lampanlyseriaf

jobb blev det idag. 4 stycekn sen tog gruset slut. aja. lagom mkt kämt iaf. sen blev det hämta jocke. åkte upp en sväng o träffade getterna och ankorna på stadsparken haha. sen blev det driven och a6parkeringen med tjöt, fotboll och "trasan och banane" tagg. najs najs!haha

sen blev det hem till nisse och ut en kortis. ja vart hemma vid halv nio o pizza keek. usch så gick det med min nyttighetstid. haha tog faktiskt en banan i ställett för en bulle till fikat hahah.

morsan morsan vad ja inte blir förvånad! i denna familjen använder vi inga talrikar utan vi slänger maten direkt på underlägget.. hmm :D haha

Att le för någonting- Det vackraste världen har sett

bbfn/

lördag


morgon och jag är för en gångs skull väldigt pigg! in i duchen snart och sen ner till nisse. känns som om ja nämner honom varje dag nu. men som ja kanske itne sagt så är vi hundvakt åt farfars hund. han o sambo är i skottland i en vecka. så man passar på att mysa med honom kan ja ju säga.
sen blir det hem o keek och sen upp till pappas jobb. till kvällen kanske träffa jocke en sväng o tjöt. ligger ju lite efter i snacket med den killen nu så att säga.

aja nu ska ja sätta fart

Hoppet är stort-lalala

bbfn/

release me

jo kan va så långt på känslosträcket jag kan sträcka mig ikväll.
jag och martina snackade känslor och det är mkt känslor i luften. bra dåliga mellan o medel.

vissa saker förstår jag itne emn jag hoppas de tinar upp dig väldigt fort så att jag får en förklaring på ett och annat.
jag är iaf glad nu så vfr försöker vissa ruinera mig på den saken. ;) hmm ja

doktorn idag.. fattade knappt vad han snackade om och det slutade med att jag trode det var 1:a april.. aja svaren kommer om ngn vecka. allergisk?! hmm sen iväg till nisse. snabb gång och sedan upp till pappas jobb. ny plast och 6 pallar gjorda. kändes mkt bra men blev aldeles för trött. pontus kom och höll mig sällskap ett tag iaf. najs. sen blev det hem och power nap och sedan hämtade maartina. medellångpromena med nisse o henne. lång för honom kanske för när vi kom in ville han inte ens äta för att han vart så trötter. haha
tillbaka hem till mig och sällskapsresan 1 och 2 :) mys kväll helt enkelt!

imon blir det jobb en sväng och halsen inte känns tänkte ja antingen åka cross lr springa. we´ll see :D
men sova nu kanske. jodå sa att ja tror det. puss pååt

Pangpååt

godmorgon sisådär. fick äntligen sova till 8.30. och ja kunde osva så länge. lite små besök hit och dit på morgonen men ändå ;)
till farbror doktorn vid 10.00 och sen blir det jobb. att ta igen det ja aldrig fick göra igår :O hrrm . sen till kvällen blir det myskväll med martina.
så najs dag verkligen!

bbfn/

DamnIt

faen va sur jag blir. upp till pappas jobb för att jobba. har de lagt dit ny plast!? NEEEJ! så åkte upp i onödan. gailet arg blev jag. ja som hade planerat en hel jobbkväll :/

började med en trötter johanna. visste varken ut lr in. allmänt trött. träningen kändes hur seg som helst ville bara att den skulle ta slut och räknade verkligen neråt efter först intervallen.. men nu när ja inte ska jobba kan ja ju kila ut och springa en sväng.  hm vi får väl se.
sen blev det matte. moyo o ja vart en väldans team idag på lektionen. hög nivå för tusan!
info och layout efter det. sicken tur att jag fick ha det. lång håltimma va nte det ja ville ha käde ja. så till slut klämde de in mig. hoppas jag får vara kvar bara. fick ju en bok iaf ;)
mat sedan med anna o bella och sen lång timme/timmar i meddan med trevligt folk :) mkt skämt och lite matte.
efter en lång väntan blev det engelska med ngt störande moment!!!!!!!
skule haft drama sedan men nee han var sjuk. hem med jonas på tåget och hem till nisse direkt typ. snabb keek bara. han vart helt gailet kissnödig när ja kom ner så som han skällde. haha

lär nog åka ner till honom ikväll igen :)



ha d najs!

