Packat och klart

nee men det går väl snabbt skulle jag tro.
.
Igår blev det cross hela dagen med Jenny i eksjö :)
Helt klart en toppen dag för senare på kvällen blev det minigolf med Jullan! :) Väldigt underhållande och sjukaste att vi får exakt samma poäng trots vissa nederlag.
.
Idag blir det att hoppa på tåget till Örebro. Till Elli i några dagar på oringen! :D
.
Ha d sjukt fint
puss

Alltid redo

Fy fan.. vaknade vid åtta av att bror snackade med mig om att han stängt dörren.. i drömmen ja! han sov som en stock där nere bara ja som var vaken.. mobilen hade lagt av trots sina 20% igår kväll.. Inväntade svar men det kom inte förän för 30 minuter sen.. snacka om sen tur där uppe i himlen..
.
Igår blev det en sjukt trevlig kväll.. Ngn var rastlös verkligen hela dagen..Först dagen på semestern.. katastrof att känna så redan..Nju för fan! Men ja visste inte va ja skulle göra för varken ville lr orkade ta tag i ngt.  Sprang en runda och sen in till staden för cola på claras uteservering med Annie. Trevliga samtalsämnen och sen kom hennes vän anders och höll oss sällskap. Hem runt elva och sen raka vägen till sängen trodde jag innan.. men blev i stället lite tittande på mor när hon satt och spelade spel på sin iphone till norah jones musik.  Tänk om ja kunnat joina.. Ngn dag inom en snar framtid så ska en sån telefon finnas hos mig med..
.
Nu ska jag väl dra neråt och packa crossväskan. Eksjö blir det idag med hela familjen. En gång innan har jag åkt på den banan och den var riktigt najs vad jag kommer ihåg iaf ;)
.
Nu blir det brraaaaaapp och en steg närmre wide open.. Som för er som inte vet är ungefär lika med full gas va ;)
bbfn/

Tänk..

om ja skulle leva denna drömmen.. living my dream. Sjukt bra dröm i natt iaf.. Om den blir verkligen så ler ja en del men det återstår att se.
.
Idag blir det fortsatt städning av mitt rum o så en sväng ut i solen kanske? JA! flera veckor sen sist :)
.
Nu blir det ner och frukost :) puss

Living the dream

Att en avslut på något har blivit en öppning på något nytt.. att jag har väntat länge på detta.. Nu är ja glad! Ja vet vad jag vill ha.. Kan inte sluta tänka.. Ja visste att det var detta jag behövde inners inne!  Nu hoppas ja bara.. min.. än så länge en bit bort.
.
Nu ska ja städa lite sen blir det bio med martina ikväll! :)
Le gott folk, puss

Att något..

Att något kan vända så fort.. lr vända o vända. förvirrad kvinna är jag nu! Så nu går ja och lägge rmig och hoppas att ja drömmer om min prins, vem det nu är..
Ngn är fin iaf det vet jag helt säkert :)
puss

Solen skiner himlen är blå..

..vad det är skönt att leva då.. högt i topp går MITT humör...
Jaa precis.. Fortfarande hur glad som helst!
Bra helg verkligen! Först till mormor och stugan i fredags efter jobbet. Mysigt att tillbringa en kväll med henne. Sen blev det jobb i lördags till fyra innan jag körde bilen mot kungsbacka. Väldigt bra kväll och söndag där :)
Nu blir det lite fix innan jobb mellan 11.30-18.45. Sen blir det förhoppningsvis måndagspromenad med martina!
Ha en bra dag
bbfn

Lycklig är den som lycka kan se

Nemen det är ju så najs när man inte kan sluta le.. När man är så sjukt glad hela tiden! Vad min helg kommer bli kanon. I eftermiddag blir det mormor i stugan och imon blir det jobb och sen efter det kungsbacka helgen ut!

Nu har det varit ett par dagars jobb.. både på pappas jobb och mackan. Klämt in både vänner och en grillkväll har jag hunnit med. Väldigt trevligt! igår kom päronen hem och det var väldigt trevligt att sitta och tjöta med dem hela kvällen. :) De hade haft det bra bland alla galna italienare ;)

Nu ska jag ta och jobba klart.. väntar på ett prov som är klart om 30 sek.
Ha en sjukt bra helg :)
bbfn

Go promenad med Carro i morse :)

Le, log, lett

Hur det nu stavas skiter jag i.. iaf så är det precis det jag gjort nu det senaste dygnet :) Igår var en väldigt, väldigt bra dag!
.
Någon är så fin
.
Vad trött jag är.. kunde inte somna igår och somnade med lampan tänd vilket gjorde att jag vaknade mitt i natten och va helt seg i hela kroppen. Nu 'r jag iaf på jobbet.. ingen facebook funkar här ju så jag får glädja mig med alla nyheter som händer och sker i väntan på att ett nytt på ska köras. En timme till frukost iaf och det känns gatt.
En matlåda gjorde jag igårkväll också. ojojoj där ja!
.
Ikväll blir det först att hälsa på farfar lite och sen Marykay möte.
.
Nu är provet klart så måste ta tag i det
Ha d najs

