JobbJobb

JOBB!!!!! bääh. men jag är glad ändå. fått springa upp o ner mellan labbet o produktionen hela morgonen på jakt efter nya prover. tväten hit o torken dit!! aja ja jobbar på för fullt.. sanden ligger inne i maskinen så blir många tre minuters pauser. gutt äre! helt klart näääjs!

jobb igår med.. ja o brors skulle jobba över o gjorde det lite men maskinen strulade så njaa..
hem o massa prat med elli i tele. :) ner till friidrotten för möte om friidrottskolan.

hem och hemskt..jag är rädd nu...Ja ber av hela mig :(  <3
saker händer
saker sker
vfr detta oflyt
vem är det som detta har bestämt o styrt..

sen natti natt!..

Nehe facebook funkar itne på jobbet.. bääh på dubbel :S dom har spärrat facebook så att man inte ska kunna gå in där Xd och rixfm ! men  kära du!!!!

Cross ikväll tror ja :D

bbfn/

Dagens skämt

ett dagens på det såhär en lördag morgon när alla itter trötta eller fulla av bakisånger :D

Drink Tips
Ett förälskat par var ute och gjorde stan. När det är hennes tur att beställa så berättar hon för sin käraste att hon har hört talas om en ny fantastisk drink som han bara måste prova! 
Sagt och gjort, han går givetvis med på detta nyfiken som han är och hon återvänder snart till bordet med en öl till sig själv och två små glas till honom.I det ena glaset är det Bailey´s och i det andra en skvätt limejuice. Med glasen följer följande instruktion: 
Tag en munfull av Bailey´s och låt den rulla runt i munnen en stund innan du sköljer ned denna med limejuicen! 
Han tycker inte att detta låter något vidare, men hans flickvän är väldigt övertygande och hävdar att detta måste testas... 
Nåväl...Han tar en slurk Bailey´s. Den känns varm och len mot gommen. 
Sedan tar han limejuicen och då sker följande: Efter 0,1 sekund: Det gräddiga i Bailey´sen börjar att skära sig. 
Efter 0,3 sekund: Han blir lika grön i ansiktet som limejuicen. 
Efter 0,6 sekund: Med stor möda tvingar han sig till att svälja sörjan!!! 
Försiktigt viskar hon i hans öra: "Den kallas Blowjob revenge"


nu ska köras. bbfn/

Hemma

och det är alltid lika underbart att tillbringa ett par dagar med linnea!
hade små beök för oss på kvällarna så det blev mkt trlvigt :) sen endel chtek på dagaarna. men solexem gillar vi inte ;) right!?
fick ackorden till save tonight. så nu sitter ja o försöker lära mig dom på ett bra sett! det ska nog gå bra tro ja! chrisian hade lärt sig spela på ett år då tänker jag också lära mig :)

Nu blir det cross !!: D 

ivkäll blir det anna o nicke o lite chaffis ;)

men tjing pååt o ha en underbar dag! 

Neråt

jo nog ska vi neråt ja o linnea men inte så långt neråt ;) till bergkvara blir det o östkusten :D härligt härlgit får vi hoppas på.

mkt go dag. chill med martina på beachen o livets cross träing som vanligt! :D Bäst var det men fett varmt.

imon drar vi klockan åtta. så ha det bra tills ja återvänder ! Puss tjaaa :D

Var det ngn som sa schtek

Så fuckat bra väder är det ju! :D 

Åt precis lite frulle. sket i att träna nu på morgonen. ja menar ja ska ju ändå åka cross ikväll o tänkte sring en sväng efter det! jaa så nu birl det snart att kila till martina o sen kila ner till domsand.. fatta att änget låg där jämt när man var liten.. men nu har a snart hängt två dagar i rad.. haha
Laddad som satan till kvällen iaf :D 

men ska packelipacka ihop lite grejer.
just är ju tvungen o säga att ja spela lite gitarr nu på morgonen ;) ja gilalr.

puss hej o ha en go dag!

WE/

BraBättreBäst

go dag idag :) 

Chill nere vid domsad med bror ett tag :) snack o lite gång o så. sen blev det hem o dusch. småbesök o sedan till rampen. näääjs! Sen blev det lite jobb o så. fuckad gräsklippare la av men what the liksom.
Hae fetat i mig en hel snoddas plåt med bror så mådde inte för bra. löprunda på det jo man tackar! så sprang 45 min lr ngt uppe vid g-stugan o sen kom ja på bästa idéen.. kvälldopp med martina!?
messar o får ett självklart ja! tagget åker ner dit o det va la inte kallt :O dävon va kallt det va! 
hemma nu o njaa. vart ligger tagget!? 

tisdag: chill o solen o CROSS!
onsdag: ner till "kalmar" bergkvara med linnea o party som F**
torsdag: samma samma
fredag: hem lr ngt tror ja..

