VÄNTAN

Väntar man på något gott så väntar man aldrig förlänge. Frågan är ju då vad som är gott!?
.
väntan var värd allt när det gäller THE SOUNDS iaf! Där kan man snacka gott, livets kväll och livets band!  UNDERBART!
.
Sen har väntan varit positiv och negativ idag!
Glädjen har faktiskt varit större än ledsenheten denna kväll :)
Något är återfunnet  och därför ler jag stort!
.
Har även skrivit mitt svenska tal denna kväll och med detta är jag väldigt stolt över mig själv!
Inte för att ja vet hur långt talet ska vara eller om det ens är rätt skrivit men det kommer från hjärtat och det är MITT tal sen får wåge säga vad han vill!
.
Nu ska ja se färdigt legenden om zorro innan jag drar mig mot sängen.
The sounds 29/4!!! :D
.
Bye bye biches

Trötter

igår så blev det först skola och sen en lång lång sväng i staden med Carro. Först en fika och sedan shopping! väldigt mysigt! Sen kom anna och vi åkte hem, pratade och umgicks en stund. Senare på kvällen så var det min och martinas vanliga måndagspromenad! :)
.
Idag så var skolan rätt lång.. som den brukar men den kändes lång även att det gick fort.. hmm .buss hem med martina och patrik och sen hem.. jobb inte jobb. Sara skulle visst jobba så ja bestämde mig för att åka upp till banan idag och jobba imon istället. Gick faktiskt väldigt bra. Men tog det lugnt eftersom ja är lite halvsjuk. Tänkte mest på tekniken och det var riktigt riktigt kul idag! :D
.
Imon blir det skolan och sen efter det ett snabbt projektmöte innan det blir en fika med elli vilket är välidgt efterlängtat :)
.
Torsdag blir det the sounds med min bitcho, fredag återhämtning, lördag cross och söndag kanske utflykt :) Full vecka men det gillar jag! Bara bra saker.. nu stressar ja inte såvärst mycket heller. jag tänker på min mage så den kan bli bra :)
.
Ha en go tvkväll för det ska ja ha ;)
puss tjao

FREDA

De har ju varit tillbaka ett tag men har inte hittat deras album någonstans till nyss på spotify.. Passar perfekt för vårlistan med lugna låtar. Just nu: Finns det en plats för mig - freda´
.
Dagen har varit go. Crossen tog nästan hela dagen och det gick riktigt bra faktiskt! :) körde en hel del teknik eftersom jag är lite förskyld.
Nästa vecka är ju trots allt fullbokad av bra saker så då har jag inte tid med att vara sjuk! :)
.
Ha en fortsatt bra söndag!
/J
.

Lördag

Även att jag idag mått som jag förtjänar så har det varit en väldigt bra dag. Jag blev glad över allt möjligt idag men speciellt en sak! Efter regn kommer solsken :)
.
Födelsedagsfirande av farmor och Roger. Presentkort på Gina, örhängen, en ring och trisslotter fick jag. Farmor vet vad som går hem :)
Flygande Jacob blev det till mat idag också och magen börjar nog gå över. I och för sig går jag på tablett så vet inte hur ja mår när den slutar värka men ändå.
.
Nu blir det en seg väntan på sista delen av luftslottet som sprängdes. Sedan efter det så blir det sängen!
Herman måste bakas också.. Och egentligen skickas till nya men ingen vill ha honom :(
.
Ha en trevlig kväll! Imon blir det cross. YEES :D
Puss

BraaaaaaaaaaaaaaPPPP

Glömde ju nämna om min crosspremiär som var den bästa premiären någonsin :D vilken känsla!! att min lille vän gick sönder efter bara någon minut vilket gjorde att jag trodde mitt liv skulle gå under glömdes fort och ersattes av den härliga känsla som jag får när ja sätter handen på gasen, trycker den neråt samtidigt som ja höjer kopplingen o så BRAAAAAAAPPPP :D
.
JAG LOG STORT!!! dock är sittbenen inte de goaste och skulderbladen har väldig träningsverk ;) MEn det tar ja! ja ska kämpa för detta vill jag !!! :D
.
Ha d bitches haha ;)
.
Inte världens fräschaste bild men har man haft en sån här mysestund så har man! Att båda till råga på allt somnade.. En liten kid får dröja men en hund att somna med i famnen  så här kanske!?

