30/12-08

Nu är det verkligen snart nytt år :) spännande verkligen :)
Brudarna hit imon o sen blir det någonstans. men vart!?
Det löser sig :)

helt trött nu efter fyra dagar i mattila.. och vem möter man inte i skidspåren om inte emillie :S  :D hallå chocken. haha.
Mystiska ljud i stugan vi bodde i var det ju.. sov fan inte på hela natten.. men ja lever ju än!? inga spken har tagit men men det luriga var att hela fmailjen vaknade :S ja trodde fasen att ngn skulle komma o äta upp mig:O

Ett stort plus till att min mobil har kommit och den ligger i min  hand.. kommer få ett nytt nummer men hoppas ja kan byta tillbaka till det gamla på ngt sett ;)
Go är den iaf :)

Men hoppas alla har det bra ! o gott nytt år på er ;)

26/12-08

Snart nytt år o snart nyår :) myspys!

en dag på stan meed morsan har det vart :) Blev ett par pumps o sen två andra tröj tunn o lite så :)

Affi kommer snart. o Imon åker vi till mattila.. kan bli spännande o så..

Det verkar hålla en så länge iaf..

25/12-08

Vissa saker gör en glad och vissa personer får n att hoppas :)
Pratade med :) idag på morgoen haha.nyvaken och underbar:) och sedan med affi :)

Farmor idag.. bilder kanske kommer om ja orkar fixa med morsans sladd^^ iaf så var vi där, kusinerna små och kalle tom med. trvligt. inte ofta man träffar honom nu för tiden.  Först massa mat och sedan julklappsöppning. en externhårddisk och ett presentkort :) mums! sedan hade de vuxna julklappslek och sedan coronespelande för mig och mack. Kan ju säga att vi lär köpa det. ja o morsan ska kolla på det imon ;) Kan va perfa som förfestlek till nyår tänkte ja;)

Kanske kan vara bättre nu!? men vet itne hur dom känner över huvud taget..
Hej att dom typ stressar ihjäl sig o man kan inte bara sitta o kolla på..
pallar itne sringa som en förmedlare i denna familjen längre.. :/
Men ett liv utan hopp är inget liv alls.. så solen är snart här :)

25/12-08

Det var en bra dag igår.. släkten tycker visst att ja ska få ett minne och börja laga mat !? ;) hmm låter spännande.
Mysigt var det som vanligt, först en tripp till farfar o barbro där vi fikade ochpratade:) ne för an har ju inte alltid cp roliga historier att dela med sig av om sitt liv ;) Många upplevelser mkt att berätta liksom.
sedan åkte vi till mormor där vi åt och sedan var det kalle. fattar itne hur det kan var så kul efter så lång tid.
kan du vissla johanna får man ju inte glömma för den är mys. sen kom tomten.. o vem var tomten ;)? jo jag haha.. spännande som alltid.
Sen var det gröt som gällde och efter det svensson svensson som heller aldrg slutar vara kul.. HAHAH Vart är min lille vän!? ja sitter ju här :D Du fick väl paket förra året, du får väl leka med dom ;)

mm efter det så var det lite kllogs spelande, martina vet vilket ja menar och det är livets spel och kommer alltid att vara det! Sjukt kul. haha tom så hör ja pappa sitta där inne och spela. provade morsans spikmatt som hon fick av mormor. läskigt var det ju men hoppas det kan hjälpa till ryggen. endel har ju trott det iaf :)

nu ska jag ner och äta och sedan blir det att köra till farmor. så ha en bra dag :)

Att sakna är förfärligt, men att längta är så himla härligt

Det fins vissa saker man inte förstår
Kommer allt ta stopp här eller kommer det läka alla sår
Att det kan börja bra men sedan blir skit
Vad finns det som kan förstöra alla år med allt slit
Är det du för att du blivit så arg
Eller är det du som jämt skriker som en varg!?
Vad det än är så är det fel
Om inte annat så får det mig att känna mig väldigt stel
Allt kan verka så himla bra
Men om allt är bra så borde jag vara helt gla?
Fast detta gäller egentligen inte bara mig
Det gäller oss och det har helt plötsligt blivit till en stor grej
Men livet har sina egna  snöiga vägar
Du väljer själv om du vill ploga dom  och sköta om dom.
[verkligheten kommer ifatt mig /:]

23/12-08


Lägg din hand i min, nu ska vi va tillsammans. och gå hand i hand, 300 år.
Aldrig någonsin blir vi någon annans, vi går hand i hand så länge vi förmår.
och kanske kommer mörka tider när trollen plötsligt hotar oss.
vår kärlek fruktar dock inga strider. den skingrar mörkret likt ett tomtebloss. när du är hos mig. kan inga troll mig skrämma. du finns alltid där,  med din hand i min.

