Bortaa..

Nu har jag data o det ar gott ;)

onsdag.. flyg hela dagen men var valdigt gott for mig o mors som helt forvanat var uppgraderade.. sa resan gick nastan aldeles for fort och det basta!! rakmacka innan avstigning. borde ju alla flygturer ha :) sen hem till britt. 
torsdag.. ner till walnut creek. sket mysigt stad med affarer och sant. sen tillbaka o at o soov.. 
fredag. upp klockan sju o promenad. sen ner till sf av vid embargadero med barten med mors gang till pier39 , chinatown och affarer. sedan hem och mat mat mat.
lordag upp vid halv sju .. sprang.. sedan akte ja mors o britt till mendecino.. vag langst kusten uppat i 5 timmar minst. jobbigt och mycket illamaende men traffade pa ett antal salar pa vagen och mkt fin utsikt. insmugglad pa hotell efter manga om och men..
sondag.. utsmugglad fran hotell.. sprang sa klarade mig.. lugn.. ;) sedan lang vag mot hem. forst stop pa nagra vingardar.. sjukt cool grej hande. igar nar vi kakade pa mendocino sa var det ett par med en liten badis som var pa roadtrip.. vi snackade endel med dom och sa.. 
sen idag da minst tio mil darifran sa kommer dom gaende pa en av vingardarna. chockande. varlden liten? haha sa doms kanns halvt som familj nu. sedan stop pa annu en vingard osm dom rekomenderade.. hmm dar var de vinprovning o britt o mors skulle ju prova massa sen kopa saa aa lagom nykra va dom klara for att aka.. haha britt som kor som en galning i vanliga fall var nu lite lagom crazy men trevligt. gick ju bra. stannade en stund senare for att kolla pa redwoods. feta trad i skogen. kanske frackt faktiskt ngn kunde man kora typ en bil i genom. sen skulle vi vandra upp den odsliges hytt.. typ en hydda eller doning som ngn hade bott i i ngra ar. stort tankte vi  sa vi vandrade upp och letade. lang vag och bara uppfor men tillslut tog vagen slut och det kom ett litet vrak.. jobbigt att bo dar iaf.. 

sen akte vi hemat och nar vi kom hem kopte vi afrikanmat och at. nu sitter jag har och tanker att ngn borde logga in pa msn klockan kvart i sju i sverige!? vantar vantar..

orkar inte lagga in ngra bilder sa det tar ja hemma. fattar liksom inte riktigt denna datan o shit.

saknar ganget darhemma iaf! sjukt..

Men ha det bra ! Puss o hej (:

Snart så :D

Mm snar åker ja äntligen igen.. typ om en och en halv timme:D

Kan ju säga att baket i söndags blev as gott :) även om ja gjorde lite fel på vägen så fixade thea det o det blev bra ;) :D

I måndags var jag kvar hos Elli bus och pluggade och städade tro det eller ej ;) Elli gjorde mat med :) och sen åkte vi till A6 en sväng. Mycket trevligt sen blev klockan mycket tio i sex o jag skulle vara vid sanda igen vid halv sju. så ja satte fart mot utgången och då ser ja att bussen gick för två minuter sen och nästa skulle gå om 15. först står ja där men sen tänker ja att jag aldrig kommer att hinna så ja springer gärnet från a6 ner till stan för att se tvåan som är 100 meter bort men som tur väntar på mig för att jag springer ;) Helt svettig hoppade ja på och kom i knaon tid till träningen som var maxstyrka. Sen hem o pack o sova.

Igår skolan som vanligt förutom sa hejdå till alla :/ sorgligt.. men åkte iaf med anna och emma ner till stan. anna skulle köpa skor. Blev en mkt mysig stund med anna :) Sedan hem o pack pack igen!

Pratade precis med Elli o Agge med:D ElyoAn:)

Men ni får ha det bra.. tänkte skriva lite när ja e borta o grejer. haha

Kommer iaf sakna alla jävligt mycket rent ut skriket ;)
Puss på er !