Ont det gör ont

lite här och var MEN framförallt i magen! vet inte när ja hade såhär ont senast :/ igår gjorde det ont idag gör det mycket ont.. imon ännu mera ont... nee hoppas ja verkligen inte!! kan fan inte fokusera på något! ja tror helt seriöst att något är fel med min mage :(
.
Jag ska ta mig i kragen och besöka herr doktor! inte imorgon om det inte blir värre men fredag kanske.. snart är ett måste för nu har det vart såhär alldeles för länge och SÅHÄR ont fram och tillbaka ett halvår..
.
Men varför klaga nu! 19 år imon och om en vecka är jag och martina förväntansfulla och supertaggade för the sounds :D Så ja ler inners inne iaf :D!!
.
Nu tillbaka till min och linns idrottslektion.. kan dock som sagt inte fokusera överdrivet mycket pga magen /: men ja kämpar!!
.
Ha en bra kväll!
heeeeeeeeeeej

Tisdag

Solen skiner idag med.. hoppas på att vädret håller i sig till kvällen också för då blir det cross premiären.. lär ju vara sjukt svårt när ja inte åkt på ett halvår men någon gång ska jag väl komma i gång! är iaf sjukligt taggad på lite braaappaapp och motor :D
.
Nu ska ja titta lite mer på ekonomin och sen blir det en dusch innan det blir skjuts in av anna till skolan.
.
Ha en ba dag!
Puss

ProjektFAN

Livet kommer helt klart bli mycket lättare när detta är gjort. Nu ska ja göra det sista på det! men våran dator är ju den piggaste i sverige. Ja ler va ;)
.
Sen blir det rullskidor med min kära finska och efter det keek på bamboo city ;)
Ha d!

SOL

Underbart väder har det varit hela dagen.. finns det ngt bättre för att kolla på cross! njee! Lagade lite mat och stod i kiosken lite mellan heaten också.. En absolut bra dag på ett väldigt bra ställe :)
.
Imon kommer finsken. Riktigt trevligt ska det faktiskt bli. :)
.
Nu blir det genomgång med mor va ja behöver ha framåt i studentväg och balväg.. sen projektarbete. FAN VA JOBBIGT!
Ha d göött ;)

Söndag

Tidig söndag.. Vem går upp såhär tidigt två dagar i rad..kan det vara jag.
Japp, funktionär idag med. Är rätt glad att jag står inne och lagar mat för är så jävla kallt ute så lider med alla som kommer in som har stått flaggvakt och liknande. Stackare.
.
Ska väl vara där till runt två idag hoppas jag.. måste verkligen göra projektarbetet.. men som sagt så har tagget varit ngn annan stans.. Men allt löser sig.
Ska iaf upp till ett ställe nu där jag känner mig friast i världen:)
.
Ha en bra dag, idag ska ja gå med knuten på huvudet! jag är trött!
bbfn

Lördag

[email protected]
.
Det är väl underbart att jag är så oerhört motiverad för det mesta just nu. Som ja säger. love life.. haha jo tjena. inte nu iaf.
Tänk om nästan allt iaf skulle gå som man vill, om tiden skulle räcka till OCH om motivationen skulle hoppa fram från sitt gömställe..
.
Bra kväll iaf igår med linnea :)
Vi är så snygga med våra MASKER! ;)
.
Nu ska ja försöka skriva litelite projektarbete men är helt slut och helt otaggad för att göra något annat än att se en film eller bara sova..
.
får se vad livet har att säga mig..
.
God natt and have a nice night lr något.
bbfn

Fredag

REdan en veckas lov.. några dagar kvar men lika många som en vanlig helg.. jobbigt tänk!
trevlig dag igår iaf hos olof med martina,ann, mackan, glaad och albert. Film, negerbollar och popcorn. gatte:)
KAos tänk på hemvägen då mina vänner var bäst! Så tack för dem!
.
Vaknade upp hos anna som var snäll och skjutsade mig till jobbet. Sen hem och dusch innan det blev staden med martina! Väldigt trevlig stund.. snabb sväng på körskolan men ingen var där så vidare och kikade efter studentklänning bland annat.. finns ju ingen.. den vi väl hittade blev vi inte överlyckliga över när den satt på.. Men som sagt väldigt trevligt. :D
.
Nu väntar jag på Linnea. Hon kommer nog strax. vi ska ha pyssla om oss själva kväll och fixa nglar, ansiktsmask, färga hennes hår osv :) Bilder kanske det blir under kvällen ;)
.
Nu ska ja tagga vidare till johnny cash! Måste springa och plocka in pontan som springer runt på altanen också!
.
bbfn

Heejja

slutet gott allting gott!
.
Kanske.. Ne men det var trevligt igår. väldigt trevligt hos anna med lite brudar :) Sen var det väl ingen höjdare där ute vilket blev lite roligare sen.. Tömde iaf kortet lite på pengar..
.
Ska väl jobba snart tror ja.. men får inte tag i pappa och mamma är på vi på... ordet är helt borta ur min gärna.. visp och vips är det ju inte iaf.. fan då!
.
skit samma .. måste städa igen och projektarbete.. det går inte bra dethär!
.
Nu går ja.. kommer inte på ngt bättre o skriva ändå! Studenten snart! Yeaaay :D
bbfn/j

Ge mig shopping förbud..