MYSANNA

det började med att jag var nere hos nisse från åtta till 10. ute och gick och lekte endel ;)
sen blev det buss med martina och anna in till staden. en stunds shopping innan det var dags för klassdag.
äventyrsgolf på rosenlund vart ju underbart. bra team men dåligt resultat som faen.
ner till bernads sen med brudar i klassen och lite keek. :)
en extra shoppingtur med agge maaro och mini gjrode susen då vi fann ringar med 70% rabatt :P tjänade typ 400kr. naajs.
hem oh friidrottskolan och sen ner med anna till nisse. lång myspromenix vart det och anna blev nerdreglad :D hahahah :D men det är gatt !



bbfn/

Nerevidfloden

bästa morgontagget måste ju vara drängarna iaf. hahah.

hopplös på att sova med sovmorgon.. nu åker jag ner till nisse och håller honom sällskap till 10.15 bussen :D
 hade verkligen velat ha en hund.. en sån ras med. lurvig sak. hmm . ngn gång ngn tid så :)

sen blir det in till staden och minigolf med klassen! fika efter det kanske ?
sen friidrottskolan och sen ner till nisse igen :)

Det är ett leende som växer

bbfn/

inspirerandetankar

njaa men lite vettigt kan man få ur folk ibland.;)

trevlig dag i skolan. började med info på träningen och sen blev det matte c. bok och sånt. hem med bussen direkt efterosm tandläkaren. somande direkt när jag kom hem och vaknade precis innan ja skulle gå ner. inga hål inte.
sen hem o laga keek åt mig o bror. ner till nisse en snabbis och gav honom keek och sen ut o gick en sväng. stackarn är väldigt ensam.
sen blev det iaf en sväng upp till banan. sjukt naaajs att åka idag. va gälet trötter i armarna, för sjukligt va djupa gropar det blivit. värre och värre för varje gång faen. de måste börja släta den. suget på sandbanan var ngt större idag.

imon tänkte jag ju jobba men har kommit fram till att ja ska låta mig ta en lång sovmorgon i stället haha. jobb på torsdag istället. kan tänkas låta bra det!

ner o äta lite nu.bbfn/

planer är ingenting

planering är allting.. börjar fatta dedär nu..

idag vart det skola. lite jobbigt sådär. kan ju inte påstå att man kommit igång. ´en rätt hård helg saatte stopp för dagen. tröttast i sverige. kom hem vid halv tre. däckade direkt och sov till bror ringde kvar över tre. sov lite till och vaknade tll ett hejande sms av anna. upp och hoppa blev det och ner till hunden med henne. ut och gå med nisse + ge honom falukorv och pasta haha. livets hund är det! stor som ett lejon. :D

lämnade anna sen blev det lite jobb. 3 pallar han ja innan plasten dog ut. taget kom när ja kom hem och såg lönen. hade helt räknat med en mini mini lön men semester ersättning satte susen på humöret.

imon: skola sen cross o ut med nisse
onsdag: skola, ut med nisse, jobb, friidrottsskola, nisse med anna

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan va så förfärligt, det kan va så bra!
om nätterna har jag förskingrat så mkt förstånd
det kanske har pundigt, det kanske var bra


tjing pååt

godmorgongodmorgon

vem e de ja tjötar med!? så kommer pappa in. gaaah. nu börjar det.och det känns i kroppen. inte sovit sen i onsdagnatt. fetit trött nu säger jag bara! men upp vid halvan och ner o keek. snart tåg in med bror.

ska ha löpintervaller i vattenkanten idag o ja som redan fryser häcken av mig.
just det häcken. sträckte mig i skinkan igår typ i den vid sidan.. har knabbt kunnat sova asså...

men kila puss heeej

new shoes

låten hoppar upp hela tiden idag. så fort ja sätter på spotify så kommer den. ett tecken ? hmm njaa ska la inte köpa mer skor va.. hmm

cross innan. sjukt najs. stora banan idag typ en slinga som ja körde runt på. gälet bra gick det :D

vaar nere hos farfar och gick ut med nisse också. lekte med hans korvleksak som piper hahah. nisse är en hund och typ likastor som två mig brevid varandra haha ;) lite ägg o falukorv fick han också så nöjd vart han efter mitt o pappas besök.

nu blir det att städa lite och sen film hela kvällen. sova tidigt. gaatt som faen:D

kräftor låg o kravlade innan också i en burk nu är et röda o ska snart ätas. haha fast en ligger och rör ett ben.. hmm..

en sak till INGVAR har fått BARN! det kan inte vara en killspindel. han har typ 100 småkids nu men några har han ätit upp.

puss pååt

söndag

cross snart! gälet naaajs :D
jodå så att vädre på topp lr. kan no bli en helt go dag verkligen ;)

ikväll blire lite jobb och sen ut och gå med nisse med far min.

