Är jag..

.. inte på min dator nu eller ;) det är ja ! :D

Dagen har varit lite trevlig. Började med sjukgymnasten. allt är bättre och jag är glad för det! Sedan umgicks jajg med linnea en stund innan ekonomin. MEn sittande med planering där skulle jag vilja påstå. Planer på g med många tagg osm tur är.


En mini clementin!? mums

Sedan var det mat.. gjorde enkät om idrotten först och sedan mat med mathilda.:)

natur efter det.. provlabb. jo haha men jag och elli är bäst ju! inte nog med att vi har gått runt och vart hlet störda i två dagar vi spillde LA inte ut massa natriumgrejs över hela brickan och våra händer.. sved en aning... frätande är inte bra!

Kort svenska lektion och efter det blev det hemresa med habogänget. Många på tåget idag ju.

Nu sitter jag här och äter Polly.. följde med sebb när han tog hål i örat nyss + att det blev en liten färd på mopeden. det var grejer det! och polly är ju gott så.  SKa äta det en stund tll sen börjar jag plugga natur.

Provet imon är väl alla taggade  på ;)

Att inte kunna sluta le

bbfn/

Det var det inte!

Tagget på att blogga har inte vart det största.. de har det inte!

Men gårdagskvällen var trevlig..Lagom tröffa bara men det e la gött lr ;)

Idag vaknade jag och Elli något tidigt. Upp och hoppa och Carro kom hem precis när elli skulle åka till tåget.
Jag och carro fixade oss sedan blev det A6. faktiskt så lyckades jag få mamma att flytta över pengarna idag så en jacka blev det.. Skämde ut oss gjorde vi med. Det gjorde vi !  först välter vi ju ner ett antal shampo flaskor sedan är piper det när vi går ut.. hmm Mkt fint nu i staden kan man verkligen säga men sjukt så mycket folk. Lönehelg jo men tjena satsar alla då lr!? små bonnarna dras sig in mot staden och folket öppnar sina plånböcker..
En liten sväng till railjam och kikade också. :) Det var trevligt.

Till A6 igen till E o Cs pappa. Ob kom också. chill i deras lägenhet i väntan på mor. Inga bussar till habo på lördagar ju.. landet är inte gött ibland men det är itne lätt.. det är det inte !

Men ska kila o fixa pontans bur nu haha. Lillen bor i hö o bajs nu.. 

ha d chill hej/

Sitter

här trött som sjutton med en vitamindrink brevid mig.. Det är bra det iaf!

Dagen började med träning i hkvasporthall, typ massa bollsporter osv..
Dusch och sedan iväg till maten.. råkade bli två talrikar fil och vem ska itne äta möljk? men jag kunde inte motstå. Det var längesen och det var gott. I maten fick vi även en våffla vilken Sofia råkade hälla salt på istället för socker.  Jo visst att det var kul :D
Sedan var det svenska med massa jobb på debattartikeln som inte verkar gå framåt. Känns osm jag skriver så himla mycket om absolut ingenting och allra minst om det jag ska skriva om. Lär inte hinna klart till i morgon iaf..
Naturkunskap efter det och Sebbe snack. Sebbe i mitt hjärta för alltid råkade det bli.

HEm med anna och finskorna i saras bil. Riktigt trevliga brudar dom där hehe :) avundsjuka på våra svenska pojkar är dom också. haha riktigt trevlig eftermiddag verkligen. mycket snack om allt och inget.

sedan hem och plugg. lite körkortsteori och sedan svenska. Engelskan har itne orkats ta tag i men det ordnar sig.

Imon blir det:
Träning hemma
inte till skola och fixa, vem glömde bagen i skolan idag!?!?
skola skola
plugg efter.. klart svenskan kan tänkas..
hem till en trevlig person :)

Vem har det städat på sitt rum så hon inte kan städa helt plötsligt :S !? Det håller..

Natti natt på er :) ♥

SNÖ

är faktiskt inte så sugen på snö nu!.. VArt är solen och sommaren som var på väg?

och jag blir så depp på alla bussäcklen som ska åka ifrån mig. Seriöst så är jag ärligt talat förbannad nu :S
Igår skulle ja ta lilla goa 114 från cigarren. det stod att den skulle gå därifrån vid kvart över. den är lite sen.. hm ja går ut står där i full förväntan på denna goa buss. Den kommer. att jag blev glad, för ja höll på att frysa ihjäl mig. vad för ngt åker rakt förbi mig utan och stanna. JO 114 !!!!!!!!  hinner jag ner till stan för att ta den därifrån. NEJ.. så fick ta nästa som går efter en timme. jo tjena. Tack till buss.
Idag två lika dana händelser varav en värre :O först så tänkte ja ta 1:an.. går fram till den. okej den hade hunnit stänga sina dörrar men den skulle ju inte gå förän om två minuter.. då kör den även o mden ser att jag vill in :S okej tänkte jag så gick till tvåan i stället. fler ville gå på men när ja skulle gå på så stänger chauffören dörren mitt framför näsan och kör iväg :O FUCK OFF BUSS JÄVEL !!! förbannad och jävligt kall ställde jag mig och tjurade och tänkte att jag aldrig ska åka buss i hela mitt liv  !!

