26 oktober - 4 lådor mjölk

Ingen fattar och inte jag heller.. känns iaf som om ja har 4 lådor mjölk på huvudet för är så sjukt **** trött. MEn ja är fixad nu fattas bara lite packning för göteborg. Kommer bli hur bra som helst!
.
Ha en väldigt bra dag så får vi väl se om ja kommer kunna uppdatera något! Frukost väntar. Puss

25 oktober - Ursäkta mig va

Korta dagar med mycket gjort. I fredags blev det jobb till sju och sen hem för att bara ta det lugnt typ. Lördagen gick åt till jobb och direkt efter det så åkte jag till Linn där hon och Bella höll hus. TRevlig inflyttningsfest med massor av brudar + linns victor!
Igår söndag så åkte jag först hem till lilla habo med samma buss som sofie kom med! Vi drog ut på ett bra långpass på rullskidorna ute på hökensås. Därefter blev det mat, kladdkaka och planering :)
En riktigt bra dag med Sofie kan man verkligen säga. Övertrötta tjejer dessutom vilket gav sjukt mkt skratt.
.
Sen drog jag vidare till Thea på kvällen där det blev massa snack och bak av kärleksmums. o sa ja mums ;)  Väldigt trevligt att hinna träffa henne innan hon far till indien på torsdag :)
.
Idag har ja jobbat och sen blev det en snabbtur på stan innan jag + brudar drog hem till habo för makeupklass i våran lokal. Väldigt trevlig kväll men nu är ja trött igen. Sov så sjukt dåligt i natt men hoppas på att ja e ngt piggare imon. Ska till moster i götet då också vilket jag ser fram i mot :)
.
puss, kram och god natt :)

21 oktober - hej snart november ju

Ja har kommit på att kiwi är väldigt väldigt gott.. så tre kiwis sitter jag här med. inte fy skam det :)
.
Läskig sak som precis hände när jag skulle gå upp och ta första steget från sängen. Mitt ben bärde inte mig.ja kunde böja på det när ja låg i sängen men när ja ställde mig upp och skulle gå ett steg så bara trillade ja ihop.. satt nere på golvet en stund för tänkte att benet sover väl lr något så masserade och tryckte så att blodcirkulationen skulle öka.. trrodde att den hade det så gick till toan då jag faller ihop igen.. Detta var allt annat än kul och ngn blev regält rädd faktiskt.. Men nu en halv timme efter känns det rätt okej men fortfarande sådär segt i benet. Och inte nog med att ja blev skraj utan när ja föll ihop första gången måste ja stukat lilltån för den gör så bövla ont!!  Vilken morgon va, vilken morgon..
.
FRukost äter ja o snart ja ska bege mig till hårfin i bankeryd för lite sling och klippning. Looking goood hoppas vi på. Nu ska jag byta och dra på lite smink.
.
Ha det så bra idag :)

20 oktober - ännu tröttare tjej

säger väl såhär. God natt allihopa..Lång lång dag. först en go styrka med skid och efter det träningssamtal med linus. Direkt till jobbet och därifrån kom jag inte förens nio.. lång dag. men vi lärde oss att göra goa lattes, lattar whatever. Det är iaf sjuk skillnad på kaffe och KAFFE så att säga. Rätt najs och lära sig lite.
.
Nu sängen som sagt imon blir en lång dag igen men inget jobb. därimot sling o klipp för håret, brynplockning med elsa och träning på atlantis efter det innan det blir mary kay klass hos Linn och sedan övernattning :)
.
Kanondag kommer det bli :)
puss o kram

19 oktober - work it

Sitter och små jobbar lite men borde egentligen städa så om ngn minut så blir det lite plock iaf innan sängen. Tisdag idag.. har desperate housewives börjat igen!? ingen aning.. orkar aldrig titta på tv.. hmm.
Go dag iaf.. Jobbet gick rätt fort som vanligt när man öppnar. Sen hem med bussen och varför ska man alltid bli så sjukt trötter när man åker buss för.. direkt upp till fars jobb med mackan för att visa honom. Mskinen sönder redan när vi kom men kunde visa lite smått iaf. Sen direkt till spåret för en löptur. Kändes bra förutom att mina vader klumpade sönder sig. Men men nu sitter jag här hemma och jobbar lite med mary kay. Klass på torsdag hos linn vilket ska bli väldigt väldigt trevligt :)
Ha d fint ikväll :)