;)

haha okej nu var det en vecka sen sist.. men har annat fr mig så hinns inte riktigt med ;). Men i fredags var jag och anna en sväng hos bella först och sen hos Lina. Överaskade gänget lite. thihi Sen skulle dom (Linn,Glaad,Albert,Linda,Lina,Mathilda och Bella) medan jag Anna och Annie åkte ner till stan.. Satt på donken en sväng o pratade med Annies vän och sedan Annas friidrottstränarevän som var vakt ^^ Sen tog vi ett bussen hem..

Igår så vakande jag typ vid åtta.. Eller först vid sju vet itne hur det kom sig men gick inte upp förrens åtta iaf ;). Laddade ner massa musik till mp3:n så ja kan flyga utan att lyssna på samma låtar hundra gånger. Sen sprang jag en timme och sen rehab en timme. Segt att stå där själv i garaget o böja sig lite:P Efter det pluggagde jag lite.. och sen kommer bror upp och vill kolla på film med mig. Han har blitt så himla go nu. så mysig :) Vi kollade iaf på Ensam hemma 2.
livets film lr ;) sjukt kul iaf. Speciellt tegelstenarnaXd

Idag ska jag först plugga nu innan jag ringer thea. Sen ska jag träna med henne och efter det ska vi baka i massor. Hon som kan sånt ska lära mig haha ;) skit svårt ju :S så det blir nog bra :D
Sen om Elli är hemma till kvällen så far jag nog iväg till henne :)

Inte långt kvar. åker på onsdag. o det kommer tta 14 timmar med alla stop och grejer. först stop i köpenhamn och sen i seattle.. Men fram kommer vi kanske inte mina öron bara.. gör så himla ont att flyga.

Ha det bra :)

Längesen..

ja skrev något nu.. internet funkar fortfarande inte på min DATOR så har ännu en gång hasat mig hit för att skriva. haha

Har vart en trevlig vecka iaf. Elli och Affe kom hem från frankrike med massa nya grejer att berätta. och i onsdags var det överaskningsfest för ellsan.. vi kämpade som aset ja o agge i måndags i hennes lägenhet och städade och fixade. sen i onsdags medan ja och elli var och styrkade så var gänget nere i hennes lägenhet utan att hon visste det och gjorde tårta och sånt. När vi hade styrkat var ja tvungen att ta långt tid på mig för att emma micke o oskar skulle hinna ner. elli blev nästan förbannad på min slöhet men ja slöade på och försökte pigga upp bruden min på nervägen. sedan så gick vi ner och in i hennes lägenhet o det var en förvånad elli kan man ju säga :D

sen i torsdags var det skolfoto och sedan direkt efter åkte ja och klippte mig coh agge följde med :) blev ju en aning kortare iaf^^ thih men håret var ju äöndå påväg av så likbra haha. Sen efter det var ja o emmsan på möte. hoppas allt går som det ska och vi sblir nyklubbade ! berättar ju mer när de e helt klart lr så m,en vi testade dräkter iaf :)

igår åkte jag ner till göteborg. först en trevlig tur på a6 med emma där de visst råkade bli ett tröj köp. Sen åkte ja tåg med jonas till sandhem. Väldigt bra är han! Bra att snacka med honom. Sedan hoppade jag fram till micke o maria och hade sällskap med dom till herrljunga . och efter det sov ja ändå tills tåget stannade i Götebrog. när  ja kom dit så vandrade jag ändå till ullevi . Gick in ocvh hittade familjendirekt.. satt precis framför/bakom freestyle hoppet och mål hoppet. sånt himla läge :)) o så himla kul kväll! asså ja älskar att kolla på cross.. sista heetet höll ja på att gå ner på banan för ja var så inne i det o det var så jävla spännande med andrew short. var så himla långt bak i starten sen så bara plockar han placeringar!sjukt:) och freestyle tävlingen var ju inte att leka med.. så himla grymt. tänkte inte att dom skulle vara så bra men sen kommer andra man och gör en backflip o ja typ sjönk under jorden. kan ju säga att det var bland det roligaste på länge..

