Söndag

Helgen slut vad gött lr hur.. hade gärna haft en veckas lov nu.. min hjärna har iaf tagit lov och kroppen får säga vad den vill för huvudet har strejkat.
.
En seg engelska bok som jag måste läsa men som jag inte förstår ett skvatt av.
Var ute och sprang nyss.. En timmes tänkande. Jo det blir oftast så när man är ute själv och springer.. Blandade känslor blev det kan jag säga. Glad, ARG, besviken.. Men vfr ska jag fortfarande blir så arg när jag tänker på dessa personer som verkligen förstört en del av mig.. men det var därefter glädjen kom när jag satte på living on video på högsta volym på ipoden och sprang sönder mig! underbart är det! då försvann skiten och ja blev på bättre humör.
.
Nu ska jag fortsätta titta i gamla album som jag gjorde innan. haha man kan ju inte annat än skratta åt kläderna vi små bärde förr ;)
.
Hittade min kamera innan med!!!!!!! som jag har letat överallt i hela huset utan på det stället.. i min bokhylla..haha inte lite komiskt.. men det är en svart box och jag la kameran där när jag städade för tre månader sedan för att den inte skulle vara ivägen o sån shit.. små ångest har jag fått fram till nu men nu släppte det problemet iaf :D:D:D::D::D nu är det bara laddaren jag behöver..^^
.
Men hoppas helgen var go.
Nu blir det dusch, klippning av mor och sen albumkoll :)
hej pååt

god morgon

tiden går fort och jag är trött.. sova snart kanske men nu gör jag som vilken annan svensk som helst.. mm melodifestivalen.. jag trodde faktiskt inte jag skulle se det på hela året.. låtarna blir bara sämre och sämre.. Vart tog den riktiga slagern vägen liksom..
.
tog en titt på den nya crossaffären i stan idag. Riktigt najs var den faktiskt och den lär säkert bara växa. Bort med snön nu då så jag kan köra :D fast vi får väl vara glada att vi har snö i år.. februari är ju ändå vintermånad också.
.
Mitt knä mår verkligen inte bra. haha det är väl bara och erkänna att min kropp inte klarar sånt här ;)det är ju kul att man kan böja det utan att det knakar och att jag kan sitta med benen i kors utan att det känns som om ngt är helt galet. underbart! återigen skyll dig själv johanna. men är ju så, så fort det är tävling så ger man säg inte!
.
Imon blir det sovmorgon och sen pluggdag.. förhopningsvis.. fan va omotiverad jag är!
Men ha en go kväll hemma som ute borta som inne.. :P
och då säger vi så heeej :)

Lördag

Lördag,lördag och lördag.. Mitten på helgen och jag är trött! sov väldigt väldigt mycket för lite i natt.
.
Skola igår till halv elva.. struntade i svenskan och åkte hem och jobbade istället. kändes mer värt, ja menar jag är ju i den situationen jag är.. ;) Väl på jobbet ringer anna och frågar om ja vill åka med henne hem i bilen! Väldigt kul och träffa Affi o så fick hon se hur ja kämpar när jag jobbar ;)
.
Medan hon kilade vidare på andra äventyr så duschade och packade jag iordning för kvällen. Till staden med 18 tåget och till bella.. Där blev det fix innan gänget kom och då blev det papperstävling (stolt tre, dock med ett väldigt skadat knä nu..) och sen ölspel. Vidare ner till amor och centrum senare under kvällen där vi dansade även denna kväll till musiken slutade.
.
Halv tre bussen hem med Affi, martin och Sebastian. Sjukt längesen jag träffade båda dom två så när vi kom till habo blev det en promenad med dessa 3. Väldigt najs verkligen :)
.
väl inne somnade jag och anna med mjukiskläder på!
Att man vaknade av att svettas som ett svin med ett duntäcke över kläderna är väl inte såå gött.
Nu Ska det kilas från datorn ett tag!
bye bye bitches

Heeeeeeey ho, lets go

Lång dag..Träning till en början. Sen en stunds matte och efter det info layout prov.. Keek med bella efter det och sen skippade jag engelskan, hände med carro en stund i stället. Drama slutade skoldagen med vilket var en väldigt najs lektion..
Hem dirr med tåget med Martina och Jonathan och blev upphämtad av far på stationen. Till träningen där det blev en intervju med smålandsidrotten.
.
Nu sitter jag och kollar på house.. Snart blir det skidor, om tio minuter samtidigt som lite mackor. underbart!
.
Imon blir det skola. Skippar svenskan och åker hem och jobbar en sväng. SEn till kvällen blir det förtagg hos bella och utgång efter det :) Nääjs !
.
bbfn/