19 oktober - lunch

ojoj njut och le för nu blir det inte pasta sallad lr baguett på ett par dagar ;) Hemligt projekt ska utföras av oss brudar på jobbet. Inget fel med det va! Förstår inte vart energin har tagit vägen!? höst trötthet kanske.. på söndag får vi iaf en extra timme och den dagen gillar ja alltid.. tror det är då väl?
.
Ikväll blir det at först hjälpa eriksson på brogårn och sen så springa hem därifrån och en ytterleigare runda. Det ser jag fram i mot. Att få springa av mig lite trötthet. :)
/J

19 oktober - trött tjej

inte konstigt att jag är trött när det är morgon... Stressiga dagar dag in och dag ut!? när ska man hinna med sånt som behövs också i vardagen, typ städa ;).. allt resande från habo till staden tar ju upp halva dagen också så ade vart så sjukt underhållande att flytta in till stan.. men ja ska kolla på det, JA SKA!! för jag vill verkligen.
.
Slutar tre på jobbet iaf och imon ska det räknas timmar igen. Det är rätt najs för snart är det lön igen. En one piece står högt på listan som nytt inköp och sen lite träningskläder så jag klarar mig i vinter.
och vad är det.. två dagar kvar till klipp och sling av mitt hår. Väldigt väldigt efterlängtat. men gaaaah vad ja stressar omkring.. lr egentligen inte omkring men min hjärna vill hinna så mycket som inte hinns med när jag måste hem til habo varje kväll typ.
.
Nu ska jag sätta mig och spela mitt spel på telefinken en stund.. om det hinns med!? det är iaf väldigt väldigt avkopplande tro det lr ej ;).
Ha en sjukt go dag!

18 oktober - natte tajm

jo vars nu ska det sovas.. klockan är elva och mina ögon slocknar vilken minut som helst.
.
Men jag sitter här och tänker.. Att sakna någon som länge stått än nära. En person som jag känt i så många år men som nu verkar ha valt en annan väg och inte alls verkar bry sig om mig. Jag tycker iaf att det är väldigt tråkigt..aj aj på livet ibland.
.
Men det problemet kompenceras ju upp med allt bra som händer och sker hela tiden. Jag kan säga att det är så mycket som gör mig lycklig just nu och den största grejen är skidorna. ja ler så fort jag hör det ordet nu.
Var i ulricehamn hos min naprapat idag med emma och sofie. Det är ju inte lite uppmuntrande att få lite vakuumproppar och massage och ett väldigt peppsnack!
Sen så lämnade jag av dem och jag åkte vidare till torpa och hämtade upp Anna och vi gick till vip och mötte upp Annie där vi hyrde film vilken började segt men växte. Sen lite gött snack innan jag tog bilen hem igen. Bra kväll med andra ord :)
.
Imon är det öppning på jobbet så borde väl sova nu! God natt med er :)
Ska bli bättre på att lägga in bilder men ja har så fruktansvärt lite tid numera!

17 oktober - slaktad

Känner mig rätt slaktad i kroppen nu. Skulle kunnat börja sova för en timme sen men får vänta ett tag till.. Helg läger i hestra. Först coaching av massvid i back DM på rullskidor. Sedan så blev det stavgång och löpning 2,20 i slalombacken.. Ngt trötta fick vi mat och sen blev det film och massage hos david för mig och sofie.
.
Dagens pass var minst lika jobbigt.. rullsdkior i 2,40 ca och ngn var då väldigt trött i armarna. Men riktigt roligt. Avslutade helgen nere i hestra med styrka coh innebandy innan jag och sofie hade en snabb bilfärd hem. Inte fartmässigt men känslomässigt ;).
.
Nu e de teledate med elli:)

