maaat

billies pan pizza, ojojoj vad gott! Inte för att ja vart så hungrig efter min toast från i morse men ändå.. ska man bli frisk och kry så måste man äta upp sig!
.
Nu ska ja tillbaka in till Elsa och Johanna. Trevligt det :)
/W

Utomlands!?

Vakanr upp och utanför låter det som om jag är utomlands. Någon trummar på något och det låter lite som en parad av något slag.. hmm kanske är musikskolan som går runt coh spelar eller också är det en demostration.. men vfr demonstrera en dag när folk är på jobbet och flyr från habo. hmm.
.
Några bilder på det ja köpt.. Herregud vad ngn känner sig seriös. Nu borde du va nöjd med mig Carro ;)
Jacka: Lagos mode
Halsduk: MQ
Skjorta/blus: Myrorna.
Den blåa har ja förlagt ngnstans men ser ut som en vanlig tunn skjorta men en aning transparent i tyget.
Väskor: Erikshjälpen
FärgArmband: Erikshjälpen
Hanskar: HM
Armband: Vila
Jag och min älskade man, Ktm "hoj" Wetterheim!
Ni ser ju lyckan.. Ojojoj säger jag bara.
.
Ikväll blir det att åka till Linn direkt efter jobbet till hennes nya lägenhet. SKa bli spännande och se denna möblerad nu också ;)
Puss

Såååva lr sooova

just nu lr snart SOVA!
.
Full dag kan jag meddela. Upp vid halv sju.. vilket jag inte hade behövt men behövdes fixas lite med allt möjligt. Sen åkte jag in med mor och bror.. bror utbrister när vi närmar oss john buer. Kan du inte ba tyst en sekund Nu har du fan snackat i ett hela resan.. hmm tänkte jag.. har ja? haha ja som trodde precis att ja vart tyst ett bra tag men tog väl fel ;).
.
Hade sen en rättsånästan heldag med Elsa på stan. Atlantis först. Skulle kört ett vattenpass men det var fullt så vi hängde på relaxen ett tag. Efter det hälsade vi på jobbet en sväng innan vi drog vidare för shopping. lr ja skulle rättare sagt inte shoppa och elsa skulle.. blev dock tvärt om och min plånbok mår inte bra.. Vi tog också oss en lunch och fika på bernads city där det också blev en hel del snack om allt mellan himmel och jord.
Efter ännu mer provande blev klockan rätt mycket så jag tog bussen hem till habo. Och eftersom mitt marykay paket hade kommit så for ja raka vägen till konsum för att hämta ut mina varor. Underbart. Sen gjorde jag en sockerkaka till bror, plattade mitt hår och sen var det dags att dra in till staden igen. Byte av kläder och därmed invigning av min gröna störtsköna blus/skjorta från erikshjälpen och en fodrad skinnjacka från lagos. Skorna är gamla men sjukt så goa :) In till staden och mötte upp Elsa på atlantis. Vidare ner mot öster och in på Twin city där vi väntade in de andra brudarna. Väldigt trevlig kväll med mycket prat och god mat. Bilder blev det tyvärr inte eftersom kameran dog...
Lägger upp lite bilder på mina inköp från idag och igår imorgon när jag ändå har sovmorgon.. SKulle träna egentligen men jag är inte helt och hundra kry utan hostar som en *****.
Krya på mig och ha en god natt folket! :)

Braaaapp

Ojojoj vilken känsla det är! Ja som hade nästan glömt att det va så underbart! Att sätta sig på hojen igen efter någon månad lr två va sån sjuk känsla. Adrenalin som ja inte trodde fanns i mig flög ur min kropp lika snabbt som hojen gick. underbart att åka runt och le, le och LE
.
Nu kom jag precis hem och jag ska käka lite innan det blir sängen för mig.
Imon blir det mysdag med elsa på dagen och på kvällen blir det mat med brudarna på jobbet som jag kanske nämnde innan.Kommer bli helgött :)
.
Puss på er
/W

