när jag gick upp. In i dusch och halvsov.. Me sen blir man ju något piggare av att se solen skina in genom fönstret när man gått ur den! Sol idag igen. Hoppas värmen är med lite mer bara. Blåste verkligen rätt egenom kläderna igår.

Sitter och äter frukost nu iaf och för en gångs skull läser tidningen.

Måste verklige nstäda så dt är tur att jag har en lugn dag så ja kan göra det ikväll ;) Planerna bara växer för mitt rum ju! :D

Nu blir det snart iväg till skolan och ekonomi.
Så hejhej med er/

16:e april

sjukt vad tiden går. inte långt kvar till 18 och inte långt kvar till sommarlov!

Dagen började med träning. Wetwest löpning var det dags för. intervaller efter en tids uppvärmning.. haha sjukt jobbigt!
Träningsverken från igår är ju inte att leka med heller. öm överallt.

Ekonomi efter det och sedan mat. tacos vart det :D
engelska lektion och sedan hem till Elli.
Massa The hills blev det ju :D o denna säsong blir allt annat än ointressant kan man ju säga!

kom precis hem från teorikursen. den sista av dom. riktigt gött för det är inte det goaste och komma hem vid denna tiden varje dag! Men snart blir det mat iaf. för nu har äntligen våran häll börjat funka och vi kan äntlige äta spagetti o sånt stekande igen :D

Hoppas dagen har vart najs iaf/

Va sa du..

att du sa sa du !? ;)

hahaha

lite halvt provesoriskt eftersom jag suger på såt här haha Xd men med lite fix kan det kanske bli najs :O haha  ;)

men natti natti på er/

Livets liv..

Det är sjukt vad bra och roliga vänner man har till och börja med ;)

Fast dagen började ju inte så utan det var ju bara til att pallra sig upp till tåget och träningen..träning som var förvånandsvärt kul faktiskt men träningsverken lär vara olidlig imon.

Lång mat och massa snack.. mat som sagt och lite mat fick jag allt i mig ill slut.
svenska efter det där martina blev ett iv:barn.. ja vad ska man säga. Detta satte sina spår så hon skolkade från naturen :O okej hon var inte ensam utan jag vart strax bakom henne ;) ner till stan och möte av emilie :D längesen som sjutton och det blev en trevlig tur på stan. ett par skor blev det. endast för att jag kollade ut dom innan och för att dom var så söta. ljusrosa :) har två till på gång som är sjukt tagg på men måste bara skaffa fram pengar först ;) haha
tillbaka till sanda för att spendera tiden där ett tag. sedan till teorikursen. Var lite av offret idag eftersom jag rynkade pannan och han frågade om jag inte fattade.. sen frågade han det hela tiden ;) nice vart de la. haha

Hem och med mor min och handlade. Agges plättar blev det i affären bla. !
när jga kom hem hade pappa köpt en salva som ska hjälpa mot blåsan  jag har i munnen. känns redan bättre och jag kunde äta min mat för en gångs skull!  tack för det ja ;)

nu ska jag kolla lite på sidor om papper.. natur arbete som vi smet ifrån måste ju göras lite iaf.


Ännu ett dagens motto: Alla kan tro att man mår bra över något som verkar självklart men i själva verket är känslan den motsatta.

ha d chill/

Sol igen!?

mm kanske vem vet. Det kanske finns en sol där bakom..

dagen har börjat..hmm började kanske. iaf med träning. löpning med ellii och co i skogen. kändes ganska segt och det är vi nog två om att känna. men väldigt trevligt sällskap iaf!
dusch efter det och sedan ekonomi..
mat sen natur.. vilka gjrode pappersfigurer ;) ja o bella.. och vem har lånat med sig boken hem :O du att jag har gjort det eller! så nu kn jajg bygga pappersfigurer för fulla muggar och jag kommer bli grym!
svenska efter det. sista svenska lektionen vi får gå till tåget tyckte våge att det var idag. bäst att ta vara på den även att jag nte skulle med det tänkte jag.
Ner med linnea till stan och vasas påtår för fika. Fram med alla mina enkronor och köp av en kokoskladd. Trevlig pratstund om massvis ända tills det var dags för teorikurs.
Den gick som vanligt sjukt fort och var hemma en stund efter det. Sedan kilade jag och träffade anna. Mycket nice eftersom det inte var igår det;) Bra kvinna det!!

Men nu är Martina och Anna hemma iaf!