Onsdag

redan mitten på veckan.. att veckorna ska gå fort. och visst vill jag att de ska gå fort! tagget på the sounds är verkligen ooon. men ju fortare allt går, ju fortare tar allt slut..
.
mm sista skolåret. Då ska man kanske ta vara på det och plugga som ett djur.. men kan inte. ingen motivation över huvud taget. gör vad jag måste och där med jobba.. jobb idag också så och får väl se om det var sista för månaden eller om jag hinner dra upp ngn mer dag. Hade jag verkligen behövt men vi får väl se vad tiden säger.
.
Imon blir det skolan, lång dag och efter det tränare. Sporthallarna är öppnade och träningen blir av. Precis när jag redan sagt att det inte blir ngn. VI får väl se hur många som kommer..
.
På fredag blir det utgång med förtagg hos bella. SKulle egentligen firat 2 brudar och 1 pojk på fredag men det är nog inte SÅÅ bra att jag dyker upp där tyvärr på grund av två personer.. situationen blir nog bara värre och det vill jag inte stå till skuld för. så jag ler åt livet och förstår inte varför DU är arg på mig nu.. damn.. livet som tjej är intressant. ;)
.
Så denna veckan kommer bli bra... ångest igen borde läsa i engelska boken.. men har inte börjat så vad ligger idéen med det!? under sängen kanske..
.
ne nu ska jag måla lite och sen blir det keek. Film senare lär det nog med bli!
Byby bitches:)

tisdag kväll

något tar i mot. jag måste verkligen plugga..rättskunskapsprov imorgon.. skulle pluggat innan men gjorde jag det!? nej för jag somnade.. vaknade och bror ville att jag skulle ut och lära mig att göra volter ner från taket.. jo då jag vågade. + bror filmade min första volt. livets. haha ne men bättre blev jag efter ett tag och får väl fortsätta imorgon efter jobbet. Grannungarna som publik fick vi också.
.
sen ner till slätten för hockey med crossen. Sjukt najs som vanligt! hemma runt åtta och tagget låg inte på att plugga så målade i stället..hittade inte ens mina papper förän precis nyss vilket inte gjorde mig mer taggad.
.
så nu sitter jag här med smått ångest.. borde verkligen plugga men har inte motivation och ingen lust alls.. Det är inte direkt så att jag bryr mig vad jag får på provet heller.men får väl ta tag i det ngn gång. eller imon morgon.. vi får se. annars sätter jag på en film lr målar lite till? hmm..
imon blir det jobb efter skolan. Underbart!
bbfn biches/


surfer dude

smått go film jag kollar på nu..medan jag äter glass. underbart. somnar nog snart med. sjukligt trött är jag nämligen.
chocken visar sig när vi kommer till ed. oddsen ;) haha ne men sen var jag på lite föreläsningar om tekniska här i jönköping. har nog hittat min inriktning :)= så när ja gjort allt ja vill göra när ja lever livet som ung och dum och har bestämt mig för att börja plugga så är det garanterat det som jag vill göra!
Nu sitter jag och filosoferar lite.. framtiden.. som vanligt. lev i nuet johanna!
Nu ska det sovas en kort sväng och sen blir det scones och efter det hockey med crossen :)
later dudes/

måndag igen

bara för att jag vill ha bort snön nu!!!!!!!!!!

Måndag

..rykande färsk måndag. Livet är en fest som vanligt. MAskinen var ju självklart underbar idag med!!!!!!!!!!!! o internet när man kommer hem. åååh vad det gör min dag! ironin kan fortsätta ett tag till men det är ett ganska liten problem dethär egentligen.
dock har ju jobbbet inte blivit så litet problem. Just nu jobbar ja fan för att överleva nästan haha. överleva studentveckorna ;)
idag annars så var det lite prat med carro i morse :) och sen redovisning o beskattning, mat aoch sen natur.. lite seg naturlektion som vanligt kan man säga.
hem med bussen till habo och pappa kom och körde mig till jobbet.. maskinen levde sitt eget liv men 4st pallar blev det iaf. bättre än inget men hoppas på mer imon.. så hoppas därmed att maskinen gillar mig imorgon :)
Nu ska jag läsa lite rättskunskap och sen blir det måndagspromenad med martina som vanligt ! :)
puss pååt!