AJa dagen blev bättre.. åkte till rosenlundsbadet. Ja carro o emma tog lite chill med ruschelbanan/kanan WH-E sedan bubbelpoolen. Sjukt trevligt vare och aggreationen la sig. haha Dusch och sedan frukost med elli också. Mannagrynsgröt.
Ekonomi och miss av elli sedan lunch. mannagrynsgröt igen :D du att ja gillar de ja ;)
naturkunskap där man som vanligt inte fattar ngt :S förstår inte ens va för ord som sägs..
Svenskan.. ja den kändes väldigt kort idag.. mm och wåge var på spännande humör.. Jo ja är från habo, ja ja har bott där hela mitt liv :O 

Tåg hem med anna och sedan hem till bror och mackor.
Nu ska det snart ätas tror ja sedan blir det löpning med pappa min :)

Men som vanligt säger vi så! Hej ;)

Något

som säger att det är vår ute!

Först blev det stan med familjen i det fina vädret. Kändes verkligen som sommar. Helt sjukt nice var det.  Jag körde dit och hem och där blev det en tunn tröja från gina sen en par bralls som vart nogrannt uttittade från bobbys. måste passa på att vara minderåring och gå på förädrarnas kassa..
Sen tog vi en tripp förbi netto eftersom varken ja pappi elelr mor hade vart där förut.. hmm ska det bli en sån i habo lr inte"!? tkr jag iaf. ja blev riktigt tagg när ja gick där inne bland hyllorna och fann fynd efter fynd. salt för 5 kr:O men du de måste man la ha lr Xd
Hem och åt.. mm åt som ja inte gjort på hmm länge..
efter det satt jag ute på altanen medan pontus sprang omkring som en tok.. han kände nog våren han med killen.  somnade där ute med mor och kände mig helt avslagen. Var tvungen att gå upp en stund och sova innan jag kunde reagera på ngt nytt.

Nu sitter ja iaf och väntar på kvällen.. Vet inte vad ja vill, att det ska bli en ny dag lr inte. är helt rastlös men ändå så finns så mkt jag måste hinna med men inte orkar göra.. Tänkte iaf måla lite sen. så sjukt mkt idéer nu men måste köpa färg o målarväv o sånt först.

datorn är inlämnad med så är i stort hopp om att den ska komma hem fort!

Men då säger vi så !? Hej /

Det är inte lätt

att vara liten, och hamna mitt i skiten lr!? Sorry för inget bloggande men denna bruden åt på alcamo och var halvt död i torsdags.. så inget bloggande. Kan ju säga att idag lördag äter ja min första mat(macka) sen torsdagens tidiga två skedar gröt.. inte ens hunger har jag känt. Det är det sjuka. Men så fort ja hör mat så... mås det illa, jahadå!

aja så torsdagen gick åt till att sova.. vakande på fredagen pigg som sjutton. TRodde att jag drömde så dåligt som ja mått kvällen innan men då vart det bara matförgiftning lr va de nu heter.  pigg iaf satte ja med på tåget. kunde inte äta ngt på hela dagen och en halv banan och  ett glas vatten blev det till lunch innan matteprovet..provet gick nog ganska bra tror jag.. men det är just grejen med matteprov. man vet aldrig hur det går. om det känns bra kan det likaväl gå piss, när det känns dåligt kan det gå suveränt! hmm . efter skolan blev det hem tsm med sebbe och sedan in till stan med en väldigt trevlig person på kvällen :) bio och fika blev det.
Hem med tio bussen och visst är det spännande när personer ringer.. hmm .

Idag blir det nog att ta det lugnt.. skulle tävlat men det går inte utan mat i magen.. så det lir plugg kanske ?  får la se det va:)

idag hade vart en sån dag som hade vart perfekt för att kila ut och fota massa sjukt fina kort med martina här i vackra habo!!! men vart är hon.. jo scotland.. hmm Men ja får la kila med familjen till stan lr ngt. locka ut dom från denna lilla håla..hmm

Men ha det chill hej /

onsdag

och denna veckan går lika fort som alla andra veckor. Helt sjukt vad fort det går och solen håller i sig. svettades nästan idag till och med. och dynjackan var ju på och kändes verkligen önödigt. 
bara för att vissa är i finland och gottar sig och vissa har begett sig till Scotland. Vart är lyxen någonstans!? joo utomlands precis just nu. ;)

Dagen har varit lång och kort.. Vet inte om det har hänt så mycket. känns som om det aldrig gör det nu för tiden. Började iaf med träning i hkva lillsporthall med skid. Äntligen kände man sig lite som en i gänget igen. Det behövdes. Vi kämpade med massa olika bollsporter och sprang runt som dårar medan Carro körde styrka i ett hörn:)
Mycket jobbigare än vad jag trodde innan iaf och vi avslutade därefter med lite stafetter. kräftgång? jo visst.

Ombyte och dusch och sedan träningssamtal. Det var också välbehövt eftersom det var väldigt längesedan.
Mat efter det och visst vart det god mat. Någon vegetarisk gratäng och kasslergryta. Jo vi var nöjda iaf!

Efter maten var det först svenska där vi måste sitta helt tysta och skriva utan ett himla knyst.. Får jag skällen för allt? ja! johanna, TYST!!!  Det var ju inte jag. Likdant på naturkunskapen. Jag och elli gjorde klart våra lappraporter och lämnade in dessa efter lektionen. Då säger vår kära lärare. Johanna och ni.. och så klagade hon på på att vi störde. Men vem hade inte pratat då. JAG !  ja vet inte om lärarna tror att jag har ngn slags ändringsbar röst som kan ändras till vem jag vill för att försöka komma undan.  Ne sånt blir jag arg på.. Går ju inte käfta imot heller då blir det ju ännu mera skit och frånskyllningar hit och dit. aja det skapade iaf skratt hos mig o elli även om det var ilska inblandat :O Hmm UB o WW go fuck each other lr ngt :S

Sällskap med Jennie från skolan och ända hem. Selle med jim, sebbe och co på 404an också. TRevligt.