på nätet.. fan va lätt det ska va att lägga till från HM.. Jävla månadsfaktura..Behöver ju liksom inte ens betala nu utan nästa månad.. Va är detta för lurerier för sånna personer som inte kan hålla i sina pengar..Alltså jag.. Behöver ju ha pengar till körkortet .. det lär ja ju få låna av mor o far.. fan va schletet! och vem är så dum att hon tänker såhär.. Ja gillar ju mina rosa halvlånga mysbyxor.. ett par gråa skulle va najs eller ett par svarta... lr vfr inte båda!? .. damp säger ja.. hur ska mitt framtida liv kunna fungera ;)
.
+ nu dessa dagar har ja haft ångest över att inte få köra bil.. inte över att inte få köra utan att inte kunna sätta sig bakom ratten och dra lite race på vägen mot höka eller ngt sånt.. Fan för att man ska älska fart.. botten är ju att ja får inte ens köra moped!!!!!! förbjudet för mig. va är det för skit. vem kan inte köra det. ja blir så förabannad! o mamam o pappa bara skrattar och säger att så går det när man blir av med körkortet ;).. Suget att köra ett motordrivet fordon är stort!
.
En lösning på detta finns/fanns/kommer finnas. Min älskade ktm.. Men funkar den. NEJ! väntar fortfarande på att de ska beställa rätt del vilket ja väntat på sen i september! Sen ska ja köra och förvånad blir ja inte om ja bryter ngt så taggad som jag är nu!! nej då ska hålla mig hel men ja vill ge varv, känna hur däcken släpper från marken, känna hur man lyfter.. Ja vill känna fart!!!!! :D
.
Nu ska ja ta min fart och göra den till löpsteg.. får väl springa runt på små stigar och låtsas att jag åker cross.. haha
.
Alltså tar jag tag i mitt liv igen.. när ja skrivit av min frustration lite.. ;) två korta inlägg på kort tid.. rekord..
.
haha;) mamma är hemma igen :D
.
Ha en super dag!
puss hej

Onsdag

Ingen stad idag.. Henki är sjuk.. Stackarn iaf!
Så nu har ja en hel dag utan planer..
Nyss åt jag för en gång skull en ordentlig frukost och om två timmar hade jag tänkt att springa en sväng :)..
Nu blir det väl till att städa klart.. plugga lite kanske.. ja kna verkligen inte komma i gång med projektarbetet..
fan vad hemskt det är!
.
Ikväll blir det iaf tjejkväll hos anna :)
.
Ha d!
bbfn

Tisdag

Folsom prison blues
I hear the train a comin'
It's rolling round the bend
And I ain't seen the sunshine since I don't know when,
I'm stuck in Folsom prison, and time keeps draggin' on
But that train keeps a rollin' on down to San Antone..
When I was just a baby my mama told me. Son,
Always be a good boy, don't ever play with guns.
But I shot a man in Reno just to watch him die
When I hear that whistle blowing, I hang my head and cry..
.
I bet there's rich folks eating in a fancy dining car
They're probably drinkin' coffee and smoking big cigars.
Well I know I had it coming, I know I can't be free
But those people keep a movin'
And that's what tortures me...
.
Well if they freed me from this prison,
If that railroad train was mine
I bet I'd move it on a little farther down the line
Far from Folsom prison, that's where I want to stay
And I'd let that lonesome whistle blow my blues away
.
Lite lite jobb idag.. skulle var mer men maskin aset.. åå min kärlek :)
Så ja gick hem och nu har jag vart ute och sprungit.. innan det satt jag och tittade i genom min så kallade minnes låda.. Det är helt sjukt va ja sparar på allt nästan! biobiljetter som är stört gamla osv.. väldigt kul och många minnen kom fram :)
.
Nu ska jag städa mitt rum lite sen blir det nog en tidig säng ikväll :)
.
.
Bbfn bitches
Suget finns ju och det är inte litet...

Ny vecka

och loov :) lr egentligen har väl inte lovet börjat riktigt än med tanke på att det är röd dag idag också men nästan :) KLedig i varje fall. Tänkte snart åka och jobba lite. Är på kontoret nu vilket underlättar väldigt mycket för humöret!
.
Idag kommer mor hem också :D Mor har vart i florida en vecka på massa buserier men snart är hon tillbaka. Förmodligen sitter hon på flyget nu :)
.
Nu är det bara 17 dagar kvar till ja blir 19.. alltså 1 år och 17 dagar kvar till 20 ;) haha.. 19 bara en himla mellanålder mellan två viktiga åldrar..
och om det är 17 dagar kvar dit så är det 24 dagar kvar till the sounds med martina, 37 dagar till Alanya, 58 dagar till jb bal, 63 dagar till sanda bal och 67 dagar till STUDENTEN!
Tiden går så sjukt fort.. man hinner inte med typ.. snart är det över men först ska dessa underbara dagar skapa massa fina minnen :D
.
Men nu är det lov iaf.. snart då.. ;) då lbir det bara till att ta det lugnt och sen jobba lite lär behövas om det ska komma in lite pengar på kontot till studenten! sen på onsdag blir det tjejklassträff hos anna innan sov/utgång vilket vi inte har bestämt än :) Go vecka blir det säkert.. Ngn måste skriva på en projektrapport också vilket hon knappt börjat på.. Livets va ;)
.
Nu kilar jag till jobbet. Ha en bra dag!
bbfn /

Lördag

En bra vecka :) verkligen !
Det blir bra till slut tror ja :)
Ha en bra kväll!
bbfn

RSS 2.0