Underbara dag

Kan ju säga att jag haft en väldigt bra dag trots att ja harklar och lever lite. Hämtade mormor vid nio eftersom hon hade lämnat in sin bil. Då blev det frukost på IKEA och lite snicksnack. Efter det drog vi rundan inne på ikea och innan vi körde till mio, bergmans, sängjätten och övriga möbelföretag. Min kära mormor ska nämligen flytta och där tillkommer att hon inte får behålla sina förra möbler för min mamma och hennes syskon.. så nytt ska in i lägenheten! :) Sedan blev det även en tur till myrorna och erikshjälpen där vi även träffade på mormors systers man som jobbade där med sin bror och sedan en god lunch på raggmunken som mormor bjöd på. trevlans. Hittade även en kuvertväska, en handväska, ett sjukt läckert armband och två skjortor/blusar en blå och en grön. + till sekondhand va! alltid några fynd. Sedan såg ja två soffor ja blev kär i men de kunde ja ju inte släpa med hem tyvärr..
I bilen väntandes på mormor.. Beställde klipptid men fick ingen som passade förän 21 oktober.. gött? NEJ! Sen bokades det tid hos André också sweet det.
Gillar gillar mina nya chinos/gubb brallor från bobbys :)
.
Vart förbi jobbet en sväng och hälsade på mina brudar när de "slet" som djur också, middag med jobbet imon vilket ska bli heltrevligt :). Nu blir det lite små pack och sen drar ja upp till höka med far min för lite cross. lite små nervöst men ja vet vilken lycka som kommer sprida sig när ja börjar vrida på gashandtaget:D
bbfn/J

Eyy yo

Nu blir det staden med mormor hela dan sen blire att braapa lite på höka till kvällen.
Hann inte med att fixa ngn go film så blev dennedär. MEn ha de gatt idag!
Bye bitches :)

Whazzup dudes

Nu sitter jag här. kom nästan precis hem och dagen har varit rätt full.Carro kom in och besökte jobbet i morse och även maria en sväng. sen fortsatte jag jobba till fyra och sen träning på gymet med Elsa direkt efter. Hann in en sväng på bobbys också och se man på... Rea på byxor.. så ett par mörkgröna chinos slank ner i påsen för 200 spänn. Wonderbar! Kanske lägger in en bild imon eftersom carro tyckte att jag skulle bli mer seriös på bloggen..;)
Träningen bestod av ett sjukt crosstrainerpass där ja trodde ja skulle avlida och sen efter det lite maskiner bland alla biffar samt en hel del bål. Gött ere! Träffade även anna och angelica som hade relaxat så det blev en trevlig bussresa hem med dem!
.
Smell you later dudes
/W

slut på helg

nu är helgen slut. här sitter ja en tröött johanna med små inslag av kramper i ena skinkmuskeln.. Ett gött smålandsläger blev det iaf i nässjö med trevligt folk och bra träning :)
.
I fredags efter jobbet blev det zumba.. seriöst vilken grej haha. Det blir nog att beställa hem ngn gång i höst trots allt..
.
Nu väntar ja på att familjen ska komma hem så vi kan gå och rösta och säga vårt. Valet är iaf gjort så lär gå snabbt när ja kommer dit.. sen är ju vallokalen endast 500m från huset så hade likväl kunnat gå nu men nje ja väntar :).
.
Kort liten uppdatering om va ja har haft för mig! Kan ju säga också att jag skrattat en hel del..haha sweet
.
Hejhej/J

1, 2, 3...