Jävla värme

Nu säger ja verklgen så! det är inte roligt någonstans!Cp varmt på jobbet så vi trode vi skulle dö.. kommer de mkt folk nej eftersom alla är vrt då.. !? jo på stranden!! Kul att folk som inte jobbar kan gotta sig! men säger igen.. okej j  har valt och jag är glad att jag jobbar.. måste det vara så varmt bara..
Ja menar när ja körde hem var de 32 grader och ingen aircondition jo men tjena svettet. välkommen till min kropp. Tagget ökade med vårat lördagsgodis iaf och allt snack om mycket intressanta saker.
.
Men nu när ja kom hem avled ja. Duschen dirr men fan fortfarande lika äcklig.. utgång idag.. nu betsämde ja mig för att absolut inte förtäta ngn alkohol,inte för att ja har ngn hemma men ändå... Nu blir det bil in och vill tidigt hem.. måste förbi maxi ocskå o så..Najs. chips där ja
.
Nu slutar jag klaga och sätter mig här och kollar in i väggen till jag ska hämta martina! orka ja ens fixa mig. nej!
.
HA en go kväll!
puss

JAG..

skulle inte köpa några kläder mer denna månaden.. hur gick det.. jävla månadsfaktura på hm!! aj aj va ja åker dit.. okej rea okej 248 spänn bara, men ändå!
.
Idag blir det staden lite innan jobbet.. jobbigt jo det kan det bli för plånboken.. men 'är pengarna slut sen så får ja skylla mig själv.. inte så långt kvar till lön ju! 16 dagar.. halv månad. Tiden går fort som fan.
.
Mkt bra dag igår. Jobbet var rätt lugnt och sjuk känsla när anna kommer in med thea på jobbet och hälsar på! Shit va ja log :)
Sen på kvällen blev det överaskningskek på piren för thea med anna, micky och Annie.Väldigt trevligt!
.
Nu ska ja fixa mig lite sen blir det jobb idag som sagt. efter det blir det picknick med Thea!
Bra dag :)
.
bbfn

Live it

Over the rainbow.. mjaa ngnstans så vet ja kanske hur jag tänker! Fi fan;)
.
Jobb blev det idag iaf. Hem och ner till domsand en stund sådär på kvällningen med Martina! Gott snack där :)
.
Hade inte tackat nej till lite sol men tackar hellre ja till jobb, så work it va!
.
Nu blir det sängen och imorgon sovmorgon.. tänker inte gå upp vid sju som idag.. men målade lite idag så var väl därför ja flög upp.. inte igår nämligen! men imon blir det att sova ut och njuta av morgonen! Sen jobb och jobb och invänta fredagen med ännu mer jobb innan jag får träffa thea babe :D Sicken lycka!
.
Men sängen väntar!
Bye bye amigos
Min linne :)

Martinas b-day

GRATTIS MIN UNDERBARA VÄNINNA! 19 år najs!
.
Sen kan vi ju säga som så att helgen va sjuk.:)  Kom ner på fredag vid halv elva tiden. lite solning och kikande i depån och på banan. Najs verkligen! lite grill på kvällen sen gick jag och hängde med hökensås gänget! rekomenderar inte extra stark snus men det gick väl bra till slut när en vän tog hand om mig :)
Ner till uddevalla lite på kvällen med niclas, joakim och deras vän och sen tillbaka till hökensåshänget igen :)
.
Bra dag med massa cross och sol på lördagen! Känslan är sjuk!
Kvällen spenderades med hökensåsgänget och sen hem rätt tidigt!
.
Söndag och finalheat! UNDERBART! Finns väl inte mer att säga än att cross är livet och se på! Sandstorm innan start är en sjuk känsla.
Darude – Sandstorm
Ja o faren
Anton o Basse
Big part of höka
.
Som sagt jävligt najs helg och nu så är det bara ett år kvar till nästa vm i uddevalla!  Tills dess blir det massa cross och så kommer väl tagget komma ngn gång i vår!
.
Kan ju säga duschen när jag kom hem var den bästa i mitt liv! brun lr skitig!? skitig tyvärr. haha Att leva på redbull och andra energidrycker, alkoholhaltiga drycker och lite snabb pizza är la najs!
Sen vad alla små fjortiskillar och tjejer gör där kan man verkligen undra.. medelåldern på ung.campingen är nog14 nu istället för 20.. haha
.
Nu blir det snart en stund med brudar innan jobb klockan fyra :)
Ha d gatt
/J

Uddevalla..

..här kommer vi.. helgen som varit längtat är äntligen här. Cross på hög nivå.. Motorljud dagarna i enda och musik hela nätterna. Livet kan vara underbart!
.
Gårdagen hos elli i vetlanda var mkt bra :) Utflykt där vi var nära på att gå vilse och ihjälbitna av knott och mygg. Inget stoppar oss! På hatten hade vi picknick brevid ett "gammalt" par som smuttade öl i champagneglas! Livet är en fest! Som sagt väldigt bra dag :)
.
Idag blev det golf med Bella! sjukt kul som vanligt som vi snart kan kalla det. Lunchade gjorde vi där med vilket gjorde att vi kände oss ännu mer som golfbrudar haha. Najs iaf, mkt najs :)
.
Hem och cross.. Trodde magen skulle få mig att skippa crossen men det gick inte. När jag väl kom dit så tog suget över. Tung sand alltså tung bana..Men riktigt roligt iaf.
.
Nu blir det sängen och sen upp tidigt!
Ha de gatt vänner
bbfn

RSS 2.0