Idag så har ja varit i gbg hos moster och lille kusinen. var i allingsås en sväng och vandrade runt:) Mackan kom previs han har precis vart på dagsläger  där short va tränare. så ska kila ner nu o prata lite med grabben  :)

Ha det braa ;)

Bättre sent..

Har inte skrivit på ett tag ju. internet har itne velat gå min väg på min DATOR ;) men nu fick ja nog och gick in på den andra. men det är konstigt.. msn funkar men inget annat :S.. aja nu är jag här ju.

Patry i fredag hos daniel o simon. mycket trevligt var det. badade på rosenlund och grejer mitt i natten.. missade bussen fick åka hem klockan åtta.. segt men ja o linnea grejade det. kom hem halv nio såg några timmar sen värsta frukosten varma mackor och omelett. sjukt ;) sen att ha vart helt äckliga hela dagen så gjorde vi oss i ordning och åkte till josefine. vi ksulle ha tjejklasfest tytp från förra klassen. vilka kom!? jo ja linnea o micky o Josefine då var de  ;) aja det var mycket trevligt det. tacos först och sedan filmer.  little princess lr vad den hetere. så sjukt fin film faktiskt :) sedan allt om min buske coh den kan man ju ha delade synpunkter om haha.. men alltid trevligt. sen bar det av hem igen och så ksulle ja leta reda på min data.. så går ja in i mamma opappas sovrum för ja ville sova där efter som dom är borta.. men så ligger lilla mackan där o sover. eller lilla o lilla men han är så söt.b iaf så hörde han mig o pratar med mig även om han halvt sover och grejer. så söt när han är trött :)

Idag så har ja sovit sedan tränat .. tränat i spöregn. frös typ ihjäl och rullskidorna bara sladdade.-- förjävligt.. hahamen iaf så blev det bra sen. ^^ körde dit och hem med. börjar bli ganska bra nu ;) sen åkte ja med bilen i en jätte pöl. haha det skvätte upp på alla sidor. sjukt fränt faktiskt ;)

Men sova snart kanske. träning imon tidigt och sen ortopeden för sulor ;) äntligen. ^^
Men natti natti hej !

Spagetti o köttfärsås..

Mm efterosm det har vart de varje dag denna vecakn och inte idag så var ja ju bara tvungen.. ne men orkade itne göra något så var det som gällde:)

suveränt att du kom ihåg det. ja menar de e inget ja glömmer Martina ;)  ja kommer verkligen ihg när ja viskade till dig.. jag hör ngt martina.. dom andra bara tyst dåå ! haha ;)

Skola idag trevligt. Mkt som händer just nu känns det som. Både bra och dåliga :) just idag ligger de med ett + på bra sidan iaf :)

Snart kommer familjen hem. ska mäta lite och sånt i mitt rum.. ska fixa en gaderob förmodligen :) Kom ju på värsta ideen så blir nog kanon.

Ha det fint.

Gott är det..

Någonstans någon tid har ja "hört " att godis är bra när man e sjuk ;) att man blir fortare frisk..
Med detta kom jag och tänka på när ja och Martina var på läger i orsa med skidorna för regält många år sen.. Sjukt goa läger när vi sprang omkring i korridoren och grejer.Iaf så hade Martina ont i halsen och hon åt sura godisar. Det blev inte pappa hannu så glad åt ;) kommer du ihåg martina ?! ;)
Haha nu kom jag och tänka på bongobeng och erik från tranemo.. Betyder kg kiloXd haha :D Idre läger var det och kul var det. Lr när tjejerna i våran stuga tog hem massa killar och vi inte vågade gå ut från vårat rum haha. När det tassade runt små fötter utanför vår stuga och vi såg fotspår dagen efter ;)Nee vi hörde inte vilka dt va ;O !? haha :D

Halsen är lite bättre tror det är godiset som hjälpte. Huvudet har ja som vanligt lindrat med tablett. Kan no springa en sväng imon morgon skulle jag tro:) För domma dagarna har det vart tråkigt hemma.. inte gjrot annat än sovit..