Hemma blev det lite käk som vanligt och sedan plugg.. försökte fixa lite av matten..Grejen är att det är inte så svårt. Jag vet liksom inte vad jag ska öva på bara. Prov på fredag så hmm.

Jag och pappi stack ut och sprang med.. Mannen försöker springa och psyka mig. Ser du inte mina spänstiga steg johanna!?  vad trött du ser ut!? nu börjar jag nästan ta lika korta steg som du !? alltid med det där bövla smilet. kan ju säga att han inte längre bara har ont i vänster axel utan den högra nerven har nog fått lite av ett sammanbrott.
Gick iaf bra och det var trevligt. för och retas tillbaka var jag ju tvungen och springa ifrån honom och säga . okej pappa då håller vi detta tempot.. Lillpsyken lr ?

Hemma igen blev det ugnspankaka med familjen och ekonomi och matteplugg. Mor försökte förklara bokslut för mig. ngt svårare än det övriga verkligen.

Okej ännu ett inlägg som för er är helt meningslöst. Men när man har en blogg ska man la skriva om vad man gör på dagarna ? okej ja kan skriva om ngt himla schampo som kommit ut eller en ny bodylotion men det är det tillräckligt många andra som gör för de tycker det är intressant.. och det tycker inte jag så det var ett lätt avslutat ämne.

Imon blir det sovmorgon och antagligen en lång morgonpromenad på det :) skola efter det och sedan mysstund med elli. Först mästarnas mästare repris och sedan solning!
En dagens skämt ska jag försöka hitta till imon med ;) kände att dagens inlägg vart tillräckligt långt ;)

Ser ut att bli en spännande helg

och dagens nöt går till pappa för sitt hoppande mot mig precis nu med handen på min panna så ja inte når att slå honom. hmm NÖÖÖT!




bbfn/

17 mars

Pontans födelsedag :) och emmas ofcourse ja menar bruden blir ju 18 ffs! pontus fyller ju endast 6 tror jag att det är :)

Ja ha denna dagen började med lite träning. eller rättare sagt gång med carro :) riktigt trevlig tur i öxnehagsskogarna faktiskt. Ekonomi efter det.. och mat efter det.
Naturkunskap med endel labbande. duktiga var vi ja och elli iaf!

Efter skolan var det buss med linnea och sedan körskolan. Gick riktigt bra med alla trafikljus och allt backande:)

Mys på stan ensam i en o en halvtimme med lite ekonomiplugg på fik i väntan på linnea.
Efter det gång och pizza som hon bjöd mig på! bra dag med bruden  idag kände jag :)

Livet har sina svåra stunder
Det blir ibland stopp på dina vardagliga runder
Att inte allt kan fortsätta som förut
Och något som verkade bra nu skulle få sitt slut
Varför är det inte många som vet
Varför det inte ens hjälper med allt slet
[verkligheten hinner ifatt fler]

vi har precis firat lillkaninen med en majsring. Gott lr;)
hejhej/

Dude

where´s my car dude!? mm jag är taggad på bil och det finns många billiga varianter.

Tåget in med arre och co. trevligt hmm , ja såklart :)
Sen blev det lite jogg och därefter stretch.

prat med linnea innan lektionen och ska förhoppningsvis umgås med henne i helgen:) Det behöver vi!

ekonomi efter det och sedan var dagen slut ju.
trevlig lunch med elli som vanligt. SKulle bli långlunch men då hade vi haft bråttom.
11.43 tåget hem. så himla skönt och få komma hem tidigt verkligen. Började att läsa "i skuggan av san siro" på hemvägen. Väldigt bra bok. Man kan verkligen se honom och allt i hans liv framför sig.
Sen sov jag i två timmar.. okej jag vet att man inte ska sova mer än 20 min en halv timme men jag var helt slut i kroppen. Kunde inget annat än sova. SKulle gymat men blev inget med det. Idag kändes som i höstas.. hmm inte bra. kan känna igen din känsla ibland elli. inte bra intebra.

Nu har det faktiskt blivit lite matte plugg. Prov på fredag och det känns la sådär. Hatar matte i år verkligen. Inte det som lyser upp min dag i varjefall.

Nu är det 2 and a half men :) hela kvällen. nya avsnitt ikväll med !  Det blir grejer de!

Villka är det egentligen som är dumma? Blondiner som drar dåliga skämt,eller brunetter som tror att smartheten sitter i hårfärgen!!!
kände att den meningen smällde till va ;)

Puss hej/

Söndag

helgen är slut nu då.. lika snabb som vanligt och man hinner verkligen inte med!

Igår umgicks jag med martina. Blev lite film och sedan "melodifestivalen". vad är det med sverige säger jag bara! Vadå skämma ut sverige. Låter exakt likadant som vincero så de är pinsamt. vfr har han liksom gjort en kopia av sin egen låt.. aja lycka till sverige! ja tänker då inte kolla på det programmet mer.
Okej man kan ju inte bli sur när man inte röstat själv och grejer o den är la inte sämst låten ja menar snälla snälla !? ;)
Men som sagt heja heja!

Idag vaknade jag vid 8.. gick upp och åt.. städade en del. okej riktigt mycket. var tvungen och lägga ner strejken. var ju tvungen att damsuga mellan högarna.
Skidor blev det sedan. Senaste gången var ju i finland. helt sjuk känsla, härligt var det:) Men sån seg snö var det så gled ju ingenting. Åkte bara en halvtimme men det var chill och bra.