16 oktober - Hääääng

Gött häng så här på morgonen. Inte alls sjukt trött utan sitter och ler åt att gå upp tidigt en lördag. Livet är underbart och fåglarna kvittrar inte för de har antingen inte gått upp lr så har de flyttat söderut..
.
Snö ryktades det lite överallt.. inget fel med det? själv tycker jag att det låter underbart.. ja som har tagget tillbaka vill ju åka nu.. Den där kylan kan vi väl dock plocka undan.. Vi kan väl få snö men i varmluft... funka rju inte men om man ska få ösnak något så kan ju det va ngt att önska.. julklapp av mr big där uppe kanske?
.
Nu ska jag ner och äta frukost. Tog ett kort nyss men upptäckte att jag såg lika dan ut som ja gjorde morgonen när jag skulle till förra lägret så jaa.. ja struntar i och lägga ut den bilden.. Man e ju inte föör vacker nu såhär på morgoenn. Som sagt frukost nu o då blir det gröt. REdig läger frukost det där.
.
Ha en go dag hörni :)

Trött lr mer trött!?

Sover nästan här.. Vart hemma en stund men då har det mest varit pack för helgen och prat med mor och far!
Jobb till tre och sen en ytters kort sväng med thea. SKulle setts längre men då fick ja höra att hallby mötet vart tidigare.. väldigt tråkigt det eftersom ja hade sett fram i mot att träffa henne en längre stund..
.
Hallby möte iaf.. Massa snack och chill till halv tio typ.. lång tid men trevligt sällskap gjorde det najs. Provning av nya kläder blev det också vilket alltid är najs. Ngn är lite mer taggad ytterligare!
.
När ja kom hem skulle ja ju då packa.. vart är alla mina skidkläder!?!??! hmm ngn var visst så trött på skidor i vintras att hon inte ens ville att de skulle ligga i träningsskåpet.. haha herregud va dåligt ja måste mått över skidorna :S .. ja kan inte ens fatta det nu! Hittade dem iaf nerknökade i en påse bakom skohyllan där de är allt annat än synbara.. haha nu är de iaf tillbaka i träningsskåpet där de hör hemma och de har blivit fint sorterade igen ;)
.
Nu ska det sovas lite innan jag måste upp vid halv sju för att bege mig ner mot hestra för smålandsläger. Lite backrace för vissa och tränings för mig. Sen blir det stavgång i slalombacken, ännu mer rullskidor och lite innebandy på söndag eftermiddag.
.
God natt :)

Kick av socker behövs?!

Ngn är så sjukt trött! Sitter nu på lunchen på jobbet och bara sover typ.. Tidig morgon och nu är ja död. Huvudet känns som en stenblock och armarna coksår knappt trycka ner tangenterna.. Har iaf ätit mat (+massa godisar) .. Måste ha mer socker!!!! Så give it to me baby!
.
SLutar vid tre iaf och det är skönt. då blir det en träff med Thea och sen direkt på hallby möte. I will uppdatera när ja kommer hem ikväll kanske. NGn bild på en dagens... vi får se va som händer. haha
.
Ha en bra dag iaf :)

Mystorsdag hos Linn



Dagen började med lite fotografering med Annie i stadsparken. Att hon är bra på att fota, s¨å sjukt ;) Väldigt kul var det iaf!

Sen jobb till klockan sju. Efter det så kidnappade jag och Annie Thea för en bjudning till Burger king. Wonderbar va . Surprise surprise och ögonbindel på;)haha

Nu sitter jag hos linn och när jag kom blev jag bjuden på wienerbröd och saft! Nu blir det vanligt komma i fatt snack från veckan som gått innan sängen lockar för oss.