If you want me to wait, I´ll wait for you..

BLir kalas! ska fixa lite cd skivor nu.. puss pååt

Whatever

kan ju ite säga annat  än att det vart en helfreakad midsommar haha :)lite suk men bra iaf :D

SÄLEN

Att det är på gång nu.. va gjorde vi för två veckor sedan! joo TAGGADE satan! Nu är vi här o gäälet va tagget är stort. dock två sjuka nötter som sitter här färdgipackade i soffan men det löser la sig alltid !! ;)

Bra dag! träffat martina, anna, angelica, linn o nu ELLI PELLI!!!! :D

natti natt vi ska upp om 6!! ;)

pusss pååt

MästARen

njaa men fan på gång nu asså. vi äro musikanter har ja lyckats lära mig. dock är gitarren ostämd så låter ja vet inte hur haha. men imon ska ja till oskar o stämma :D sen kan ja spela fr fulla muggar.  ja ska fan bli bra på gitarr om ja så ska behöva öva varje minut på dygnet... okej det kommer säkert att ta tid också men vadå liksom ;) har ju många år på mig XD

idag blir det kanske lite jobb.. lära mig påsa så ja o macki kan görat sen när han är bra i tummen.. lillen är på operation idag. så som sagt kanske jobb o sen efter blir det cross :D skiter i att ja hostar jävlar! ja ska köra :D övning ger färdigeten. så om ja inte kör mer så hmm.. ja du. tagget på toppen iaf.

lite pack också kanske. jaadå :D SÄLEN här kommer vi.
lagen är fixade också av elli o thomas så det blir nog kalas.

lite ska ja spela lite T o sen blire käk.
bbfn

Nu äre TAGG

Nu kan tom ja tagga till lite. mår mkt mkt bättre idag. endel hes o hostar på men annars så ahr det lättat på det mesta. halsen är nästan hel o frisk och partygänget har dragit.

lugn mkt lugn dag idag..Lite tv, massa bok.. på tal om bok. läste sjöjungfun av cailla läckberg idag.. nog den bästa författaren. läst alla hennes nnu och shiiiet att man inte kan dra sig ifrån. Så som sagt dagen gick åt till det. klippt gräset på pappas jobb också. ngt segt var det väl men behövdes.

Men vill ju köra imon!!!!!!!! om ja är frisk så får ja säger pappa. Så ja hoppas verkligen! vill känna känslan när man är påväg upp mot himlen och sedan den backen ner mot sista svängen. naw känsla. Men kanske är frisk o då ska det brummas :D

Puss pååt

BITCH09

Beach eller Bitch..

om man inte kan läaa in stöten på beach 09 så får man la agera bitch.. sak samma lite. man kan ju vara bitchen på beachen...
okej jag är trött och mätt.
Har tryckt i mig X antal bullar idag! Mina bullar tom.
Sen möttes jag av en sjukt bra överaskning. ja vaknar till liv efter en lång stunds sömn.. ngn knackar på dörren. Affe kommer in. med en godispåse i handen ! naaaw ängel är det rätta namnet! Blev så glad att hon tänkte på mig. visste inte ens att hon visste att ja var sjuk. Då blev jag glad.

ner o taggade me aktivise. nog kom tagget tillbaka iaf. lite massage och sedan blev det upp o stränga lite mera på gitarren.. ja SKA lära mig. Det är schtek.

jo men ja har inget o göra därför sitter ja här o gör inlägg efter inlägg. men änder ju saker även att man är sjuk..

Pussss

Söndag

  

några några bilder från kassfesten haha. NÄÄJS var det!

Första riktiga lovdagn imon.om ja ska tycka oställa.. i fredags räkndes in direkt ;)
jaha , skulle spelatgolf idag oc imon me minsjukhet tar bort dsa möjliheter. ne j fick la iteen iflues att lära mig sel gitarr. så nnu sitterja o stängar påen ostämd gitarr.. jodå. ja sa bli bra!

Tackfr mig. nu sk asjukdeppa!

SlutaUppAttSåga

Att man vaknar vid 5 i natt/morse.. vart är jag !? i min säng, känner mig nerdrogad, kan inte lyfta kroppen, sväljer.. det funkar itne. pratar, kommer bara enstaka läten... VFr detta och vfr nu!? Mår verkligen långt ifrån bra..
o som sagt sluta såga i min hals!

en det är nnog som pappa säger.. man slutar skolan och släpper alla plikter och sånt r man slappnar av. då attakerar viruset som sugproppar.