Nu åt jag nyss och ska plugga lite hade jag tänkt. vet inte vad direkt än så länge men något måste alltid göras.

Sedan blir det atlantis med bror till kvällen också :)
Så hejhej/

Tagg..

..på något man inte vet ska vara tagg på!? Vet inte på vilken nivå tagget ska ligga. hur mycket tagg får man tillåta sig? Förlåt men fan inte så stor grej.. lr ?

Men jag är glad :D SJukt till och med. Ja menar The city börjar ju idag. Sen får man la hoppas att man hittar ngt ställe till ikväll. Men tagget är som sagt lågt. Men ja o martina taggar vad vi än gör :D

Sprang innan. mulljönrunt två varv.. en del jobbigt vart det. Men riktigt kul :) kändes bara bättre och bättre så hade inte tackat dig till ett varv till.

Vissa av hjärtat skriver
Andra bara med dig driver
När ska man våga känna igen
våga känna den känslan som en gång suttit på spänn
Ibland blir det mycket igen och folk skriver
vilka är seriösa och vilka med dig driver ?

Nu kollas det lite skidor på tv:n och sen blir det lämna tillbaka masken.

hejhej/

morgon pigg

var ja ju först iaf.. vaknade vi 6.. hmm kunde sova lite längre som tur var. klockan åtta ringde klockan igen.

igår var en trevlig kväll. Gick och mötte thea och micky vid ica. Hej då till anna vännen också blev det!
Sedan kilade vi hem till mig.. dom hjälpte mig att skriva ett cv.. shit vad svårt det är tycker jag. Sen kollade vi på "barnhemmet" lr vi han inte riktigt kolla klart men så gott som.. Vågade man somna sen.. hmm ja sprang runt i huset som en galning för att inte ngt farligt skulle fånga mig innan jag somnade. Check under sängen var ju bäst med så det inte var något ovänligt monster där.  Ja menar dendär ungen med påsen var ju inte den roligaste synen..hmm. jämt när jag ska sova så kanske jag ligger och tänker på något.. sen helt plötsligt känns det som om alls låser sig i hjärnan och det blir helt kyligt, stirrigt på något sätt.. så himla äcklig känsla. känns som om jag glömt vad jag tänkte på precis innan och jag kan inte tänka på något nytt. som en blockering. Spökena tar över! ;)
somnade tillslut iaf och sov riktigt gott..

nu ska jag snart äta frukost.. sedan blir det träningstävling i mullsjö. tagget är inte så mycket på topp men bra träning iaf.
så vad händer idag.
¤träningstävling
¤gym om kraft finns Xd
¤hitta ett tagg till kvällen som helt plötsligt försvunnit
¤Tagga med martina
¤Till ngt ställe hoppas jag

hmm inget känns så planerat..
Hoppas dendär lille mannen taggar upp nu med också :/ inte kul när det är så!!

Men ska kila och äta nu så ja inte får holl haha ;)
puss hej med er!


Helg

igen :) happy helg lr ? mm ;)

Dagen började med att anna kom till mig vid sju. Iordning fix för skolan blev det och sedan tåg med Anna o Sebbe. Sedan ekonomi och efter det engelska.. sen matte.. hmm jobbig dag men den gick fort :)

Stan med martina en sväng hon skulle ta en titt på jacka. sedan blev det hem. Hem till bror och mat !
Familjen kom vid halv fem o fika på det.. Blir mätt så fort ja tänker på mat, fika lr ngt just nu!

Chill med thea o micky ikväll blir det :) härligt det!

Så ha en bra kväll :) hejhej

Torsdag

och snart helg :)

DAgen började med att jag skulle tränat med friidrottarna. Alla sitter och väntar... ingen tränare. hmm.. jag och martina åkte upp till skolan och duschade och sedan blev det frulle.
Ekonomi efter det och jag och Ellsan satt o jobbade i ett eget rum och sedan kom Sebbe också.
Mat efter det och sedan åkte Elli, Carro o Agge hem.. Busfrön! REsten kilade ju till engelskan.. hmm vem hade inte skrivt med alla glosor. rättare sagt hälften bara :O Jag och maritna skulle iaf få göra resten imon.

Ner till stationen och sedan buss hem med arvind. Vart en tag sen vi satt och snackade. trevligt det ;)

När jag kom hem blev det chokladbollar som vart kvar och sedan gym.TRÖTT TRÖTT TRÖTT!  men gött faktiskt :)

Nu har jag precis ätit gulaschsoppa och gjrot klart min engelska bokredovisning.
äntligen klar och bok färdigläst..

DAgens skämt ;)
CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar.

Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter."

"Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.

Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "

Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet.

Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa...

"Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"


De ni ;) ha en bra kväll ! Watch out för oss tjejer ;)

Ett steg

närmare vuxen..

Dagen började med föreläsning av gymnasten Veronica Wagner. han bara vara med en halvtimme sen var det dags att åka ner till körskolan. In på ica o köpa nyponsoppa och frallor hans det med innan med. Sittande väntandes i väntrummet med tre andra nervösa personer. men hallå man kan ju inte kugga på halkbanan ? lr? skulle man bli en av de få som gör det. Jag var ju ändå bara en inhoppare..

Chocken var ju stor när min körskole lärare ropade in mig till ett rum igår. johanna vill du köra halkbana imon ? ja bara VA?!?! vill du köra halkbana imon? IMON!?!??! hmm okej dådå..