Imon blir det jobb från 8.15 -15.15. Sweet. Efter det en stund med thea innan det blir möte med Hallby sok.
Sov gott :) 

Dåligt I know!!!

men nu e ja här igen.. lång dag på jobbet idag. 10 timmar och en liten kvart. så hårt blev det.. men va gjorde det när det blev en fika med maria efteråt :) Riktigt riktigt trevligt måste jag säga!
Nu måste ja sova för imon blir det mycket att stå i igen så bara att kämpa på ;)
.
Puss och godnatt på er :)

Godmorgon godmorgon

vem äre ja tjötar med!?.. vakande av fågelkvitter från telefonen men drömde att det var min ringsignal och att jag inte ville svara.. därav en väldig huvudverk nu eftersom detta kvittrande pågick ett tag..
.
Mycket go dag igår. Började med jobb hos pappa på förmiddagen. SEn direkt in till jobbet på mackan.. ngt rädd eftersom det stod poliser en bit bort där jag körde om ett lgf fordon.. ja har ingen aning om ja kom ner i 50km/h.. de stannade inte mig iaf men de kanske kommer ngt i brevlådan who knows. Men man ska inte gå runt och oroa sig för ngt man inte vet kommer hända som jojo meddelade mig senare på jobbet. :)
.
Fick besök av bror på jobbet också. Väldigt trevligt att ha honom sittandes där i några timmar till och med.
.
Efter jobbet gick jag och hämtade bilen och sen vidare till atlantis. ja var allt annat än taggad men efter att väl ha börjat så kom lite energi. :)
.
Sen hem och va gjorde ja.. ja familjen låg typ och sov.. Då pratade ja en lång stund med Elli!  Det börjar verkligen kännas att hon är en bit bort nu.. Men telefonsamtalet gillade ja. För när en trött johanna och en trött elli pratar då du! ;)Ellinor Karlsson lr Sterner ringer!
.
Nu sitter ja här och filosoferar över hur jag ska hinna.. handduk i håret men kallt och ta ur den.. ska jag ta bilen kanske?hmm.. två bilar står hemma och det är rätt lockande.. Hoppas på att det inte står några poliser.. Blir så in i norden rädd ju.. o ja kör faktiskt lagligt nu och därför var det så j*vla retligt igår när ja körde om traktorn lr va det var.. ajja we´ll see!
.
Ja tar bil.. redan bestämt.. varför ska ja vandra upp till stationen i kylan när ja kan ta en bil på garageuppfarten? borde inte ens vara en fråga utan ett utropstecken ;)
.
Men nu ner och ta en chokladbit...fukost tänker ja ätea på jobbet idag!!!
Nu ska ja o min rosa iphone gå och fixa oss ;)
Ha en bra dag :)
Lite små sugen sådär..

Dåligt med uppdatering

VERKLIGEN! Dagen har varit väldigt full..
.
Jobb från kvart i nio till fem och sen direkt in i bilen och hem med mor min. Han alrdig hem för då vart det dags för marykay utbildning i vår lokal i habo. Väldigt kul och inspirerande som vanligt. Sen lite mer jobb nu ikväll med självaste mk och nyss var jag nere hos bror där jag bror och mamma kikade i gamla fotoalbum. Hur mysigt är inte det på en skala :)
.
Nu blir det sängen för imon blir det en lång dag igen. Jobb hos pappa, jobb på mackan och sen träning på atlantis :) . God natt :)

11 oktober - bror fyller 16 för andra gången

God morgon.. Sitter i bilen med mamma och bror.. Ngn är inte alls trött i huvudet ..Fy fan va kallt de e ute också. Men nu jobb ett t ag lr minst till16. Ha en bra dag hörni:)

Ullared

En dag på struntshoppingens varuhus ;)
men men riktigt många fynd tycker ja alltid att man gör. Och alltid ska ja ju självklart vara värst.. men väldigt trevlig dag med mina brudar :)
.
Puss

OJOJOJ

ngn är sliten.. kom precis hem. Två långa träningar och inte SÅÅ jobbigt att gå med stavar på tabergstoppen.. men vi gav inte upp. Trötta och sletna hängde vi kvar lite vid åsasjön med gänget vilket vart trevligt :)
.
Måste sova nu och sorry för korta inlägg idag men ska upp och till ullared tidigt imon. Halv sju åker ja hemifrån mig! Så tjingeling på er och god natt får jag ta och säga :)

Of to Taberg

dags för lite läger.. två stycken 2timmars pass ska gå av stapeln.. segt? ja men kul.. tränings? jaa som fään från igår!
.
Tagget är iaf påsatt så nu kör vi :)
.
Ha en go dag
puss hej

