en trött bulle..

jaha dagen till ära gick jag upp tidigt!! kemitenta.. varför kemi.. förstår ingenting och varför ska man kunna massvis om atomer som ändå inte syns.. klarar la att skrapa ihop 6poäng kanske varav 10 är godkänt.. nice job!! men så att, de gick ingen nöd på mig.. hann med så mycket mer istället..positivt tänkande då va..en tur till gymmet, bullbak(med 3dl för lite mjöl. fula blev de!) och sen har jag haft en mkt trevligt kväll med mina brudar. life goes on and time pass by lr hur de nu kan stavas! hade en fundering innan idag.. bortglömd nu men den dyker la upp så småningom.
nu väntar sängen o sova iaf.adios


Okej ja vart för tråkig

"Jag vaknar till, huvudet känns tungt. Jag har säkert bara sovit ett par timmar. Sneglar på klockan och sen på dig. Du sover fortfarande. Sätter mig på sängkanten, tittar fortfarande på dig. Jag går mot fönstret, tittar ut och ser solens första stålar som sakta börjat klättra uppåt. Jag ler, känner mig hel och det finns inget som skulle kunna få mig att må bättre. Förutom en kaffe och dämpa huvudvärken med då kanske?

En känsla av frihet men samtidigt en känsla som endast är inlåst inom mig. Att det ska vara så svårt att sätta ord på vad man känner. Att berätta för någon man tycker om vad den betyder för än. Allt ser ut att vara så enkelt och fridfullt där ute. De röda och gula löven som sprider sig längs grusgången, vattnet som ligger helt stilla i väntan på vintern.

Jag går och lägger mig igen, tänker ännu mer och somnar till slut om med din arm runt omkring mig.

Jag ler ännu mer."

Ne men så att idag var det en rätt go dag om jag bortser från min överdos av tänkande. Sov till jag vaknade, kände hur tröttheten jagade ut mig till vardagsrummet och tvingade mig att sätta på en film. Tog tag i mitt liv cirkus halv 12 och gick ut och sprang. Fint väder idag ju och jag som älskar hösten log åt det hela ända till jag låg utmattad på hallgolvet då vill säga. Plugg, plugg och ännu mer kemi plugg efter det.. Snabb powernap och sen höll Daniel mig sällskap ett tag. Nu lockar kladdkakan i kylen, får väl unna mig en bit om jag pluggar också.. Ge och ta handlar det la om..lr..

Okej nu e ja nöjd.. over and out!


 


ooohh sometimes I get a good feeling...

and sometimes I do not.. Min specialite är att tänka.. tänka alldeles alldeles för mycket ändå tills jag mår dåligt.. Analysera saker och ting hela tiden är också något som jag ägnar mig åt fööööör ofta.. Varför egentligen.. varför kan jag inte bara leva i nuet ibland och bara go with the flow, säga hur jag känner och tänker. Just nu JUST NU tänker jag för mycket och har därför inget ovettigt att meddela världen.. . Men egentligen är jag glad, för jag har dig! Puss

SIAV

gissa den va! sitter hemma hos Persson med honom och micke.. chillar leget då va. ne men lite har vi ju pluggat iaf!
annars har det diskuterats allt från nakenkalender till atomer..
Sen kom jag o Elli på en go sak.. inlevelseknappar på telefonen när man snackar.. spännande i samtalet vfr inte slå en etta o få ett ljud i form av dadadam.. eller ett jubel på nummer fem när man helt klart håller med..? ett skratt lr vad som kan ju muntra upp ett samtal som inte är muntert?!
nu äntligen hemma, programmet.. innan ja får cykla i kylan hem med min lilla lilla ficklampa! ciao


SHOES

just saying... trodde att ja kommit över min stora kärlek efter att ha gett mig själv sisådär ett halv år i köpförbud.. men naj vart ja än går ser ja skor igen..men ja är grym nog att inte köpa några iaf.... än så länge. men än sen.. vilken dam faller inte för skor! skor, smink o inredning kan nog vara några av våra bästa vänner trots alls! hjälper oss i ur o skur, glädje o sorg. finns bog inte en människa som tvivlar på detta. såg dendär filmen en shoppohollics bekännelser här om kvällen.. booyaa vad jag förstår henne. ja menar varenda sko pratar med mig, ler mot mig, ber mig ta hand om den och säger hur snygg den skulle vara på mig..men go film ändå..lr.. följde hennes exempel o rensade garderoben iaf och i med massvis av kläder i vakuumpåsar istället för att slänga lr ge bort.. hmm bra lr dåligt.. men nu lockar sängen denna kväll också.. Bbfn/J


Long time no...

Vfr inte skriva av sig lite ibland.. JA vfr inte liksom.. Längesedan ngn ens spanade in här så inte en själ som vet att jag skriver nu..förutom jag själv då..
Ngt jag funderade på innan idag.. lr som jag rättare sagt funderar över så fort jag hör ordet bowling..
Min sjuka fobi..ögonblicket då klotet är "kastat" och man vänder sig om för att ge sina mot/medspelare en blick, en min lr en luft high five.. Verkligen ingen som kan förstå min känsla.. Frågande blickar, rynkande ögonbryn och VAAA är vad jag får.
Men jag har undersökt, jag har spanat på personer när de vänder sig om.. haha Jag är trög men jag tror faktiskt inte jag har sett en enda person som inte har en uns av osäkerhet när de vänder ansiktet mot de väntande spelarna.. Höjda ögonbryn, luriga flin och tjoanden med fejk-klang.. Kul man kan ha en söndag.. jo men självklart. Släktfirande med bowling.. Själv stod ja för alla de olika uttryckssätten.. okaaaj to much of no interesting information då vaa.
.
Night night sleep tight!
/JW

RSS 2.0