Iaf idag var det dags. han ju inte vara nervös iaf.. en natt gör ju inget? Iaf sedan åkte vi jag och en elev med min körskolelärare och gjorde lite landsvägskörning och sånt.. omkörning o ni vet...
Sen kom vi till halkbanan och hade teori.. sorgligt som F**.. :/ och sist halkbana. ganska kul faktiskt.. och verkligen inget ja skulle slösat min nervositet på.
15.35 bussen hem blev det iaf och där möttes jag av martina o co :) så en trevlig åkning hem blev det allt.

Hemma blev det mat, mat och MAT! som vanligt? men hade ju knappt käkat idag. hungrig som en varg vart jag ju.

Sedan efter många om och men så kom morsan hem.. jobbade över idag. jo ngt kanske. till åtta? mm.. aja hon hade en trevlig överaskinign med sig. Affe :D Lite prat och det vanliga blevdet innan hennes päron kom och hämtade henne(:

Nu väntar jag på pappa och marcus.. de har vart på mx arena i kväll.

Ha en fortsatt bra kväll. Nu blir det plugg ;)

Tisdag

Denna dagen började med en pigg och tidig promenad. En halvtimme gång blev det. sedan hem och åt och efter det tåg till sjukgymnasten. Ekonomidag efter det! massa förläsningar och såntdär jobbigt.

efter skolan blev det köeskolan. gick bra tycker ja faktikst :) och han bits inte! det är bra;)

Nu ska ja plugga sedan blir det mat:)

bbfn/

Allt går fort, för fort

eller? var ute och gick nyss.. på med massa kläder och blev aldeles för varm. alltså snart vår ? men iaf. Gick samma runda jag brukade springa för några år sedan.. min lilla habo runda. Den rundan som alltid brukade ta en timme och springa som nu tog en timme och gå. Gick förbi skolan.. först hagenskolan.. allt ser likadant ut. inget har ändrats till ytan. Det kändes som om jag fortfarande gick i fyran eller femman. Som om man fortfarande var liten. Som i femman när man var så taggad för att börja högstadiet. Men också livrädd för alla stora nior.  Massa minnen hoppade fram både bra och dåliga. Sedan gick jag förbi högstadiet.. tror dom hade föräldramöte eller ngt såg det ut som. då kändes det precis som när man skulle på utvecklingssamtal eller den lektionen när vi fick lära oss om ekonomi och detdär. När jag och linnea blev vettskrämda och aldrig trodde vi skulle klara av och bli vuxna. Men här är vi, snart blir vi utslängda i stora världen!? nu är vi snart där vi aldrig trodde vi skulle komma.. Där gick jag och strosade för mig själv och bara tänkte.
Känns som om livet går för fort.. allt bara springer iväg.. Snart måste man göra ngt med sitt liv. Ibland är tanken lekande lätt och riktigt spännande. men sen kommer oron om allt och hur man kommer klara alltsammans. och också att man inte kan gå tillbaka till livet man har nu. Nu är nu det kommer inte igen. Fan va hemskt det låter när man utrycker det så? mm. Aja vi har ju fortfarande ett långt liv framför oss med mycket spännande saker.

Skrev rent halva naturkunskapen nyss. ska väl sätta i gång med andra delen också. Snart är det mat också. igen. jag som är så mätt av all sockerkaka. okej var ju lite av en power walk jag var ute på innan så;)

Two and a half men! Säger bara det. Så sjukt bra program :)
Så om ni inte taggad det tidigare på så vad väntar ni på! ;)

bbfn/

Första

Nu börjar vi med lite kul historier såhär till vår-sommaren. ja menar vem vill inte läsa en rolig historia per dag?
Tom hade bjudit hem sin mor på middag. Under middagen kunde inte hans mor undgå att lägga märke till att Toms rumskompis Per var väldigt stor och ståtlig. Hon hade länge misstänkt att de två var något mer än bara rumskompisar så hon frågade sin son om det var så att de var mer än kompisar. Men Tom förnekade det hela och försäkrade sin mor om att de bara var rumskompisar.

En vecka senare sa Per till Tom:
har du sett den vackra soppsleven i silver? Den har varit
borta ända sen din mor var här på middag. Du tror väl inte att hon tagit den?

Tom trodde inte det men han skickade henne ett mail för
säkerhets skull
- Kära mor, jag säger inte att du tog eller inte tog soppsleven men det är ett faktum att den har varit borta enda sedan du var här på middag.

Några dagar senare fick han svar från sin mor
- Kära Tom, jag säger inte att du ligger eller inte ligger med Per, men faktum är att om han hade sovit i sin egen säng hade han hittat soppsleven för länge sedan.

hejhej/

Vår

i luften. SÅ himla härligt och man kände typ att våren verligen var bakom hörnet. sol och värme. man frös ju inte ens! Men så sägs det att det kommer snö på lördag? neeeej :O

dagen började med 6.54 tåget in till skolan. Där blev det intervaller med Elli o carro  på intervallspåret. 2 minuters blev det o riktigt trevligt:)
Efter en dusch var det ekonomi. ja o ellsan satt utanför och pluggade. Mat efter det och sedan matte plugg. men vilka var där redan innan och pluggade? jo vi ;)
Sedan åkte jag o maritna ner till stationen. A+ it is :D sedan 14.15 bussen hem.

Och var gjorde ja när jag kom hem ;) hungern var ju inte lite stor. Våfflor blev det :D i massor. medan ja ändå höll på med det så tänkte ja. vfr itne lite efterätt? hmm självklart och sockerkaka det blev. riktigt gott var det kan ja ju ta o tala om. längesen faktiskt. man kan ju inte vara så mycket onyttigare med tanke på att det blev godis innan men aa.. va gör man inte när suget är framme.