ur tomtar o troll för att den gör mig på gott humör :)

Var är fjant!? Här mamma ;) haha
BRÄNN BRÄNN BRÄNN! BRÄNN BRÄNN BRÄNN! ;)

Ha det bra :)


23/12-08

Nu är det snart jul igen.. men nästan nu som det är som mysigast. klä granen, slå in de sista paketen och smaka på julmaten :) Alltid härligt med go julmusik och mys:)

DAgen har vart spännande ;) vaknade vid halv nio. ett avsnitt av macken och sedan lite pack och grejer. tåget in till stan med martina anna och malin hoppade på i bryd :) sedan åkte vi in till racketcentrum o spelade badminton en timme. efter det solade vi och sen en sväng på stan.. martina börjar få svans och det kan nog vara hennes julklapp.livet är hårt ibland..;) sedan var det tåg hem med martin också efter att ha träffat honom i staden.

Hem och lite målning men det går segt.. blir nog inte inslaget till imon men det löser sig :D

nyss var det julmat ;) mysigt med familjen o julskinkan ;)

Nu ska ja slå in lite paket o städa o sen blir det lite mer macken ;)

just det halebop cp kundtjänst suger *** !!!!!!!!!!! Får damp.. skickade efter min telefon för hmm en ecka sedan.. fick ett mail om att det hade kommit fram.. nu tänkte vi att va fasen kommer den aldrig för :S så vi skickade till halebop.. då säger dom att varan har allumerats lr va faan de hette.. mm så nu är inte min telefon bställd och ja måste få ett nytt nummer :S Men det ska ja la klara av. men ja vill ju ha den nu. så ja är förbannad på halebop äckel ;)

Men ha det bra får se om det blir ett julinlägg imon :D annars god jul !

hejhej

22/12-08

nu är det ju snart kväll och sedan är det dagen innan julafton.. hmm så kan man se det och svårt att tro med detta vädret.
Idag har ju vart en mkt åkandes dag. dryga personenr som ska försöka reda ut va som är fel.. löser la sig. andré är ju frän iaf o får än att hoppas. hahah sån gubbe asså ! sedan var det hem och gymet. kändes bra men orkar knappt skriva nu för mina armar ärr sjukt trötta.
har precis ätit o ska måla lite hade jag tänkt.. inte å mkt kvar ändå^^

De tre vita till mors o pappsen

  

22/12-08

2 dagar kvar till julafton.. känns verkligen inte så. idag gick jag upp vid tjugo över sju, gick direkt upp och tog på mig och sedan direkt till tåget. blåsig promenad var det med luvan hårt måt huvuvdet.kallt som sjutton bara för att det blåste^^
Kom till sjuukgymnasten vid halv nio så gjorde mina övningar och sedan snackade jag med honom lite.. fortfarande öm och vissa grejer går inte att göra..hopparknä ? då fattar ja ju varför det är så bövlans ömt ibland och att ja itne riktigt kan tryrrcka ifrån o grejer..men varför kan ingen veta var som är fuckat fel på mig o min rygg?! har haft ont i ett år typ nu.. vart är min värld påväg. käner mig som en handikappat struts^^ Men ska till doktorn snart så han kanske kan lista ut något. hoppas på att få göra en röntken idag med.. men så blir säkert itne fallet med tanke på att ja har sån otur .
om inte det går bra så ska vi iaf till andré vid halv fyra. så då blir mn lite gladare även om det kanske inte hjälper mer än förra veckan. Men alla som vet vem han är rekomenderar honom. och det gör jag med, starkt! sjukt go gubbe som kan sjukt mkt vettigt. så säger bara om ni ska till en naprapat, åk till honom. haha

ikvll blir det väl till att måla lite och så så ja blir klar med paketen.. måste göra album och grejer till mormor och farmor med.. tiden räcker itne till denna dagen är ju halvt redan borta :S

Men det löser sig la! Blev kär i en målarväv igår med inne på iems tror ja det ar. så sjukt stor :O kan ju säga att ja ska köpa den. måste fundera ut va a ska måla först..

men ska fika nu sen kila :) ha en bra dag!