Bra prat och därmed glad johanna! Tack :)




Dagens motto.. Man får inte reda på något och man inte frågar

JobbARN

kan jag ju inte påstå att jag är.. Men vad gör man inte för lite mer pengar iaf. jobbade bara tre timmar men tillräckligt för en kväll.

Snack om mitt rum planeringen innan. Ser ljusare ut nu faktiskt. men måste sälja min garderob för vi har ingenstans att göra av den. Men ingen vill väl köpa en sån!? hmm jo folk köper allt säger pappa. så ja litar på honom. så fort den är borta kan det nya sätta fart.

Vad hände när jag kom hem från pappas jobb föresten.. jo ena bilen är borta. Den är såld :O ;) ooh. att vi försökt sälja den läge lr! kanon på det men hejdå lilla audi.. Så nu tycker jag vi köper en gammal goding som jjag kan köra runt i sen.. eller en audi a3 är ganska go.. mm.. ja måste ju köra ngt? annars kör jag runt i crossbussen haha.. det är la nice. det är det inte!

Ska ner och äta lite nu. familjen är ute och går..
hejhej/

The city

på tv:n nu la. tänk att man kan fastna för en sån serie som the city lr the hills.
Man glömmer sitt egna lilla liv och lever sig in bland dom vilket itne hade vart helt fel det.

Nu fick jag en såndär saknads känsla av SanFransisco igen. Så himla härligt och jag vill bara åka dit snart igen. outleten var ju inte att leka med heller. Om jag bara hade haft pengar så hade jag åkt och hälsat på britt i sommar..



Men ska åka o jobba lite hos pappa nu! ha en bra kväll:)

Glädjen som..

..försvann med dig..
 Men ja fann den igen när ja tänkt över saken lite! Palla vara ledsen mer, palla känna sig övergiven, palla allt som har med kärlek och göra lr!? som sagt orkar inte mer av den saken på väldigt väldigt väldigt lång tid framöver. Känner att nu har det gått så här i ett halvår.. upp och ner, rädd, övergiven, kärlek, rädd övergiven.. fram och tillbaka. Det är ngn där uppe som inte vill att jag ska ha det bra på den fronten.. men vad gör man. det är väl bara att tacka och ta imot det som är bra iaf!? Ne nu ska ja iitne gå på ngn himla gulligull skit! Och ta tag i allt som är värt att ta tag i! :D

igår var det mormor. lite släkt där och så är alltid trevligt och massa fika. Men vem kan knappt äta det.. har en förskylningsblåsa eller ngt innanför läppen så kan inte äta ngt typ.. perfekt bantningsmetod för den som satsar på det.
sedan var det städning i gränsen för mig och morsan. något som hade vart gött hade ju vart och schteka som bror igår.. nee men får hoppas solen är på g hela dagen idag också!
Ska ge mig ut och springa strax iaf.

9 dagar kvar till 18 med :) Det är bra.. Jennie gav mig present igår. målardukar :D precis vad som behövdes!

Känner att det är många som är saknade nu såhär på lovet.. men imon är det skola :)

Men ha en bra dag idag!
bbfn/

En dag

som idag som idag är en trevlig dag. Men vart är solen!?

Igår var trevlig. Jag och linnea åkte in till vätterstranden sedan hoppade vi på bussen där josse o lina var :) mycket trevligt med dom och sen linn kom och josses vän! Inte för att glömma dessa grabbar linn raggade upp så vi fick komma till deras hotellrum..jaa du. lite nyår känsla på det faktiskt.

Sitter och tittar på miami ink.. Det är sjukt vilken konst det verkligen är. Helt sick! Man blir lite sugen på en tatuering. mmen får nog tänka egenom vad isåfall först haha. Moster med familj har sovit här. Vaknade hela vårat hus av att grannen börjar slänga takpannor i en stor kontaner? Vilka trodde det var en bomb i habo när de landade på botten!? halv nio vaknade vi tack vare detta, en söndag!? tack för det liksom och god morgon på hela världen.
upp och frukost med jordgubbar :D
Nu blir det att vänta på familjen och sedan iväg till mormor för att fira henne.

Hej med er/

Påskafton

idag då ;) jahadå.

igår var det kväll hos martin. Massa trevligt folk vart det iaf!

vaknade vid åtta idag. solen skiner.. perfekt väder för att springa lr ;) Stack ut och sprang i en timme och det var helt sjukt underbart. alla tankar bara flyger ur huvudet bort med vinden. Att springa är verkligen det bästa sättet att få ur sina tankar och osäkerheter.