Sitter och camar och spypar med linnea. riktigt spännande äre :D Man känner sig iaf inte så ensam längre.. ;)

Men lär nog skriva mer sen lr ngot.  Ha det gott..


:)

Har sovit en timme.. pappa kom hem precis och så.

på 9.48 tåget satt ja själv helt trött och lyssnade på några intressanta människor eller rättare sagt deras dialekter. Har börjar lyssna efter det u efter att vi börjat med det i skolan. Iaf så i min hytt lr vad det heter så var det ingen med habo jkpg dialekt.. antingen var de långt långt nerifrån eller från typ falköpingstrakten.. spännande tycker ja ;) sedan mötte jag agge o co. i omklädningsrummet och vi gick och åt.. sedan svenska segt som vanligt men det gick. åkte med martina ner till stan, tuttifrutti innan tåget skulle gå. Gott är det och väl värt när man inte mår bra tycker jag. Men så hittade vi en buss som matchade mkt bättre så vi skulle slippa gå så "långt" ;) Som Martina skrev så hade vi en trevlig hemresa med. Metro med horoskåp och sen 3 fjortisar som snackar om sin dag sin huvudverk och daatata..trevligt :)

Hade en mkt underhållande psykologilektion med diskuterade olika roller man har som person.. +
Maritna (Mathilda)fick skäll  som har hänt en gång i historien och det var nu. ;) 
Mitt namn är Normer Wetterheim lr!? ;) haha

ska antingen sova vidare eller se ngn film nu hade jag tänkt :)

hejhej,

Skolan ;)

Har svenska nu. ja o aggi håller på med dialekter så vi har nu lyssnat på hela sveriges dalekter o sånt redit kul asså. ;)
Efter svenskan har vi psykologi sen ska ja hemåt o sova o bli frisk i huvudet för det vill inte riktigt gå min väg..

Bus anna har bloggat tom på denna lektion !

God morgon ;)

Precis vaknat igen efter att ha sovit nästan 14 timmar :s.. jobbigt att ha ont i huvudet o har nästan inte ätit ngt. inte ngt efter mackna på subway igår.. :/
ska åka in till skolan snart ska bara äta och fixa mig.

vi ses:)

Vaknat igen.. ^^

skrev ju att ja skulle sova och det gjorde ja med länge o gott sov ja :) behövdes men känns som om ja skulle kunna sova i flera dygn. så är mitt huvud.

En del klarnar
Saker blir frågande    
Annat förblir frågande    så sant. :)




Aldrig att jag glömmer dig

Du som stod så fin med blicken mot mig

Dina underbara fingrar mot mina tår

Dendär natten en dag i juni

Nästan det sista utav dig jag såg

Dendär glädjen jag kände

Jag som precis satte mig ner

Mitt huvud det värkte

och hjärtat det bara brände

när ja märkte

att allting vände

du kom från ingenstans om min

lycka blev sann

för en stund

innan den åter försvann

Den kvällen kommer nog alltid finnas i mitt hjärta

Du kom och satte dig vid mig

Även om jag inte var någon direkt speciell tjej.

Dina underbara ögon och ditt ljusa hår

Vi pratade då som aldrig förr

Jag var så kär att ja släppte en tår.

En tår för kärleken, en tår för livet, en tår för dig var självklart givet.[minne]


Så sant som du vill att det ska vara!

Ha det bra o  natti natt!