Ikväll blir det till att plugga.. får se om jag springer eller går en sväng med :)


Daddy,daddy cool*

Ha en bra kväll. Ja lär ju ha det med all kaka jag kommer äta ;)


Söndag

och om några timmar är helgen slut.. ännu en ny vecka börjar.

Dop var det idag för lillkusin :) kul och träffa lite släkt igen faktiskt:)

   

Körde både dit och hem o det gick finfint! TRött som sjutton nu bara. tänkte ta en powernap innan ja ringer elli för plugg!

hejhej/

En morgon

vaknade vid halv åtta. pigg som en mört eller. japp :) upp och fix och nu är jag redo. vi ska snart åka till min morbror. Jag ska köra bilen kanoners ;)
Har äntligen fattat hur jag för över bilder från mobilen till datorn utan blurren med . haha det är bra.

ha en bra dag :)

-Live your life

En kväll

som slutar hemma med wallander. Att det kan var så spännande med sånt. typ tv-program..

Åkte till anna vid fyra typ. hennes mamam kom och hämtade mig på ica efter att jag och marcus gått dit och köpt godis. Hos anna blev det massa syende och sedan MASSA oth :D Vi satt som klistrade typ.
Hönekaks pizza som verkar vara familjen fredrikssons special;)

Men kolla klart wallander sen blir det sovande och upp tidigt imon. Dop för lille vilmer ;)

Så hej hej/



Då vart det lördag

och halva helgen har gått.. hej att det går fort. bara en kväll och en dag kvar.. Sitter och kollar lite snowboard på tv. åt lite nyss chili con carne..hmm. Blandade tycke om det kanske.

Igår fredags då. Grill utan grill.
Denna gången var det hos jackan :D ja och anna fick skjuts till stationen av pappa.. vad har ja glömt ? hmm mobilen. ja körde tillbaka och vi hämtade den sen var på vi på igen. Martina kom till stationen och vi hoppade på tåget. På cigarren hoppade linnea på och på en station bortanför ekhagen stod elli och väntade. Vi hoppade av bussen och gick hem till linus.
Där möttes vi av Linus då, Rebecka, jacob och linus familj. Verkligen jätte fint hus hade han också!
Efter lite snack och sådant kom Martin och Annie. Vi åt allihopa och massa prat. då hade även linus bror jesper kommit.
Efter maten gick vi in och körde Alias (med andra ord) väldigt uppskattat av alla skulle jag tro! verkligen kul var det men också svårt. Så en trevlig kväll var det verkligen. och snart igen får vi hoppas.
Vi halv elva lämnade vi habobrudar plus elli huset och gick till bussen.
Habo brudarna åkte elva bussen hem och träffade på Arre på stationen. Snack med honom på hemvägen blev det också.


Så tack till jackan för kvällen ;)

Idag morgon
vaknade vid åtta och trodde ju definitivt att klockan var mer.. Knepig dröm drömde jag också. Sökte jobb på ett ställe och ja sa såhär. Hej jag heter johanna och jag undrar om söker några anställda. Då svarade hon-chefen.. Nej. johanna har du borstat tänderna idag!? så gick hon där ifrån. Kände mig en aning förnedrad XD hahah vadå dålig andedräkt lr ? himla tant. MAn blir ju inte annat än arg..men som tur var kunde ja sova lite till och vakna upp bättre ;)
Gick upp och åt frukost sen ägnade jag hela morgonen till att städa mitt rum. Ser riktigt hyffsat ut nu, förutom min strejkhög med kläder på golvet. Ja ger mig inte, seriöst.
Sedan sprang jag ut en sväng. blåspåret här i habo blev det. Riktigt härligt idag även om benen var sega. Träffade på martina och mini när jag nästan var hemma.

Nu ska ja gå igenom lite plugg och sedan cyklar jag till anna:)

A+ är det samma som du vet martina ! :D

Hejhej på er/

Bara för att..

"Till slut fick det en vändning. Det var hon, hon som jag inte kände så väl, hon som gick i min träningsgrupp. Hon frågade mig hur jag egentligen mådde. Jag började gråta och sa något om att jag inte orkade mer. Jag berättade hela historien för henne berättade också att jag inte vågade gå ifrån X för att hon hotat mig med allt möjligt.  Hon berättade då för mig att hon skulle ta hand om mig och det var då allt släppte. Jag vågade släppa taget om X och den sista tiden var helt underbar. Jag vågade för en gång skull vara mig själv och sprida den glädjen jag egentligen hade inom mig. Det var vändpunkten i mitt liv, hon blev min räddning, min ängel."

Nu har jag läst det tre ggr.. uppskattar verkligen allt mer och mer för varje gång och att det inte var som då. Men än en gång tack <3

Bara för att jag läste affis blogg och jag tänkte tillbaka på då, när allt inte gick hundra, när mörkret var nära och det svarta hålet stort.. Att allt kan gå från botten till toppen. Visst har jag dåliga dagar,veckor men inte som förr, inte som då.Fasen var jag uppskattar mina vänner. Allt är så himla mycket bättre nu på alla sätt och vis. Vissa som jag kände att jag hade tappat på vägen är tillbaka igen och bättre en ngnsin.Jag orkar, jag är glad. Jag är mig själv, johanna. Ni gör mina dagar! Nu sitter jag här helt ensam och tänker på er. på er jag känner av hela mitt hjärta och på er jag bara träffat ngn gång!  Mitt liv har vänt, och det är till det bättre. Hade det itne vart för er hade jag aldrig klarat det med ryggen och inte heller med alla 27or som funnits.