När jag kom hem blev det frukost och efter det påskäggsletande!! höjdpunkten med påsken. Ja och marcus springer runt som dårar och letar efter dem ;) Vi hittade dom tillslut.. Tror vi lyckats hitta alla små gömställen tyvärr.. men gott med påskgodis iaf :D

Snart kommer mormor och co. då blir det prat och påskmat och till kvälle blir det party med linnea förmodligen :)

Ha en bra påsk ya´ll ;) haha
bbfn/

Blåkulla idag kanske?

reda fått mess av agge att hon är på g.. ska ma häga på? mm.. frågan det kaske ;)

Igår var mycket bra! först kommer ma dit till elllis lägehet med hur mycket glatt humör som helst frå alla tre håll. Sedan kilade vi ästan direkt till racket för att sola. vem trycker in nödstopp.. hmm fick springa upp till lille mannen och fråga hur jag skulle bete mig.. Sedan tog vi bussen till willys. massa sallad och kycklig blev det som vi sedan åkte hem och gjorde mat på. sjukt gott o nyttigt la ;)
Kollade på fucking åmål medan vi åt.hahah den är go den.

sen kilade jag ner till min teorikurs.

o när jag kom tillbaka blev det plättar med sylt :D + snack + film + tagg! Det var en bra dag, mycket bra dag!

körde lilla bilen hem får vi inte glömma.det blir nog kalas.

idag blir det mest städande tror jag. tänkte gå ut och gå en långtur eller springa.. får se vart tagget ligger. teorikurs som vanligt ikväll med..

ha d chill /

Bara för att!!

två saker.. om två veckor blir jag 18!
och idag är de ElYoAn dag:)

linnea kommer strax. vi ska käka lite innan gymet. sen efter det blir det elli:) o sen teorikursen igen. kan va spännande.

men ha en bra dag:)


solklart!?

njaa.. kom igen nu hv!

annars så är det väl kalas! linnea kom till mig idag. riktig trvlig dag med henne :) vi var sjukt duktiga och gjorde nudlar och wook men inget plugg.. in till staden vid halv fyra.. skulle ju vara vid teorikursen vid 5.. hmm en tids väntan men bra prat med elli i telefonen iaf!

sedan kom mor och hämtade mig. åkte till thea där det blev massa efterlängtat prat om allt och inget. TEstade deras linser med haha. sjukt vad stora ögon jag fick iaf.. jodå och kärleken till mac blev ju inte mindre med hennes dator i knät!

Hem med en sur mor.. hv påverkar hela henne. så nu har ja inte sagt ngt meer till henne.. bara massa tjat ju!

aja imon blir det efterlängtade ElYoAn dagen :D bara mys hela dagen och solning på racket ofc. Super kommer det att bli!

och bra för att folk har åkt till Italien..som där mini lyx. fast vem vill inte vara här hemma och gotta sig i vårvädret ;)

men du vad hände nu när jjag prcis skulle skicka iväg detta inlägg. jo lilla mor kommer och ber om ursäkt ;) nu kan jag sova gott jag med haha :)

puss o natti med er

Måndag

och inte som en vanlig måndag. lovmåndag är det :D

åkte med pappa och bror till tibro o kikade i crossaffären. ja körde såklart ;) sen hem och direkt till pappas jobb och jobbade i 2,5 timmar.. riktigt trevligt där i min ensamhet.. hmm. nja. aja nu är jag hemma iaf och det lär väl bli lite käk och sen ngn film kanske :) började kika på motorsågsmassakern innan men vet itne om jag vågar fortsätta på egen hand.. haha

ha en trevlig kväll iaf!
pusshej/

God morgon God morgon

åååh vilken härligt dag!

Första löpträningen i shorts lr!? blir nog så.

vaknade för en timme sedan och har precis ätit. sitter här och laddar ipoden så jag kan kila ut ngn gång. underbart väder är det verkligen. men lär nog få vänta en timme för laddningen var inte den högsta..

men det bästa är väl att det torkar upp och vad betyder det!? jo att ja snart kan åka cross. Sånt himla sug på fart fick ja igår när vvi åkte moppen.

En take som dök upp. vad har hänt med alla bra tvprogram.. hmm ne men vi kan ju sitta och kolla på tvshop hela dagen ller kolla på ngn himla ordjakt.. jo me visst. har man det som sysselsättning hela dagen så grattis. vad har hänt med sunset beach och co. Får allt ta och ladda ner lite program när datorn väl piggnat till..

Men okej. ska städa lite nu innan jag ger mig ut..