Söndag morgon

förmiddag kanske!? jaja.. en kladdkaka  i ugnen och två skottande föräldrar utomhus. Städar lite i mitt rum vilket verkligen behövs. Ngn gång ska ja få i ordning och hålla den ordningen..
.
pina just nu med all snö måste jag säga. helt sjukligt! ännu mer än igår och då trodde jag jag skulle förpesta. kom ingenstans.
.
SKulle åkt in till staden och sofia men gick det NEJ för tågen var inställda.. så hem och film och väntan på att martina skulle komma. Då blev det mat, glass och sen mat igen.. jordnötter och glass kan jag inte rekomendera. os blev det till kvällen . jag var alldeles för trött. somnade ett tag men vaknade till precis vid slutdelen. Därmed fick jag se spurten. O hellner och olsson mina gudar :D gudantalet bara växer under detta OS.. men så underbart att se! O tom lille per gråter, då är det på riktigt verkligen!
.
Nu ska jag fortsätta städa och sen blir det film hela dagen och lite lite plugg. Många tankade filmer nu så dagen räddad :)
Ha det bra bra i snön /J

lördag morgon

jobb igår också..sen blev det förtagg. menat med 9bklassfest men fick bli ändrade planer eftersom tagget inte fanns hos folk!? men party blev det kan man säga! jag och linnea taggade sönder hemma och då gjorde även micki oss sällskap. vi spelade beerpong och corrone. riktigt trevligt :)
Sen vandrade vi till bussen och satt på amor ett tag med albin rydén och johan melin. Martin kom även och snackade lite. Shotbricka bara för att ja gillar smakerna. sen en liten cider.. tur att det inte är mina pengar jag hanskas med ;) För 300 spenderades..
Sedan vidare till centrum. Endel som bjöd oss på dricka..så här blev det billigt. haha. sen dansade vi sönder. inte mycket folk alls men vi dansade till musiken tog slut. hem med halvtre bussen och hem och fyllekek. Nudlar och en ny special röra! :D
nu har ja vaknat och ska in till stan om en timma och träffa min lille syssling Sofia. Väldigt längesen så lite snö ska inte hindra mig.  Så nu ska jag fixa mig så ja hinner med tåget.
ha en bra dag bitches:)

Torsdag

Gick upp till jobbet..8 pall idag med! duktigt johanna. Sen hade maskinen lite konstiga saker för sig men kul för den. Gick till affären från jobbet.. fyllde en stor kasse och min väska med mat. envis som ja var tog jag bara en kasse. konkade det hela vägen hem.. ont överallt.. men då var det bara att hoppa på cykeln och cykla till team sportia och sedan till bränningeskolan.. tränare i två timmar sen cykel hem.. och den cykeln måste jag göra ngt åt. kedjan hoppar hela tiden och ja var trött i benen för växlarna funkar inte!  ja säger det igen. jävlar va ja kommer bli tränad!
Väl hemma blev det soppa och film och sen en fruktsallad med glass :) Nu är det ny film på trean.
Sen blir det sängen för att gå upp tidigt och GÅ till jobbet. haha livets!
bye bye bitches!

onsdag

snabb inlägg.. mjaa. men började med skidskolan idag också..livet va jag och emma fick göra allt! :S hm hm hm ingen koll på ngt. tur att jag och emma hade det iaf :) så barnen fick sina bamsediplom och medalj tillslut..
.
Sen hämtade jag och mor mina mönster till balklänningarna och mitt pass. förymd fånge!? jodå de ser ja verkligen ut som..men kul för dörrvakter att spana in den bilden..
Sen dirr till jobbet.. jobbade fort som satan.. men så tog självklart plasten slut och ja fick klura med maskinen för att den skulle funka. MEn sen var den så duktig såå. 8 pall. nu börjar det ordna upp sig!
Nu sitter jag och väntar på martina. utgång!? njeeeet! vi ska va hemma och vara spända inför OS. Det hade vart kul att gå ut men eftersom ja ska jobba imon morgon och martina ska till götet så tar vi det lugnt ikväll. Men bara för att det är lugnt betyder inte det att vi ska ha tråkigt. För det har vi aldrig :D
.
Affe nu har du vart borta tillräckligt!! men om en vecka så :)