aja ha d fint idag i solen


trötter

men kan itne sova. helt sjukt att jag hela tiden vakanr tidigt även om jag inte sover mkt. trevligt trevligt. njaaa.

kom hem igår efter en sjukt trevlig kväll med martina. först kortkort på bongo sen en runda på amor o sen till bellish en sväng och efter det lite överallt. min mobil la av och puk-kod efterfrågades. faen. men bra ändå vart det!
lite ol på vissas saker vart ju inte det bästa med kvällen iaf så att säga. in på donken och keeeeek. chicken wrap som vanligtl sådär om kvällningen . sebbe med gänget kom och gjorde oss sällskap till bussen. trevligt!

idag blir det jobb tänkte jag. måste få en del gjrot där uppe. sen springer jag en sväng och sen klassfest hos bella med hatt-tema. naaajs!

ha en trvlig dag

 

NAAAAAJS

kan sammanfatta dessa dagar med go och härlig nollning för nya ettor! najs najs det och det som änder stannar mellan oss.

gårdagen gick från helt otagg till galet gott tagg! fint det:)

skolan idag. första dagen schema osv. bustur med elli och camille vart det och sedan en lång väntan på bror. lille gubben slutade inte förän halv 4. somnade i bilen och vaknade av att mor ringde. haha.

hem och nu taggar ja lite smått för kvällen. ja och martina åker in till staden om en timme. lite mini för ngnstans sen till bella med brudarna och sen ut ngnstanns :) naaaajs!

så ha en trevlig kväll. imon blir det jobb o löp.

puss pååt

tisdag

helt sjukt vad tiden går.. snart onsdag och efter det torsdag.. mm ganska självklart men ändå ju. 

har umgåtts med martina och anna igår och idag. en visit på visingsö blev det med en äcklig åktur i färga..vofflor och mini toast och en anka som bet mig i benet. hmm . ond anka. sen gick vi runt och hängde o senare åkte vi till fingalstorp. ruta ett sönder baaaah. ajdå. men dt gick bra. sen grillade vi hamburgade och bara umgicks i mormors stuga. myspys:)

idag på morgoen packade vi ihop en frulle o gick ner till bryggan ;) gälet kyligt o det blåste liv i oss. tillbaka o packihop o på jakt i staden efter spännande saker.

snart blir det cross iaf :) sjukt trött är jag men det ska nog gå bra! 

har e n liten plan också. som ja ska kolla lite närmare på ;) 


bbfn/

JobbaSönder

nee inte direkt men ska jobba två timmar o lite till nu hade jag tänkt. ska ju ha "spänningsdagar" med anna o martina idag och iimon. oooo! vädret förstör ju en aning faktiskt ;) nee då! fett najs.

har tänkte i genom min budjet och om ja fortsätter kämpa på jobbet så har ja snart råd med en systemkamera. okej hade väl tänkt köpa den vid jul ändå,jja menar julrea ;)  det blir nog bra. riktigt sugen är jag iaf.

onsdag blir det upptaktsläger - nollning
torsdag ettorna börjar - nollning
fredag vi börjar och sen jobb sen party
lördag- jobb sen klassfäääst
söndag- jobb

planer är ingenting, planering är allting

har föresten kommit på att ingen tatuering innan jag vart aupair.. tänk att sumpas en fmailj för det liksom..men ja vet vad ja ska göra,så göra ska det göras:)
men måste kila pappas jobb om 20.

nollning08

tjing pååt

Söndag

godmorgon godmorgon ;) tagget på en söndag är la stort lr ;)

igår vart det läger i nässjö., rullskidtävlinge först och sedadn 2 timmar löpning där hinderbana ingick!
längessen ja tränade två hårda pass på en dag så vart ngt trött sen.

på kvällen for vi till thea. bruden fyller 18 och ska iväg ett år. helt stört att det är så snart:) mys kalas med kakor blev det iaf så ngt mätta och glada var vi.

men nu äre tagg på au pair träff typ.. kanske ja o anna blir ännu mer tagg till nästa år..

men nu ska ja kila! puss pååt

Sistadan

har ja fett brottom : jo det har ja! det har ja!!
faen stressen här vid frullebrodet. sista dagen med kidsen o helt slut hela jag.. 

efter kidsen blir det doktorn och sen affi! kanske inte till staden ikväll om tagget går den vägen förbi. 
men det blri nog najs iaf :)