A+ laddar om.. o krya <3


Helg

Tagga helg lr? Jaa.

Mysmorgon. Bror kommer in klockan sju och undrar om jag vill följa med honom och ta hål i öronen efter skolan. KLART! Sedan kommer anna vid sju och vi tog en morgon promenad runt kärr osv. Riktigt trevligt och en halvtimme senare var vi tillbaka. Lite frulle blev det och sedan kvickfix innan tåget. Ekonomi som första lektion där löner stod på listan.. Löner och skatter o löner o brutto o löner o netto o löner igen.. hmm. mkt och hålla koll på men det går :) Kul iaf.
Sedan var det en väldigt lång engelska lektion .. nästan 1 ½ .. kanoners lr vadå ? man blir itne alls trött och seg och framförallt rastlös!!!!!!!!
aja lunch efter det. satt med Linus "jackan" och käkade sen kom micke och sällskapade lite. Längesen ja pratade med den pojken. Jag och JAckan taggade iaf kvällen. blir nog as fint:)
MAtte efter lunch och vi tog med alla things.
Tog 13.44 tåget hem och mötte mackan vid atlantis. Tagg för hål lr? jahadå ;)
Nervös var ju killen iaf (A)
Nu sitter vi här i soffan. Han är nytagen med hål i örat och jag hmm.. Sugen på tatuering. Morsan helt förkrossad typ.
Men ja ska ha en!! innan sommaren ;)

Men nu ska ja plugga? lite innan anna kommer vid halv fem.

just det fick två stycken citat idag med ju ;)
Jockes favorit : Att tänka innan man talar är som att torka sig innan man skiter ;)
Jockes p, Gustav Svensson: Är magen glad är människan glad ;)

Smart kanske.. hmm jaa :D

Ikväll blir det chill med grill utan grillgänget med massa sång o shit :D så skriver imon eller senare..

TAAAAAGGA lugn HEELG!

Torsdag

och tagga helg ?

Dagen började med sjukgymnast. Kändes riktigt bra idag faktiskt! positivt på det hela nu tom.
Sedan var det ekonomi  och efter det mat. lasange. mmmm!
Engelska efter det.. samma sega engelska timme som varje torsdag. vad är vitsen med och ha en så lång lektion!? man blir ju bara slut i huvudet..

Sedan var det bussen ner till wanyes och möta thea. Lite talk o fönstershopping på stan blev det allt och sedan åkte vi hem till henne. Fullkorns vofflor med sylt. mm x2.

halv sex tog vi lilla moppen ner till habo och atlantis.. ett pass var på gång. power step. typ vi och massa mammor. jaa men svårt var det iaf med alla himla moves. samma övningar som igår ingick och ja kan ju bara tänka mig min träningsverk imon morgon..
När jag kom hem blev det mat iaf och sedan engelska plugg.
Nu ska fixas lite och sen blir det nog sängen.

Puss på er

mm precis

vår och sommar !? komsi!

Längta efter..

Värme..

Att fylla år..


Bad.. (haha länge sen :O bilden asså)

Släkten hallå ?..

Lille Vilmer döps på söndag:)

Nu ska det sovas och imon blir det träff med thea och pass på atlantis om det går som vi vill. Power step. spännande?

Måste verkligen lämna in datorn!! hrrm.. Har inga nya bilder alls ..

bbfn/

beep..?

vill ngn ngt där nere? ett himla beepande var det iaf. hungriga kanske ? hmm jaa.
Sitter här  med stora tankar om mitt rum. Planerna snart helt klara det är bra. Ser allt framför mig än så länge bara så får försöka få ner det på papper med ;)

Sicken studiedag.. jahadå det har de flesta haft denna dag. men inte vi, inte sic.  I stället fick man gå upp klockan 6 som vanligt, dra på sig kläderna och kila till tåget. Sällskap med patrik var trevligt och ett uppiggande sms av anna där det stod att hon redan vart vaken ;)
I skolan började det med dans. Bugg var det. Två bugginstruktörer kom och lärde oss. Jo men vi blev LA bra till slut.. Sedan var det funcial moves.. jobbigare än vi trodde iaf.
Rörälseträning efter det och gissa vilka som var vigast. jo jag och Elli såklart ;) RöttRöttRött
Efter det var det mat (påskbord) och sedan föreläsning.
Hem med halv fyra bussen till ett tomt hus. Väntan på pappa.. lite tv blev det och sedan löpning med pappi vilket itne var igår! Jätte kul faktiskt.
Nu blir det mat och sedan hjälpa mackan med plugg.
så hejhej med er !

Premiär

ikväll!! desperate om en kvart :D
Sitter här med martina och taggar till "den rätta för rosing" ;)

Knäckebröd .. alltså mat igen ;)

Two

and a half men ;)

Skolan idag då sen blev det chill med martina på Ica och stationen. Planer A+ var på g!
Sedan blev det tåg med anna också och vi tre åkte hem till mig. färg i håret på mig blev det och sedan mat.
Pluggade lite gjorde vi sen och nu åt ja nyss igen.. hmm ;)

Att dom sitter och snackar om deras JÄVLA studiedag!!!! baaaa. på dom!

Men ja ska ha en rolig dag imon !! o ja är seriös !;)

Men då säger vi så HEEEEEEJ!