8 oktober - seegt

sitter här
och myse
.
Go dag på jobbet och efter det blev det en hel del biffning på gymet.. ngn kommer ha träningsverk imon och då är det läger. inget fel med det va ;)
.
Ha en go kväll
bbfn /J

lunch is goood

it´s good it´s gooood! va äter ja tror ni? pastasallad!? ofc ;) . Mysig kväll hos linn igår kan ja meddela! . Efter jobbet idag blir det endel häng på gymet ända till anna är klar då blir det lite solning och sen vidare hem till habo för en soft kväll. Så vi hörs senare med lite bilder och så;) . puss tjaa

Okaaaj

Hård stängning för mig och jojo idag . Men nu han jag med gymet en sväng iaf. Nu kom linn så ska kila :)

7 oktober - Sweet dude

Mitt morgon inlägg vad är det!?...Det vart iaf om massa tankar om va ja ska göra när ja blir stor!?haha ne men arkitekt ligger mig varmt om hjärtat men har hmm för dåliga betyg för det för att komma in på de bra skolorna, kth , lth, umeå och chalmers.. men så läste ja om ngt praktiskt prov typ som man kunde göra. Ja tänker inte ge mig iaf det är ett som är säkert. dock verkade det där provet helknepigt med massa 3d i a3 kartong och grejer.. det får väl lösa sig den dagen. Nu är planera på att jobba och leva det livet lite och sen resa en liten sväng och SEN plugga.. Lr vfr inte plugga utomlands.. norge?danmark?finland? USA??.. ja vem vet va ja tar vägen sedan.
.
Ullaredsplanering på jobbet idag. fina grejer.. och två damer och tagg på att flytta ännu mer fina grejer? haha.. vi får väl se. Elsa kom förbi jobbet idag med sin nyfunna vän. Inte helt fel kan man ju säga!
.
Någon fick springa till tåget för att hon inte hittade ett paraply. Någon blev dyngsur och genomsvett för att hon sprang men glad för att hon han till tåget! Någon unnade sig bussen från june till östra centrum.. man kan kalla det lathet lr också i förberedande syfte för att undvika att bli ännu mer blöt i regnet.
.
Nu e det lunch..pastasallad med curryröra..sweet dude. Nu tillbaka in till Annie och Johanna.
GRATTIS till min lille kusin i göteborg också :)
bbfn/

En dagens

Sen att ja gillar min nya telefink förstår ni nog.. Nu sitter jag och funderar på hur jag ska lösa biten med fars jobb! en del att göra. jo ja.. ska pussla in det. Kan vi fixa det!? KLART VI KAN!.. tagit ur byggare bop hah. Att umgås med min kusin säger sitt märker ja. Men det har ju sin mening verkligen :)I detta fallet är det ju visserligen jag som "kan" fixa det men ändå ;)
.
Fick ett trevligt samtal från putte nyss. Väldigt väldigt längesen snacket gick med honom så vart hur trevligt som helst :) Najs att höra va han lever för liv där uppe i huvudstaden.
Jo men detdär kan vi kalla dagens ;) jobbdressen. olalla..
.
Sen vfr de ligger på sidan får ni fråga ngt annan.. ngn som vet kanske? hm blir så trött de låg ju nämligen på rätt håll på datorn innan de flög in här.. aja
god natt kvinnor och män om det är några av det könet här..
bbfn

We ride no lie

På hemväg nu.. Linnea kom förbi en sväng i morse. Kul att träffa henne lite för det var inte igår:) Personlig träning sen med ett riktigt biffprogram. Ne men det cvar intrssant och kul. Han hade själv barn som körde cross så lite roligt det. Jobb hela dagen och det är alltid lika trevligt. Men nu ska jag hem till familjen för lite firning av pappa igen:)

Kallt som fan

Heja svårt och skriva när ja går;) men nu blir det jobb. Go instruktör också förtagen så nu kan ja biffa:) Puss och hej

6 oktober

God morgon god morgon!
Ny dag nya möjligheter. Kära far har gått och blivit "25" och jag sitter och väntar på Linnea. SKa ta och kika lite på hennes dator.
Men nu måste jag skynda mig och packa i ordning lite. Drar kanske en mobilblogg efter min pt. haha hur ms fjoll lät inte det. Nemen ja e på gång  ;)
.
Ps. akta ufon som setts i china..
.
Ha d gatt!