Trött som sjutton!
Väldigt trevligt med Sebbsen igår. Inte igår vi träffades o pratade och skrattade så det var väldigt najs :)
.
Nu har ja precis vaknat och ska gå och packa i ordning lite grejer. Först till träningen med sanda, rullskidor/löpning. Sen jobbkläder ocdh sen ska jag till Thea ikväll och sova där till imorgon och efter jobbet på fredag är det träning på atlantis.. jobbigt att packa för flera saker.. aja jag har bilen iaf :)
.
Puss

Ja men visst så att

PRECIS!!!
.
Go dag på jobbet men inte lika go uppenbarelse när ja kommer till bilen. P-BÖTER! lovely.. verkligen.. Det har ju varit gratis där i flera år... det roliga med det hela var ju iaf att de tio bilarna som stog brevid mig också hade en böter var. haha där med förklarar jag detta som att vi inte visste! tro sjutton ja hade betalat annars.. ja är ju inte den första som vill ha böter igen.. visserligen är denna en tiondel av den förra så får väl le ändå ;)
.
Nu väntar ja på att Sebbe ska sluta jobba. Inte träffat honom sen vi slutade skolan typ nästan.. kanske inte riktigt men iaf så har vi knappt snackat sen dess. så ska bli trevligt :)
.
Ha en go dag iaf vänner
/J

Tagg1

haha njaa men laddad är ja om inte annat.. Ska bli väldigt kul även om ja kommer se det noll seriöst :) Men träningstävling på ingång. Najs lr ej.. trött sedan kommer ja vara iaf. ont i magen har ja också.. mat med mjölk är ju inte det ja borde stoppa i mig såhär innan men va skulle ja göra..
.
Nu ska ja gå o packa ihop mina grejer och om ca 45 minuter bär det av :)
.
in a while crocodile
puss

Morn morn

Orkade inte glo klart filmen igår så nu blev det ett morgonkik på snabba cash. hade bara läst boken vilken ja iof tycker var mycket bättre än filmen.. Lite frukost till filmen i form av risifrutti och mackans chilibaguett. Sjukt fint :)
.
Nu ska ja snart ut och gå med Jeanette i skogen med hennes hundar :)
.
Ha en go dag/j

13 september

Shit va bra det va i göteborg. Vilken känsla att vara blandca 2000 POSITIVA brudar! Där kan man snacka pepp! Sen blev det en liten utgång på lördagen med Linn, Carro och Ida :) Martina var med ett tag och anna en liten stund också :)
.
Igår vaknade jag av att carro redan har tränings t-shirten på sig. Jaha då vart det bara att gå upp och byta om för mig med. En go löprunda mot kaxholmen och sen var mina knän döda. men vasd gör det om hundra år. Sen blev det Carros pannkakor och kik på veckans avsnitt av idol.
Klockan fyra var det spinning på atlantis med Thea. Lite sådär smådöd på hemvägen men vadå.
.
Kommer hem och pappa säger att det finns mat över från igår.. alltså jordnötsås. glädje skrik och spring till köket. När ja ätit upp kläcker han ju förstås ur sig att han ska göra flygandejacob.. Whaaat. Min favoriträtt.. så det vart bara och trycka i sig lite mer mat.. Men iaf så har jag med mig det som lunch på jobbet idag också ;)
.
En liten prattur med Elli blev det också :) :)
.
I morse lr innan så blev det rullskidor ca 1h.. kändes rätt bra ändå även om det inte känns som förr. Men ja är påväg iaf och det är bra.
Nu äter jag lite frukost och ska snart bege mig till bussen och jobbet.. lr om en timme men tiden brukar gå fort nu.
tomt?! ;)
.
ha d! :)

9 september

lite sådär småtrött men va fan bara ta sig i kragen och gå upp.. lr njaa inte än.. om tio min kanske?
..halsen är inte VÄRRE idag iaf.. ngt som e bra. ska väl dra sista packen nu med.. orkar inte.
yeees om ca 12 timmar får ja dra på mig nagellack som kan sitta på heeeela helgen. De e gattt ;)haha
.
Kom på att ja anmälde mig till två läger igår med så nu är ja på g ytterligare! kommer nog bli najs.
.
föresten!!! är det inte den fulaste itunes loggan som funnits ngnsin som är nu. Seriöst så förstör den mitt datorskrivbord en aning ;) hahha världsliga problem men seriöst så är den ful!
.
aja nu ska ja tröttj gå ner och äta frukost.. lr ska ja dra en frukost vid munksjön idag.. måste ju ändå till maxi och köpa lök..We´ll see dudes!
Puss