God..

morgon och en som är sjukt pigg här hemma ;) Känner mig redan duktig denna dag. humöret var inte till att åka in till huskvarna o träna så gick upp klockan sex.. åt lite frukost, 45 minuter senare var jag ute på skogstigarna i habo :) Kändes ganska bra och härligt att springa i snö :) Fast ändå vår vart är du ? ja menar mars är ju ändå en vårmånad. I lördags var det ju så himla fint väder med sol och sånt och nu är snön tillbaka.

Nu sitter jag här och käkar frulle. knäckemackor bland annat . haha Sjukt gott med marmelad och ost!

Snart blir det att åka in till skolan.  om exakt en timme..
måste lämna in min dator så han frisknar till nu känner ja..

Men ha en bra dag/

Måndag

kväll och mycket har hänt sen sist ;)

Ja, pappi o mack åkte till cross enduro i b-ryd. och blev det där? jo först lite tårta. Sen råkade det slinka ner ett par benskydd, växel, handtag och framför allt en helsnygg hjälm :D Nu har ja grejer ;) bara vänta på våren så ja kan köra med :D

Sedan körde vi hem Mack och efter det upp till pappas jobb. Där slirade vi som F** rent ut sagt och så sjukt kul var de ! hans jpolare undrade nog en aning ;) Men nu är ja inte rädd för halvbanan. snarare taggad ju!

Nu blir det att äta en gång till samtidigt som jag kollar på "life of Ryan" och sen blir det naturplugg.

Så hej på er o hoppas ni haft en trevlig kväll.

Snö

jaha snö där ute och valen inför trean är gjorda.. livet planerat och vad mer!? nee inte direkt men tagget är stort på ngt ekonomiskt nu iaf. var inne på arkitekt innan ju men nu pendlar viljan en aning ;)  Ja menar det är ju livet och flytta siffror!

Idag iaf..började med träning. spänst med orienterarna :) sket kul faktiskt. gjorde en redig bell när vi skulle stå på ett ben. va fan här ger man sig itne i första taget. sedan gjorde ingvar repris på det. o oj va vi skrattade :D haha
Ekonomi efter det.. bokföring och ja o elli jobbade gärnet!  efter det var det lunch och det blev en kort än för sedan kilade vi upp och räknade matte innan lektionen skulle börja. Matte lektion efter det och sedan slutade vi.

Ner till stationen, lämna tillbaka mp3:n till martin och sedan hem med tre bussen. sällskap med jessica händer inte ofta ju :)

Nu är ja hemma och det blev nyss lite käk. Rostat bröd med cream cheese. så nära usa ja kunde komma tyckte jag.
Snart ska vi kila till b-ryd pappi o ja kanske mack..

på tal om mack.. han sitter och käkar sönder alla våra kakor! komentar på detta: Lillsöndag?
Vad menas med detta ;) gotte gris !

MEn so msagt. kila nu och poäng till mig för att jag blivit bloggARE !

bbfn/

En karlsson

eller tre karlssons ?
kom hit typ 19 kanske. gick upp och mötte elli vid stationen vid 20 vtyp ;) tåget försenat heja. ja o Carro stod en halvtimme i ovisshet.. mysigt läge? jaa.

innaj ga åkte då. familjen är nog den bästa och sämsta. Bråk o tjaffs gillar vi la ;) fan va jobbigt det är. Hoppas dom har trevligt där hemma nu iaf!
jag körde iaf hit. Gick sket bra och allt flöt på kanon iaf;)

Planen är uppe och nyss kikade vi på The Hills!

Nu är det mat och Beck..

så ha de trevligt ikväll!

1:a mars

trevligt, ny månad nu igen. Nu är det mars, då är det snart april.. och när det är april är det min födelsedag. 18 år. hur ska detta gå!?

Vaknade vid sju idag. världens läskigaste och hemskaste dröm någonsin! Drömde att en vän dog ochjag  vaknade gråtandes! Verkligen så äckligt verkligt! :/ Så nu känns de som om ja vart med om det fast ändå inte.. kan inte släppa det..  Ushc på hemskt natt! o det värsta va att ja var verkligen rödgråten Xd helt sjukt. måste gråtit hur länge som helst..

När jag väl fattat att det var en dröm så somnade jag om. vakande och kollade på klockan. 11.11. hmm..
gick upp och åt frukost och sedan läsa naturkunskaps boken. Efter gjort de i typ en timme så blev det gymet! tagget på topp.

Nu sitter jag och äter mat med mor. Gjorde fisk wook te henne :)

Övriga i familjen är på crossbanan, alltså bror o pappi.

Planerna är på topp och snart är skjutsen fixad ;)
Nu blir det till att ta en go dusch och sedan packa o lite plugg kanske.

bbfn/

mm..

att jag är tillbaka elli ;)
Allt för din skull och för att du är min enda trogna läsare typ haha :D

Mysig kväll har det varit. Väntan på anna o snack med pojkarna på stationen. När anna kom blev det solning på atlantis och sedan hem och slingsling hennes hår.. Det blir nog bra efter en silvershampo omgång. ne men ja tkr det serre är snyggt men hon är kräsen lilla anna! vi testade även en slinga på mig. HAHAHAHA ngt annat kan man inte säga;)
Sedan kom martina och först gjorde vi mat och sedan blev det film "Collage" .. Sjukt rolig o äcklig film. Humor var det iaf.

Sitter och väntar på mor o far som är på Harry´s med crossklubben.. trevlans för dom. men dom kommer inte förens om 1 o en halv timme..  lång väntan så blir nog te att sova.

Imon blir det te att springa en sväng och efter det plugg! Till kvällen blir det att åka till Elli där spännande saker kommer att ske! :D


RSS 2.0