Spontan?!

njaa lite smått bara! Ny ihpone ägare Johanna Wetterheim. Någon sitter här och är lite smått chockad samt överlyckling. I mer än ett år har jag väntat. Nu är den här i mina händer men i bättre prestanda. Blev en fyra trots allt och inget fel med det ;) Väldigt nöjd att den kunde följa med mig hem på direkten också utan att behöva vänta i 2-4 veckor. Ja gillar läget. ojojoj va ja gillar läget.
.
.
Jobbet vart väldigt trevligt. Mitt och Elsas iphone tag tog över. Sedan en väldigt seg tur på gymet.. Segt när man vart sjuk en vecka och börja ta igen.. men nu är ja på gång så blir ju bara lättare. Sen direkt till a6 med mor efter at ja lämnat lite produkter. Köp av present till pappsen också osm fyller 47 imon :)
.
Nu ska jag sitta och kika i genom mig phoneeey heela kvällen. Puss och god natt

Pastasallad i löööve

kan verkligen inte få nog va.. bra är väl det att strunda i macka till lunch några dagar och köra på pastasallad. Yes lunch på jobbet eoch hur gött är inte det att sitta vid datorn hela lunchen.
.
SLutar vid tre och sen blir det en snabb visit på gymet innan jag drar och leverar lite mary kay produkter och sedan åker till a6 med mamma en sväng för present till pappa. Om det hinns så ska jag även åka och besöka linnea en sväng men vifår väl se :)
.
Ha en bra dag hörni :)

Grattis Affe!

Säger grattis till min vän affe som fyller mellanåldern. Får träffa henne på fredag vilket jag ser fram i mot för det vart inte igår. Hoppas du får en go dag iaf!
.
.
Men nu måste jag verkligen gå och göra mig i ordning. Åker om 20 minuter så nu msåte det sminkas.
Ha en bra dag :)

Nu blir det kvällen

Sjukt vad mörkt det är ute nu! Så fort jag slutade jobbet så var det helt svart och för bara ngn vecka sen så var det riktigt ljust klockan sju.. Yes jobb idag. En del att göra men alltid lika trevligt att jobba med mina mackbrudar :)
Missade bussen så följde med Annie och Amanda till Claras en liten sväng innan jag tog tåget hem. Sprang från tåget för vart så uttråkad att jag inte ens orkade gå!  Nu så sitter jag iaf mätt efter lite tacos med familjen..
.
Sen en sorglig grej som ja fick höra när ja kom hem..Så sjukt sorgligt även om jag inte kände pojken. En kille som blev ett år äldre än min lillebror är nu och som nu bara somnade in.. RIP
.
Rysningar och obehag är verkligen känslan..
.
Nu ska ja försöka få bort de hemska tankarna och ägna mig åt lite städning och påbörjan till en möblering. Det kommer bli sjukt najs det är ett som är säkert! Då är det för och efter bilder som gäller. Det lovar jag er :)
.
Sov gott :)

Kanelbullens dag

Är redo för jobb och tänkte bege mig förbi centrum för att köpa några bullar till brudarna på jobbet :) Det är ju ändå bara kanelbullens dag en gång om året.
Smell you later dudes ;)

4 oktober

Skulle sprungit med skid idag men tänkte att det är nog bättre och smyga runt lite själv. Hostar fortfarande lite så gick mest men kände ändå på några löpsteg. Imon blir det gym i stället och lite ct. gött! :)
.
Nu har ja suttit och plockat ihop lite mer bilder till ett album som jag tänkte beställa.. jobbigt bara men är långt kvar.
Snart blir det jobb och det ska bli gött faktiskt! :)
.
bbfn