21/12-08

Var tvungen att lägga till denna dikten för att den stämmer så jävla fucking bra in på livet..

man träffar personer som bara klickar
man väntar på att något ska hända
men tiden bara tickar
att livet ibland kan vara jobbigt och tungt
visar bara att du inte alltid kan ha det sådär bra och lungt
men en viss glädje glömmer man inte någon gång
du tänker på det varje gång du hör all jävla sång
du dagdrömmer  och vill att det ska vara som
dina drömmar som än så länge bara är ett :Tänk om!?
som sagt man träffar personer som bara klickar
och hinner inte göra något åt saken innan tiden förbi bara tickar..

men kan ju säga att det börjar att närma sig detdär tänk om nu iaf :)
Och det är skillnad att vakna på morgonen med längtad och glädje istället för ångest och ondhet. :)

Livet är för kort för att inte utnyttjas!

Mörk är smart
och början till en helt ny start!

Sånt är livet..precis som solen. ibland går det upp och ibland går det ner.. och vissa gör det klarare och vissa gör att ja bara molnen framför ser.

hittade lite gamla texter som ja skrivit innan.. stämmer för det ju iaf även om vissa av dom har en annan baktanke än som tros ha ;) haha

21/12-08

DAgen började med att gå upp och äta med familjen idag igeen.. helt sjukt vad har hänt liksom;)
sen åkte ja iaf in till stan med familjen och anna. Sprang runt och köpte aningens för dyra (900kr styck)klappar till dom men sånt är livet.  har det någonsin hänt förrut :S !? nee ;) ljustakar o shit brukar de bli så tyckte det var dags med ngt bättre haha.
Sedan ble det ikea och anna köpte massa till syrran.

efter det blev det hem med fem tåget och när ja kom hem slog hon in paket och jag sprang en sväng. kallt och halt var det..sen kom thea en sväng innan hon tog tåget vid åtta. kvar var jag och anna med en go film.

nu har hon åkt o jag sitter här. tänkte kolla en film innan ja somnar. blir många ryggbesök imon. sjukgymnasten klockan nio sen blir det magnetröntken vid 11 och naprapaten vid halv fyra. kanoners lr.. kan bli en bra julklapp om det blir bättre kanske. får hoppas på det.

Naatti natt

20/12-08

Vaknade vid halv nio.. frulle emd familjen och sedan lite städning.
klockan 11 åkte ja o pappa till u-hamn(ja körde) och åkte skidor.. trevligt förutom att det var as regnigt och segt.
ryggen gick la sådär, stel typ. sen är det mest huvudet som sätter stopp. men pappa säger att han ska hjälpa mig :D haha
åkte hem och alltid lika trevliga snack med honom :)
hemma var det dusch och sedan mat. pappa säger att det blir mindre mat för att plåten var större på den förra ugnen :S haha lilla nöten vägrar ge sig även om vi säger att det fortfarande är lika mycket smet som innan Xd haha sån mes är han!
Snart om några minuter kommer lite släkt som ska vara här ikväll. lite minijulafton och sånt :)

Så ni får ha en trevlig dag ;)


Vissa saker längtar man till.. andra längtar man efter.. :)

19/12-08

fredags kväll :) väldigt stort plus får denna kvällen iaf :)

Dagen började med skolavslutning.. typ habokampen fast med sanda. sprang runt och jagade tomten :O
SEdan var det mat, pankakor utan mjölk? hur funkar det asså? haha
efter det var det julavslutning med jonas och co. som sjöng och lucia jonas som kröntes Xd slutadeklockan tolv typ och hoppade på 1:an bussen med martina o moyo + mitt skidfodral o vallabox. nice ;) inte.
ner till stan och av vid östra. nee skkulle tagit halv ett bussen hem men han ju inte det.. trodde nästa tåg skulle gå 13.44 så bestämde mig för att gå en sväng med dom i staden. Trevliga blckar får man ju.. efter diss på åhlens så vart vi inne p gina.. när vi gick ut skämde ja ut mig så in i röven.. ställde mmig emellan två damer som stod typ 50cm från varandra :S trodde ju det var martina o moyo.. sedan efter 10sek typ så knackar den ena lite på min axel och säger: ursäkta jag står här  med henne ( och å pekar hon lite försynt på persoen precis bakom) . ja som blev lit sskraj o skämdes ihjäl mig gick snabbt där ifrån då ja ser martina lite längre fram som gapskrattar åt mig XD säger bara fy fuck va skämmigt! sedan gick vi in på jc och martina som skrattade så mktt fick lägga sig på golvt och typ akta sig för ett folk som gick förbi Xd Trevlig stund med er var det! sedan tänkte ja att, okej ja vandrar ner till stationen. och lagom att ja kommer dit vid kvart öer ett så ser ja att bussen hem går vid 20 över. turen har vänt lr ;) trevigt snakc me andreas på bussen hem och sedan väntade mitt rum md en sovande macka på sängen ;) så söt låg han där o sussade.
satte mig nere och tittade på bingo.. någon slags. då ja plötsligt hör att det är en från habo som vunnit en bil. hallå lillchooock. efter det var det lite andra trevliga program o mackan kommer ner helt död. snygga kläder han hade med ( kofta o nice bralls o schte linne. ) ingen vana direkt ;)