Ha en sjukt bra kväll!
bbfn/

tisdag

veckan går och den går bra :)
ännu en fullspäckad dag..började idag med skidskola som igår. barn är speciella, underbara, jobbiga och som pappa säger små barn SMÅ bekymmer, stora barn STORA bekymmer.. hah
sen jobbet igen. Vad duktig och gjrode 8pallar. :) snart har ja jobbat ihop bötern.. då är det bara att tagga ihop pengar till tatueringen :)
efter jobbet kom anton och mattsson alldeles för tidigt hem för att hämta oss. .. men sen blev det räääjjs ner till slätten, kan ju inte bli annat när mattsson kör ;) hockey i två timmar med slipade skridskor denna gången :) underbart!
nu ska ja duscha äta vänta på mor att hon ska klippa mig.. men var är hon.. inte hemma iaf..
Men hoppas er dag varit givande! känner att positiviteten sprider sig här på bloggen ;)
bye bye bitches/

rysande

os o längdskidor, underbart! . Sen har jag verkligen världens bästa bror! . Skidskolan började dagen med. 26 ungar men det löste vi. Riktigt kul men imon delar vi upp dem lite..Sen hämtar pappa mig och vi åkte hem en snabbis. Bror säger att jag ska ska hämta min dator i mitt rum.. på sängen ligger två t-shirtar som han har varit och köpt på iceman åt mig! Så glad jag blev!!!!!!!! :D . Sen åkte jag till jobbet med glädje kan ja säga. Jag och pappa hämtade thaimat. jordnötsås :D jobbet cepade en aning men eftersom ja gillar att leka teknisk så fixade ja maskinen med ett leende! . direkt efter jobbet åkte ja o far längdskidor..längesen ja åkte iväg med pappa så var mycket trevligt. nu kollar ja som sagt skidor.. Men medan ja skrev här så han det bli en ledning för kalla. UNDERBART vekrligen! . Nu ska ja snart gå med martina och sen får ja la se om ja pluggar lite rättskunskap med:) . Men hej pååt efter en bra måndag.. kan det vara så att ny vecka nya möjligheter!? ;)

Söndag kväll

Humöret har gått lite upp och ner denna dag.. panikattacker som bara växer men som sedan svalnar av.. jo panikattacker har jag haft gått om dessa dagar. Att vakna mitt i natten och känna en känsla som man inte kan göra ngt åt.. att andningen endast kommer ut som tjut!.. det kallas andnöd och panikattacker.
.
Men fick ju tillbringa dagen med personer som jag verkligen tycker om och som gör allt för att ja ska må bra.
Fick ju börja min dag med att gå på "studiebesök" med martina hos ******kyrkan :) riktigt rädda var vi faktiskt innan vi gick innanför dörrarna men vi klarade det!
.
Sedan var morbror här med vilmer och pernilla. Orkade inte sitta vid dem eftersom ja inte sagt ngt så tjöt mest inne i mitt rum eller på toan och det bidrog till en oro som blev större och större..till bror kom in i mitt rum och lugnade mig! och så säger han du är frän johanna och kramar mig! då blev jag glad. sen så tittar han på mig och frågar, vill du ha en monster!? seriöst så har jag den bästa brodern :)
Pepptalk med mamma om andra möjligheter vilket ja fan nästan blev mer tagg på! Ner till pappa och berättar om mina framtidsidéer som han också tycker lät bra..Tack vare detta har ja nästan fått mer koll på mitt liv konstigt nog.. ;) Allt kommer ordna sig även om veckan kommer bli hård och gå upp och ner.. Jag klarar det här för jag har världens bästa familj och världens bästa vänner!
okej ja hamnade på sniskan.. fattar inte vfr det händer bara för att den åker upp på bloggen..
Men bilden var från igår och då log jag med "gin o hallon" som blev en av förändringarna i mitt liv :)
no more secrets!
Hade ingen monster bild så blev en RK ! Detta visar mycket!!
.
+ nu har ja helt klart bestämt att ja ska tatuera mig.. texten har vart klar sen länge och stället också och för varje liten händelse som går neråt så blir denna tatuering bara mer och mer självklar!så april ngn gång kanske, då jävlar!
.
sen var ja inne på jeanettes blogg för hon fick tio små hundvalpar i förrgår :) dock ser man inte såväl men iaf :) ryttargarden.blogspot.com
.
Nu ska det sovas för imorgon börjar min och Emmas skidskola :)
hej pååt bitches