VissaFårMigochInteKunnaSlutaLe - 

puss hej




Rädslan

som ja trodde hade försvunnit..Det där svåra o jobbiga som ja trodde jag hade glömt. iaf till ytan.fuck mother fucker va det löstes upp.. Fortfarande inget svar o det gör mig illa till mods..
ja vet att jag inte behöver bry mig o dadada. ja har det bättre.. dadada.. men kan inte hjälpa det! känner mig värdelös småsmå  korta tillfällen dagen runt.
jag är kontrollerad rakt i genom och jag vet inte om det fnns ngt jag kan göra åt det!
ja gör det du vill, ja känner det du vill att jag ska känna. I´m fucked up o ja menart.
Jag låter mig dras ner längre och längre ner o aldrig att jag tänker nå botten igen.. no way!
men hjälper fan inte hur mkt ja än pratar om det.. det går omkring i in hjärta dyget runt ändå..
Det är som ett myggbett, rätt som det är börjar det driva en åt vanvettet! baaaaaaaaaaaaaaaah!

damn va hatar att känna mig fast av dig!

bbfn/

BrittInSweden

så säg. jo då. tillbaka i kylan till tisdag ;) mys o träffa henne verkligen :)

dagen började med friidrottskolan.9 till tolv o tagget. bättre än igår gick det men inte helt super vart de. busungar verkligen! men brabra.

sen åkte jag hem o duschade. veckans fräshaste känsla uppnådde ja på en kvart haha. sen blev det ring till thea och iväg ztill henne i regnet med moppen. på med regnkläder o tanka o iväg. hos thea gjorde vi lasange och åt kladdkaka. namen va gott. SEn spelade vi Wii. golf o tennis. tagget och tungan rätt i mun. ;)
sen var det iväg och spelade golf. drog ett par hål uppe på a6. och sedan blv det keek på jensens :) mätt som bara den kanske va ;) sjukt bra dag med thea :)

men hejpååt/

v.33

Nyttiga veckan hörde ja!? ngt svårt med blåbärspajan i kylen ;)
full o soft vecka tror ja :) 

lördags blev det cross i eksjö :) gick bara bättre och bättre o sjukt kul var det. åkte med 80cc men det vart gött för de var bara två haha. så typt hela banan för mig själv. början till hopp och grejer o livets känsla. :) köra imon kanske ;)
sen blev det lite sol i trädgården fast värmen vart otrolig så in o tv istället. kväll dopp i vättern blev det iaf och sen blev det myskväll hos anna:)

söndag.. upp vid halv åtta iväg och lite jobb.. han två pallar innan den cepa ur.. så gick och klippte gräset haha :) tillbaka till anna. tagg frukost och sedan ner till domsand. låg och softade där ett tag innan vi åkte upp och åt en liten liten specialare!
sen höll vi på med friidrottskolan med martina hela eftermidagen ill det var dags för möte vid sju. 

så nu är vi redo för sommarfriidrottsskolan 2009 haha :) naaaajs. 

tjing pååt

naaajskväll

det var helt sjukt go dag igår faktiskt :) 

började med jobb sen blev det lite små schtek med pappa i trädgården. ingen klarade värmen så vi spelade strandtennis. gapskratt o fokus på topp! haha
sen fixade a käk o packade ner. hämtade anna på donken. gick lite på stan sen for vi o myste med mat o spel på hemligt ställe. mkt bra tills flugorna anlände haha. :) sen drog vi till jalle o deras förfest en sväng o sen vdiare till donken innan vi åkte hem. bilder komer sen :)

idag blir det cross nu först ieksjö och sen blir det jobb o sen natte hos anna :) bra mkt bra!

puss pååt

Somvanligt

blev städandet inne i klädgarderoben istället för ute i rummet.. hmm men aja inte lika hemskt som innan iaf. får la bättra pååt i natt.

jobbade två itmmat idag. höll på att förpesta av värme så var tvungen att åka hem. hem o åt sen så kollae ja film. för varmt för o va ute tkr ja.. gaahh. iaf om man inte ligger vid vattnet o schteker. 
nu är hermanssons här så hela familjen är lite halvt upptagna. joo precis.
ja titade iaf på du är vad du äter nyss o blev gälet taggad på balen.

imon blir det först morgonpromenad sådär omkring 7 :O sen blir det lite jobb. om elli kommer upp så blire nog beachen men annars jobbar ja nog i värmen..vid fem ska ja itne till stan o möta anna när hon slutar! myskväll tänker ja fixa :)

o på lördag blir det cross i eksjö kanske o har tre alternativ till kvällen vilka beror då liksom. Party med tanke på att det är årsjubeleum!! eller jobbjobb lr affemys :) we´ll see bitches :D

bbfn/

kaaaaosbaby

jodå så at mitt rum får man gå på tå i genom om man vill ut o in o överallt. rätt soft att gå och lägga sig till mig allt annat än soft och akna till! aja tänkte städa ltie nu mn det är ju sol ocksås. o ja som skulle jobb i eftermidag.. hmm aja jobb är bra :)

igår blev det ju kanot. tagg o mindre tagg. jobbigt satan vart det o inte ltie trännignsverk sen innan.. kilit. men iaf ja o marcus fick igång paddlingen så det var najs :) massa picknik blev det också :)

sen blev det hem o käk. in till stan o träff elli :) buse dag med henne o endel påhäls :) brabra!