DAAAAAAMN

Är nog världens mest sugna person på lägenhet i stan just nu. Alla är på mig.. ska du inte flytta snart!? ja men det kanske man ska..? ta tag i sitt liv och testa det? okej att det inte blir lika mycket pengar över till att resa men det hinns ju med det med innan jag drar igång med plugget. ja har inte bråttom någonstans. Vad är bråttom liksom har ju hela livet på mig. Så vfr inte flytta!?.. Vet iof inte vart man ska kolla och tänker inte betala hur mycket som helst i hyra..men ändå.. kö vart ställer man sig ens då.. noll koll känner jag.. hopplöst fall.
.
Får väl gå vidare till mitt städande men visst hade det vart rätt soft om det var i min egna lägenhet ja städade..Dream on baby! nu går ja o gömmer mig.
.
bbfn

KROCK!?

Som sagt dop idag. Väldigt trevligt att träffa alla. Erik och Vilmer som är du världens goaste ungar är alltid mysigt att hänga lite med:)
På väg hem så sov mamma ett tag sen när hon vaknat till och vi kom till bottnaryd så såg ja en stor gestalt på vägen och sen en till.. ja som hade bländat av till halvljus eftersom det kom en bil i andra riktningen såg det inte förän det var väldigt nära! EN ÄLG.... TVÅ!! som tur att ja redan lagt mig på bromsen så fort jag såg att det var ngt på vägen.. Sjukaste tvärbromsen ja gjrot och några meter bort stod sen två älgar och glodde.. ngt uppjagade satt vi där i bilen hem sen med ett regält tryck över bröstet.. jodå bältet tog bra!
.
Nu hemma i friheten iaf :) Ska städa en stund innan sängen lockar mig till sig!
Puss

3 oktober

Nu äre snart jul igen. Tiden springer på verkligen. Endast kort inlägg för ska va klar för att åka om två minuter...bra där?
Gårdagens lilla face som ja inte fick med igår morse eftersom bloggen vart dum.
Dagens och nu drar jag på min kusin dop i göteborg :)
.
Puss

Klart jag håller i..

..ett tag till iaf kan ja nog hålla i med bloggen ;) men nu vart det lite lite dåligt måste jag säga men vad gör man när man haft fullt upp om dagarna och i morse när ja tänkt uppdatera så var det problem med blogg.se..hm!
.
Idag var jag på scandic hela dagen med smålands idrottsförbund.. förstod väl inte direkt vad vi skulle lära oss då vi inte hade överdrivet mkt erfarenhetsutbyte men en föreläsning med Dennis Aulander(vilket ja hört massa gånger men aldrig kan få nog av)blev det. sen var marknadschefen för HV71 där och miko en spelare i hv. God mat och mkt tjöt och sen blev det lite hockey på det och den matchen vart inte överdrivet go..:)
.
Kvällen tillbringades med Carro. Drog ner och åt på George´s och sen hem till henne en sväng. Gött snack som alltid :)
Bilder snodda från Carrans blogg :)
.
Nu blir det sängen för imon blir det göteborg och min söta lilla kusin döps!
God natt :)/W

ROSA LÄPPAR

Det gillas det gillas med rosa läppar. Nu ska jag och mina rosa läppar gå och sova haha. Ne men har haft en go dag med en hel del hostande och mycket på jobbet. Efter jobbiet for jag hem ohc duschade och sen in och hämtade thea och så drog vi till skidfolket en sväng. Sen vidare till Thea för lite idol och prat och kladdkaka :)
.
Fick min personliga kalender idag med vilken ni ser på bilderna. Sjukt va ja gillar att ha en sån kalender. Roligare att planera kanske? vem vet.
Nu måste jag sova för imon idag hm ska jag på ledarskapsutbildning på skandic.
Puss o god natt!

Gooomorron

Jobbig dag på jobbet och jag och johanna fick väl ngn sånär panik på allt folk.  men sen åkte jag hem rtill linns nya lya. Mys kväll med snack o lite idol. Gotte. Nu är vi nyvakna och ska snart dra iväg till våra jobb ;)
.
Ha en go dag hörni :)
Puss

RSS 2.0