Sedan kom det en god sak och hälsade på! först vilse i habo och sedan träffad av en igelkott !? ;) jo visst underbart go ! :)Lär ju sakna en del iaf :/

och nyss var det mys snack med elli i telefon :) henne lär ja ju sakna sjukt :S men telefon och halebop är kanoners ;) <3

Bara för att ja täntke bli lite mer bra på att blogga ;)
 GRattis igår till morsan som fyllde 45 med. stackarn var dock sjuk då men :(

imon blir det skidor på morgoen o mini jul med släkt på kvällen :)

nattinatti !

12/12-08

Dagen började med tåg in till skoaln. Där blev det lite plugg med affe sen var det lucia. Riktigt nice med jonas som lucia XD hahahkul grej med jämnställt. lite roliga skät var inlagda och hmm vissa sjööng ju bra iafXd
efter lucian var det lite ekonomi o sen mat..
Matte efter det och sen 13.44 tåget hem..
Hem och åt med affe sen sov vi.. mumsigt
Nu sitter vi o syr in ett par braller och sen drar vi in en sväng för att fira en brutta !
Bruden är Lina som fyller 17. Så massa grattis till henne :D

Vissa är jävligt baarnsliga Xd men så kan de vara.

och vissa saker är jävligt bra nu och det är ju snart jul med ;) ännu bättre :)

Så ha en trvlig kväll och för att alla lär ha lagt ner o kolla på denna bloggen eftersom den är så dålig på attbli uppdaterad;)

Grattis Lina + att den kvällen var kul ;)

11/12-08

Torsdag..Började med en jobbig sovmorgon.. vaknade vid sju och måste kila vid tio över. Sket verkligen i allt och vissa tyckte ja såg ut som ett troll när ja kom till träningen ;) men ja sket verkligen i allt Xd var så fuckat trött, och är.. vill bara hem o sova..TRvligt l¨åångpass på morgonen med noll mat i magen, bara den äckelsura vitamindrickan och sedan ekonomi..
SNart är det engelska redovisning typ om indien. jobbigt men nu har ja iaf suttit och fått ihop de. Men det lär ju inte gå o kunna de sen iaf. Sen blir det la hem. sova? kanske.. 

endel förvånande saker har ju skett sen sist ;)

Det kan bli bra alltså :) och den senaste tiden får ett stort plus:)
och vem var de som sa hoppet är det sista som lämnar människan ;) Så än så lever ja!

Go sista vecka blir de nog iaf skulle ja tro..Snart kul och snart lov ! äntligen.

2/11-08

Var hos Ellsan igår.. kollade pocahontas och är den inte underbar!?
Mysigt hade vi och blev alltför lite pluggande. kul var det och vara tillbaka i skolan iaf.:)
efter skolan var det pizza med Martina o Sebb. kanon det ja! :)
och sedan efter det till andré naprapat i u-hamn med linus. kan man va goare än andré Xd hahaha skrattar åt alla sina skämt och drar samma hela tiden. han är lite som edvin fast smartare! iaf fick ja lite nålar i mig så ja skulle slappna av i ryggen och höfterna o låren.. haha när han satte i en nål i stortån så var ja hmm väldigt ära att flyga av bänken men linus fångade mig så ja överlevde..kändes bra då fast nu et ja inte igen.. höftet har halv
låst sig idag iaf och ryggen känns när ja böjer mig.. men hoppet finns säger andré.. ska dit gen nästa måndag sen är det läger på onsdag med hallby :)

Matteprov idag på morgonen..Så underbart bra gick det ;) kan nog alla som gjorde det hålla med om! ngt lättare prov har ja nog seriöst aldrig gjrot ;)
dagen blev iaf bttre och bättre och go dag i skolan faktiskt:)
Efter skolan var det stan med anna och martina var med ett tag :) riktigt nice! tog mackan och sedan bussen hem.

Försökte plugga.. gick kanon eller;)
Slutade med att ja hjälpte mack med hans läxa i stället!!haha vem var det som skickade sms till mig på lektionen när han hade prov ;) haha tom ett samtal blev det av bror! kanske hn kan hjälpte mig imon? njaa kanske inte.  men förvånande var de ;)

Dagen slutar som vanligt bra:)
Så god natt o imon blir det prov sen bak med ol skid :)

RSS 2.0