Men sälen närmar ju sig! börjar få ngt panik men ja hnner bli frisk iaf om livet förljer min önskan..

aja försöka äta lite frukost...
Puss heeej

HatarHatarHatar

skador :/ ...

Tkr synd om lilla bror som fått fraktur i tummen.. när ska det bli hans tur att lyckas :/ Han är verligen värd att göra det. Min macki. Först uddevalla o nu sundsvall.

så ikväll blir det att försöka taga tillbak honnom till livet..
håller på att göra bullar som kanske kan muntra upp honom.

DAgen började med att jjag vaknade av att mor ringde. hade ingen röst så kunde inte svara. gick upp o kände mig död. ser ett sms av pernilla om jag ville hämta upp henne o vilmer när jag skulle till mormor. jo emn visst. så ja kilade iväg o hämtade dom. Lille vilmer sitter o kör "händerna i taket, så klart! med ig i bilen. haha nästan iaf. så mysig o ha han i sitt knä sen också. vi var hos mormro ett tag sedan åkte jag hem. hämtade upp anna ! fick ett uperfint armband av henne. taack gumman <3 lite prat prat.

Nu bir det att ta det lugnt. springa ikväll kanske. men känner ngt i halsen.. hmm får se. vill att familjen ska kom nu. men dom kommer nog itne föresn nio.stackars bror :/

Nu måste jag kila o fixa bullarna. kanske kommer bild hahah.

tjing pååt

SP2B

stört bra klass vi har! klassfest i onsdag.. lr först måste jag ju tala om att jag och mor var o köpte pernillas bil i osdaag kväll!!! :D yeaaay.
men som sagt. klassfäääääääääääääääääääääääääääst! stört himla kul hade vi o tagget på topp! kommer b li ett underbart sista år verkligen!
sen vidare till centrum vilken också var gäälet nnääjs :D taxi hem sedan.

torsdag var det skolavsluötning och sedan växjö. mollan tog studenten o var jätte fint o se på hennes student o så bästa sällskap med martina o affe.

på kväll lekte vi följa john med bilar . Det var john, elli o martina o ja.. :DD

idag så har det var chill.. njaa allt ifrån. tagget på t för brorsan i morse. sluta nian gör man inte varje dag. så mellan allt pack av failjen så vart det fix. sen så till kyrkna där dom fick sia betyg o sånt. hem fort som faen o snabb fika med filj o mormor. macki fick en as nääjs klocka ;)
sen fort till konsum,solrosens, o  ica. in till huskvarna o sanda o ge rosor :) brabra.

 Sen har jag bra vart med martina. mycket bra var det! mat gjorde vi o färgae mitt hår. har det på mig så blir spännande. sen ksa vi till jim. killen fyllde ju 18 i onsdags!

Bara för att elli är på jukkola!?!? :D

puss pååt

NÄÄÄJS

Sjukt nääjs!

Har umgått med bror idag efter att jag kom hem från skolan.
sen vid fyra tog jag minibussen upp till linnea. vi åkte på picnic till domsand o ändå till bottnaryd kom vi. mysig stund o tagg på napa!

kommer hem.. våran motor skär i audin :( ja fick självklart damp ! skrek och gormade att ja aldrig tänkte gå ur mitt rum för att de förstörde min vecka.. går in i mitt rum stänger dörren! på med cp hög aggetagg!  mor in kommer n efter ett litet tag. sänk musiken johanna. ja bara NEEEEEE tänkr ja inte om du tror det ! aldrig!
jo sänk nu... ja sänker.. Du får låna pernillas bil! vi har nog till o med hunnit köpa den tills torsdag!
BAMSEKRAM till mor för att hon räddat veckn o att jag blev glad :D

NU är tagget på topp igen ! o växjö o sälen här kommere vi ffs :D

Ting pååt

Life is Life

joodå :)

igår vart det jobb och sen massa mys med anna sensent på kvällen. men välbehövligt jo tack ! :D

skolan en sväng endast för träningssamtal o återlämning av böcker. + skåpet tomt. att det är en känsla det där att tömma skåpet.

ett stort plus till dagens folk som hejar. hur näjs äre inte när folk man aldrig träffat säger hej bara så där när man möter dom! Helt sjukt glad blir man ju av att ngn hälsar även om ingen har den blekaste aning vem den andre är ! :)

ska väl ringa linnea snart. längesen jag träaffade hennee faktiskt. men får nog vänta på bilen innan jag åker.

städa lite till agges tagg skiva. bövla bra asså!