8 september

Tiden går fort och jag är trött.. go träning med sanda skid i morse iaf. sen den gamla vanilga hemska massagen av Linus och sen stretch på det.. Då var det inte glädje som for ut mina mungipor kan jag ju meddela.. men ja som trodde mina ben hade blivit av med alla mjölk syra. nope så nu lär det bli en hel del massage framåt.
.
Sen blev det jobb och efter det hem till ett tomt hus. skulle åkt lite rullskidor men att komma hem vid kvart i åtta och känna stress gjorde att ja struntade i det och tog mig ett bad samtidigt som ja lyssnade på switchfoot musik :) Ja gillart!
.
Nu blir det lite packning. Jag drar nämligen till göteborg efter jobbet imon vid sju för att va på en stor träff med mary kay konsulter i sverige. Ska verkligen både bli intressant och roligt!
.
Gårdagen spenderades på jobbet och sedan hos Carro vilket var underhållande som vanligt!
.
Men nu ska ja strax sova för min hals har lite småkänningar och nu tänker ja bannemig inte bli sjuk!!!!!
Min söta mormor och jag :)

Amen tja igen..

han väl.. lr hinner o hinner. tid har ja väl knappt. måste gå om en timme o då ska det dushas ätas och packas.. Men alltid lika seg och får alltid stressa lika mkt sen.. nu sitter jag iaf och äter glass för det är ja värd..
.
Sen är det ju gött att det går så matchande bussar och tåg till göteborg på fredag morgon.. ja ler åt det!
Men iaf så blev det en kort kort löp idag bara. han inte springa längre än 30 men bättre än inget. jodå.
.
hmm hur ska ja lösa mina situationer.. ej gött! men jag måste iaf ta tag imitt liv och fixa mig och sen gå till bussen.
Hejhej
Fick en sån där saknad på finland gång nummer 1 härom dagen...

Whaaaaazzuup

alla tidiga morgonmänniskor.. Lite sovmorgon idag faktiskt men ja har också ngt bråttom tack vare det!  om 20 min ska ja vara hos tandläkraren och ja har inte kläder på mig än.. hmm men får la dra en lite uppdatering efteråt sen eftersom ja vart sjukt dålig på det! om jag hinner för måste springa innan jobbet med. Alltidär det ngt.
.
Ha en go dag iaf! :)

Trötter

så det blir en liten kort kort här. Men helgen har varit väldigt bra iaf och nu har veckan dragit igång igen med jobb och träning. Ngn är på g igen och det känns bra, väldigt bra.
Men orkar itne skriva på mkt nu för min mage gör ont. Så nu blir det sängen. God natt :)

Väldigt seg morgon

idag.. fy sjutton nu börjar det bli höst.1, 2 nee 3:e september idag. SJukaste vad tiden går fort! Men jag ville verkligen inte sätta ner fötterna på golvet idag. Kallt så in i norden.. Nu framöver tänker ja placera mina tofflor vid kanten av sängen. Duscha håret orkade jag inte heller.. får väl göra det i eftermiddag när ja slutat jobbet! idag blir det vila iaf från träning.
SKulle vilat igår men då får ja chocken av en bror som först vill ha en energikram och sen vill ut och åka rullskidor.. Visst säger ja, så en timmes rullskidor blev det och det kändes faktiskt väldigt najs. För det första att åka med bror min och för det andra att glädjen är tillbaka över denna härliga sport :)Sån skillnad eftersom jag i vintras HATADE den!  Men får ta det lite lugnt så ryggen håller och inte brakar ihop igen.
.
Nu blir det iaf jobb på mackan till ca tre och sen får vi se vad som händer!
Ngn mindre men alltid lika bra :)

RSS 2.0