TAGG PÅ SOMMAREN ELLI! :D

pusspååt/

Brr

vad kallt det är :O.. iaf att åka moped till stan och hem.

har umgåtts med anna hela dagen och gör fortfarande. började med att "kolla" på film. ;) sov nog lr? mm .. sedan när vi vaknade blev ddet fruktsalad och det art itne lite gott. vädret började bli nice sså vi drog ut på en moppesväng. till domsnd blev det där vi gick en massa vi vattnet.. då blev vi en aning sugna på kinamat.. in med moppen till stan och hot asia. SAtte oss vid piren och åt. CURRI!! därav currie anna.
Hem efter det och det var inte lite kyligt. går knappt skriva med fingrarna nu kan man ju säga.

 

på tal om! vem mer har upptäckt denna hemska faktor!! ingen apelsin marmelad utan skalbitar på ica :O i alla jävla squese tuber har de mosat ner skaläcklerna :O det gör mig arg.. för knattemarmelad var min favorit :( ja som bara trott att de skojat med mig ett tag nu en nepp.. fuck pååt!

men nu ska vi chilla vidare och äa knäckebröd UTAN knattemarmelad...

ha d puss/

Grått o trist

börjar dagen med..ingen sol..

Vakande för ett tag sedan. städat lite sen målat lite.  ingen färg kvar. allt står halvfärdigt haha.. får la önska mig lite sånt i present så de kan bli klart. ar så mkt idéer men kan inte börja förrän ja lärt mig photoshop.. hmm

Det blir nog bra..

Ska fixa mig lite nu sen ska jag träffa anna :)

Rädd för allt.. hur ligger det till.. vad ska jag tro!?

ha en bra dag/

Ja säger bara

new shoes :D och ja älskar skor så det är sjukt!

Körde hela ägen dit och vädret vart ju kalas.. Var man sugen på att sitta inne i en bil? neej.. körde förbi hornborgasjön och sjukt va mycket folk o tranor som var där!!
Framme i farmors affär. ronix shoes.. det räcker bara att komma in där så typ dör man.. så sjukt mycket snygga skor så asså elli du skulle varit med! ett par lila pumps med ngt där fram som var så himla nice.. o massa andra godingar.
För mig blev det två skor iaf och en liten tröja. perfekt att det är hos farmor vi köper med. suget och jobba där var stort. fick tom gå och hämta skor o dadada.. shit va ja saknar det.



nu har det blivit lite solande. fick ut pappa tom att sitta en stund.ice
Ska förmodligen träffa C sen. Det är nice det!

hej med er ;) /


put some new shoes on

and everything going to be alright!?  Snart bär det av och man kan ju alltid hoppas att det hittas ngt elelr några då.
Om inte annat så blir det mycet körande iaf! Det ser jag fram i mot.

Färgade ju håret med bror igår med ju! nice var det verkligen.



 trevlig kväll blev det verkligen också med linnea som sällskap. Vi kilade in till stan vid åtta och satt och käkade i två timmar typ. Sjukt gott var det och efter det gick vi omkring lite om kollade läget :) Fick två nallar med om av några främlingar :O :D haha gosnalle. Sedan åkte vi hem med kvart över elva bussen där även affe hoppar på :) Det var nice.
Sen hem och sova och vakna upp idag.

Solig morgon som vanligt och ja älskar de!
Men hoppas ni alla får en bra dag som en dag som idag som idag !!

bbfn/

Är det inte nice

Det är det :D

aa jo men gott nytt år önskar americas funniest homevideos ;) kan det vara ett av de goaste programmen lr !

denna dagen började med skjuts från mor till stan och sedan 2an där affe hoppade på:)
invigning av meddan med muffins och lådbygg, allt ska ätas upp :O

engelska och sen mat o matte..

Schtekt lite på altanen. gött är det men aldeles för tråkigt.. så det fick bli in till datorn i väntan på linnea..

måste seriöst färga håret nu igen. skulle ju vänta till nästa vecka men det får nog bli nu fort.. hopplöst är det. sen blir det att in och käka i stan med linnea :) Myskväll blir det verkligen.

Kindesurprise

bbfn/

antikrundan

haha det är spännande det ja ;)

sov en stund innan och sen prat med mor och far. Farmors affär på lördag!? kanske kanske. kolla läget om ngt är slutsållt eller om man kan hitta ngt kul :)

sorry martina att jag itne hörde.. vart mycket där vid bussen jue :/

nu byttes visst kanalen mot ngt inte lika spännande haha..