söndag

Fan för blogg ibland.. nu försvann allt helvete igen som vanlgit. Så nu får de bli kortfattat som sjutton...
Nu börjar tagget igen!
Livet är inte över!? inte vad jag har märkt iaf..Blir dock jobbigt att behöva spendera x-antal ofrivilliga timmar på jobbet men det blir nog bra. Får ju jobba lite extra också så jag har råd med det jag behöver till våren..
Fredags tog ja tjuren vid hornen och begav mig till skolan..Vilket jag behövde och blev mycket gladare av!
Sen körde martina ner mig till staden. Där mötte jag upp mamma osm följde med mig och fixade nyss pass och självklart ett id-kort som ja kommer behöva.. För det var det som slog mig.. hur ska ja nu gå ut på krogen utan legitimation.. hmm ;) tittade sedan mönster med mamma till balklänning! vi beställde två så då blev ja lite gladare :)
pepptalk i bilen hem och att allt löser sig! Ja borde veta att det gör det men paniken tar över ibland..
Men ja får ändå tänka såhär.. om ja hade haft en parkeringsböter, bältesböter lr någon annan böter så hade det blivit ännu värre.. Så akta er för böter även om det är för parkeringkära vänner. (riktat till två på vänner som letar p-böter) ;) hihi. det är ju inte säkert att man kommer i min situation men om man väl gör det blir det värre med böter i bagaget!
.
kvällen spenderades med linnea med skräckfilm och prat!
.
Igår var det enhel crossdag. JA gillar gänget :) ja vill åka nu! suget är upp över mina öron :)
Årsmöte vid tio och sedan hem och fix innan förfest hos wiberg i stan vid 5. halv sju åkte vi till harrys och hela gänget på 30 pers tog plats vid borden. :) mycket bra kväll där mamma och pappa betalade :)
.
Nu väntar jag på martina. Religionsarbete ska göras! sedan kommer morbror, pernilla ohc vilmer på besök och till kvällen blir det skidor.
Till kvällen kommer även bror hem efter sitt läger i falun :)
.
bye bye bitches

Nemen hej och välkomna

.. till en blogg som tillhör en tjej vars liv bara går neråt och neråt!!!!!!!
Nu har ja bara sovit, tittat, sovit, tittat i mor o fars säng! Där känner ja mig åtminstone trygg. Försökte läsa en bok men det gick inge vidare..
Tränare om en timma.. jag får väl helt enkelt springa till bränninge om inte pappa vil lskjutsa mig..!?
Efter denna idiotiska grej så kände ja verkligen att ja inte bryr mig längre! Man lär sig av sina misstag.. otur att det blev som det blev men va ska man göra. Men det jobbiga var att det hände när allt är som jobbigast med allt!..
Livet är inte en fest inte just nu iaf.. Närmsta framtiden kommer bli väldigt intressant kan ja ju säga^^Ett beroende som ja nu tvingas lägga ner. Jävlar va mycket motion ja kommer få när ja går till stationen, går till jobbet och går till affären! ;) .. hmm bara för att se lite positivt på situationen..
Så ja får väl bara säga såhär. Hejdå Bert!
Aja har ju klarat mig i alla år innan så ska väl klara mig nu också! Blir dock att jobba av en del nu.. Hejdå ipodtouch och resterande grejer ja tänkt köpa till våren ;)
Men hoppas eran dag varit bra! min har varit super. Bästa dagen i mitt snart 19åriga liv.
bbfn bitches!

10:e februari

Vi alla väntar på att livet ska börja..men sluta vänta vi lever i det nu! -oth
.
Allt känns som en dröm, en dröm som är halvt en mardröm.. Upp och ner och inget kan jag påverka. Allt är känslor som bara sprider sig åt olika håll. Jag kan inte kontrollera dem. De har sin egen väg men varför kan de inte välja samma riktning, mot samma person..rädd att göra fel beslut och ännu mer fel ska uppstå.
o varför ska folk må dåligt, varför ska livet vara orättvist mot vissa personer.
Livet behöver väl inte vara enkelt, vore väl lite tråkigt då men måste det vara svårt!?
Nu vill jag bara bort..till aupairlivet som förmodligen kommer ha sina dåliga tider men som också kommer vara en sån stor erfarenhet.
.
som sagt, jag vill till carlifornien. Om ja hade haft pengar hade jag åkt till britt nu i några veckor bara för att få komma bort.
.
Men ja ska le. När ja umgås med mina vänner, min familj då ler jag.
sen har ja nog halvt gjort mitt beslut av att hoppa av specialidrott d... hur länge har jag inte  tänkt på det och visst kommer jag fortsätta träna med folket men när man börjar lipa så fort någon i min omgivning säger ordet tävling så är det väl något som är fel..Och om ja inte tävlar är det ändå kört att få ett bra betyg i denna 200poängskurs. Då är det bättre att ja får glädjen tillbaka i sporten. och där med tänka att jag tränar skidor för att orka åka cross!! :D nu ler ja!
.
.
Nu ska ja kila, snart iväg till jobbet. Där är ett ställe ja verkligen är fri.
Ha en bra kväll !
byebye bitches :)

RSS 2.0