sen hme igen o då vart det bara att åka in till staden i gen med bror. köpa thai mat. chili thai vart det! underbart :) hem o käk med familjen o sen kollade vi på fett mkt svenson svensson! mor köpte filmer igår på ullared. naaaaajs :)

men kila nu :)
bbfn/

Sooolen är här

i våra mörka tider. strålar så najs på en maark där vi går..
hmm om omgjorde julen är här.. dööö vad ja beter mig cp nu för tiden. men det är naajs.

i söndag skulle jag jobbat.. maskinen fuckar sönder ja får åka hem. sen hem o packa för mormor. innan ja åkte dit åkte ja till jocke en sväng kortspel o massa tjöt. najs det haha :)
till lina en kvickis o hämtade mina saker. myskvick prat och sedan iväg till mormor.
mormors pankakor välkomnar mig o sen vandrar vi lite, kollar de nya fölen o sånt.

måndagen vart ja kvar där. hade lite koll på "ligan" som cyklar omkring o busar i fingal. jo tack mina små sysslingar. satte dom vid tomtar o troll filmen. hahaha
L: det finns väl inte troll här?
Jag: nee vi har inga troll i sverige.
G: vad tur.. men vfr ?
Jag: för att vi har så mkt sol. ni vet dom blir ju till sten om dom kommer i solen..
LoG: jaha..

sen när vi går en sväng.. men är detta troll (pekar på en sten)
ja: jaa fast iitne längre. men för massa massa år sen var det det!

hahahahah. men så söta.

sedan träffad ejag sofia på kvällen. naajs!

tisdag. o så gott att gå upp vid 7 :O okej ja ska itne klaga. tänkte på martina bruden nu som börjar vid sex hha.  stackare :)
iaf så gick ja upp då o åt. sa hjdå till jennian som skulle emd mor o shoppa ullared. sen blev ja o mormor plötsligt barnvakter åt erik. jag gick ut o sprang en sväng och sen försökte vi få i erik att. haha. luring o sjukt smart är ungen!
sen gick ja o lillen o hämtade tidningen åt mormor också... va är han 2 år typ o hämtar tidnignen o ger den.
sen kom sofia vi spanade in våra gamla kojor. as softa är dom o shiiet vilka planer vi hade. synd att dörren o luckan trillat bort..
sen gjorde vi saft av körsbär..hahah. lätt goaste lr.. njaaae.

cross på kvällen o gick cäpe bra :D nu äre tagg ännu mer faktiskt. liten svacka har det vart men nu är ja redo. naaaaaajs ! :D

idag blir det kanot med familj :) dom firar 20 år som gifta små päronen :)


sen så ska ja nog träffa ellsan också :) hoppas vi på där ja!

jaa linn mer bilder :D skicka ngn dagsing kanske;)

ha en bra dag!  ;) tjing pååt


TaggetSomBlevTillMerTagg

tagg vart det i fredags. o lite lagom först:) hos lina var det fix o kek med linn josse o martina D: bästa bra! sen åktes det till albert på nästa förfest o firning av nublivne 18åringen albert. naaajs! tårta o sånt!
tillbaka till lina o hämtade martinas leg. på buss igen o ner till pire med gänget. träffade matte karlén o samuel. hängigt naajs det. efter lite häng där så blv det en sväng på cenrtum o sen hem.

Inget slösande här itne. Man slänger itne i onödan! pengar är ju livet ffs! hahaha.. faen för den tanken.

igår blev det cross iaf. naajs vrt deet o ja körde snabbare på endel ställen. gutt.
på kvällen ble det film o sånt med martina :) o sen en sväng till agge,nääjs..kom halvt hem men träffade innan det bilgänget.. samuel erik o andreas. litee snack o sen sooova :)

nu vaknades det o ska snart jobba. sen blir det träffa jocke kort o osen mormor.

erik: är du hos johan?
ja: ja det är ja hur visste du :O

hmm två johan o allt annat ä nsama ställe hahha. gälet fränt juu!


men bye pååt o ha en najs dag!


RSS 2.0