Aprilskämt kan det bli många av hela april :D

Blondinen kom hem första dagen efter hon hade börjat i tredje klass:
Blondinen:
- Varför har jag lärt mej räkna till 15 när dom andra bara kan räkna till 10?
Mamman:
- Det är bara för du är en blondin.
Det svaret nöjde sej blondinen med. Nästa dag kom hon hem från skolan och frågade:
- Varför har jag lärt mej alfabetet ända till K när dom andra bara har lärt sej till H?
Mamman:
- Det är bara för du är blondin! Och det svaret nöjde sej blondinen med. Den tredje dagen kom hon hem och frågade:
- Varför har jag mycket större bröst än dom andra?
Mamman:
- Det är bara för du är 16 år.

Så helgen
Linnea
farmor
party med elli!?
johannaoanna dag

Hejhej/


fel fel fel

ingen friidrottskola idag.. ändrad tid eller rätare sagt ändrad dag.. attans kunde ju blivit stan idag men nej för sent. Iaf en mycket trvlig busstur med Agge.
  

go ekonomi lektion där vi bara satt i meddan och pratade. Mat o sen engelska.. känns som om det vart en lång dag fast det ändå inte har varit det.. aja solen skiner fortfarande och det gick att åka moped utan att frysa :)

SOL :D

fortfarande april

andra dagen på denna månad vilken har börjat mer än bra :) Snart lov med bara några dagar kvar. och vad händer då !
Den efterlängtade ElYoAn dagen :) Ni fattar itne hur mycket jag saknat oss i helgrupp på riktigt. :)
barnen åker till italien på lovet också. Martina och anna med resten av friidrottarna. DEt kommer bli tomt här hemma.. hmm :)

Det är verkligen så att när man tror att man inte klarar mer och tänker ge upp så vänder allt och blir ännu bättre. 
Sånna där tillfälligheter som verkar dyka upp i precis rätt tillfällen. Man kan inte bli annat än glad. Får verkligen hoppas att ddenna glädje kan hålla i sig..

Vissa kan ju bete sig som om man itne känner dom och aldrig träffat dom. Bitchblickarna var borta iaf så jag blev mycket glad.. log åt bitch och fick leende tillbaka. men hallå va bra ju ! men att man kan skämmas så mycket. haha lille vännen där. Ja hade ju inget och förlora så tjenatjena Xd aja det vart en kort stund för kände mig bara välkommen av hälften;)
kvällen blev väldigt nice iaf :)

Men godmorgon kanske. Skid är på gymet och har träning idag. maxstyrka.. halsen fortfarande. som saagt ända dåliga just nu annars humöret.. 9.48 tåget idag är väldigt nice..Ekonomi o sen engelska.

friidrottskolan börjar ju idag med. hmm då börjar det igen med alla små barn.. det är trevligt men ett hhimla jobb oh lära sig allas namn.

Fixade en ny skiva nu med med massa nytt tagg till fix;)

Katt åt upp vinter, blev VÅR ffs

men ska kila ner och äta lite sen fixa mig kan vara bra.
Men ha d chill puss heej


Hello sunshine

Sol och sjukt blå himmel! allt är världans bra förutom ont i halsen..  men det gör absolut ingenting. Det är ju verkligen vår :D

Bara på en timme så blev mitt rum på nytt ett bombnedslag.. men jag skyller på min datorjävel.. pang bom av på den igen :S wtf.. aja den gick och starta denna gången iaf. men fan ja fick ju den i förrgår..

blv aldeles för sent igår. först hade mor en fitlinekväll. marie + syster kom och föreläste typ. alltid lika intressant. linnea vart här och anna kom med efter ett tg. trevligt med sällskap.. inget pluggande nej.. alla åkte hem ja sätter mig och skriver om ASU.. hmm asuttern!? jahadå.. spännande svenska lektion kan det nog bli tror jag.  men akta han bits.
somnade typ halv ett som jag verkligen inte är van vid och vaknade runt 6.. kände att träningen vart utesluten och sovmorgonen lngre.  men skrev klart om uttern sen frsökte ja plugga lite på naturen men gav upp. det får gå om det går mn ja lär serre ångra mig om ja inte får g...

aja solen skiner så vfr itne va glad :) även ed prov så har jag längtat till denna dagen :)

vem var inte sugen på pumps i detta vädret :O ;)

SKa kila ner till bussen nu där anna förmodligen kommer sitta.

säger bara lycka till och
då säger vi såå hej :)

RSS 2.0