SAKNASAKNASAKNASAKNA!!!!! pissigt

Men puss bitches ;)

*bara för att det är tagg med bitches i hela öronen!

Att det är dags

och välja sitt egna spår nu känner jag... ja menar.. life is life ! naa naa naa naa na!

nytt ord på gång av mig o elli.. lite koff idag ? då är det skit lr ? kan tänkas o faan pååt.

lägret va LA kul... njaa lite upp o ner o alla drog tidigare typ. några enstöringar är kvar där borta i skövde iaf ;)
lilla mor var snäll och hämtade oss. helt hopplöst o va där borta o tagget vart nere på noll. igår var tagg men inte idag..
men vilka vann på tecknet igår !? jo självklart ja o elli.. utklassning skulle jag vilja säga ;)  Men som sagt sjukligan invaderade lägret o vart a åtta pers kvar nu typ...blev dock lite ledsen över att lämna liljohn. han skulle ju följt med :D

kom hem, lagade mat till familjen. mys o så. nu är det städ med goo musik av agge! Krya på henne massa med!

Imon blir det jobb träning städning fix o så.

If you want me to wait, i will wait for you..

har haft ett par saknar dagar nu o de är inte kul :( fattar liksom inte fortfarande.. hur mycket jag än funderar så det bara svagare. o är dt det jag vill?

MEn puss babes

Vart är solen?

kan den vara borta.. jo då .men här sitter ja med mina ny inköpta brillor. måste ju taggga känslan har aldrig riktigt försått mig på detdär med solglasögon innan..

Blev lite annat i staden också..så nu är pengarna slut.. o lönen kommer ju inte förän 25:e.. o för en gång skull är ja taggad på at åka upp o klippa gräset hos pappa ikväll haha. pengar måste in. vfr är man inte rik för ?
var inne o kikade på dom röda conv också.. säger bara att tagget ökar..hopplöst. iaf så ska ja ha dom på ett eller annat sett!

föresten vart är min t-shirt med brillor!! sprungit o letat i hela huset.. :/ var riktigt sugen på den idag men njaa. borta vart den.

Men ska upp o städa lite nu. vänta på att mor kommer hem med bilen så jag kan åka ner till faaarfar och sedan upp till pappas jobb.  sen blir det packning en massa :) För imon är det läger med bra bruds! oo att vi kommer scteka i bussen dit med musik o grejer !

bbfn/


Det är nääjs

SLutar nu o det är göööött ! staden en sväng träffa anna. UP ? what the liks.. om bilen är taggad så blir det kansake vetlanda idag igen :O

aja tjing pååt babes

Sömntutan

haha jo min lilla bror sover och tänker skippa hela dagen. Gött för honom. hade ja gärna gjrot emn engelska nyheter som jag måste redovisa. har ja gjrot dom. njaa.. inte riktigt va.
var precis nere och tog blodprov. stick i armen var längesen nu. så nu blir det mer frukost o sen plugg.

i tisdags blv det cross på kvällen! naaw behöver ju inte ens skriva ngt för ni vet vad det skulle stå isåfall :D sjukt näääjs iaf!
igår hade vi först utbyte emd basket o sedan ner till city för en liten check.. naturprov efter det haha. jovars..
sen bar dt av till vetlanda. busomkörningar med den vita bilen gillade vi. först vi sen dom sen vi sen dom osv. hahaha gääälet var roligt det var! Alldeles för mycket godis o spyspy känsla under loppen men ja kom i mål haha. Sen blev det tagg med massa musik hem :D Brudar är bra, sjukt bra!


idag blir det skolan först och sedan stden en sväng. linne till bror o sen lite till mig förhoppningsvis. Inga kor denna månaden, det blir det efter lönen. Röda converse taggas mer o mer.. det är nääjs :D
Till kvällen kanske det blir träffa anna en liten stund och sedan ner till farfar en stund :)

Ja o bror har bus på gång ;)

Men nu ska ja sätta igång ;)
ttfn/


Måndag

och redan snart helg. iaf tros dennaa veckan gå stört fort :)

o föresten var det ngn som sa schtek? fan vilken go dag:)
in till skolan och träning MED gänget för en gångs skull. sen blev det ekonomi o sen SCHTEK :D
ner till vätterstranden o schtek hela dagen med gänget! Lätt röd är ja ju haha mne det lägger sig nog o då blire nääjs.

A6 en kort sväng med brudarna där vi fan lite lite grjer :) ingen bikini dock ;)

Nu blir det plugg lite sånt. MEn då säger vi så hej.


RSS 2.0