 


;)

Kom nästan precis hem från skolan.. va med Martina i stan en sväng först. Åt på subway  och det är så sjukt gott:) Sen sprang vi (martina) till bussen som precis åkte iväg från oss men som tur var stannade och plockade upp oss några meter senare. trevligt:)
men under denna halv timme som jag vart hemma har ja gjort negerbollsmet som ja ska äta upp innan ja ska sova.. orkar inte ngt så himla ont i huvudet.. men det blir nog bra med allt någon gång. Negerbollsmet är iaf väldigt gott. för gott. jag skulle va nyttig idag men är man sjuk så får man äta sånt här säger agge :) så ja lyder henne ;)

Men som sagt sova nu och sen fullfrys mys:)

Ännu mer trött..

Vakande precis för en andra gång idag med. Vaknade först vid halv sju. Var u tvungen att skicka sms till Linus om att jag inte kan träna idag. Sen somna ja om o sov inte för länge men ändå. Måste kolla när jag ska åka in till skolan. Börjar halv elva iaf ju. Ingen träning nu då. skulle nog varit långpass tror ja.. men huvudet o halsen pallar inte det o känner mig halvt död för tilllfället.. Plus att mina armar somnade idag igen när ja skulle gå upp..jobbigt läge är det ju.. speciellt när man ska stänga av en väckarklocka^^ De har inte gjrot de på länge så blev riktigt överaskad;)
Kanske kan va det som fattas..

mm lite mer än molnigt för molnigt varr det inte..men mer detaljer inom kort anna o elli ;)

Ha en bra dag:)


Sommar och lite eller lite mer sol kanske ;)

Har precis vart hos anna o sagt hejdå till brudarna:)
hoppas dom får det jätte bra där borta verkligen och bra väder och alt.

Ska sova nu snart. känner att jag måste bli frisk..

Sommar och sol.. inte så mkt sol iaf iaf inte mest sol så att säga ;)

men sov så gott :)

Trött lr något..

Har precis vaknat för andra gången idag.. och det känns som om någon trycker ner hela mitt huvud under marken för att det gör så ont o halsen gör med ont men det brukar la va värre efter att man har sovit har ja hört. ;)
Dagen började hos ellii. hon som som vanligt hoppar upp när klockan ringer. och så gjorde vi mat. haha vi åt mm som man inte brukar göra till frukost men iaf. vi åt samma som vi gjrode igår kväll.. köttfärsbaguetter o sallad o annanas och asså det var godare på morgonen.. men magen mådde la inte för gott på träningen sen. Sedan gick vi upp till skolan till träning med sanda skid såklart. Emma kommer in på skid o säger ja måste berätta en sak för dig johanna.. med det kom ja på att det kan vara bra att skriva till henne snart ;). Mm stavgång var det iaf och vi sprang upp till öxnegården. eftersom det var uppför och asfalt så blev vaderna som stenblock innan vi ens hade kommit upp men det gick att stretcha bort.^^ sen så gjorde linus en bana som vi skulle springa med stavarna och så sprang vi runt där i 25 minuter och inte lite trött efter det..Sedan sprang vi tillbaka och duschade.Sjukt gött. Sedan hade ekonomilektion och efter det matte. Har vart allmänt seg hela dagen och asså lovar kan inte slut tänka på igår.. Så himla kul. mm sen åkte jag martina och malin tåget hem. linnea kom efter halva resan typ.^^ Sedan sov jag. Vaknade av att pappa kom in och sa att han o mackan skulle till stan. Så då gick ja upp o värmde sagetti o köttfärsås :).

Känner verkligen att det är något som saknas..
Något som inte finns..
Någon känsla som inte finns..


Elli o Affe åker till frankrike imon till deras franska barn. Kul för dom:)

Ska åka och säga hejdå till dom senare ikväll.. kommer ju inte se dom på en vecka..
Sjukt kul att Aff har blogg också så hon kan blogga deras resa. Hoppas hon kan det bara. Lite kul och läsa jue ;)

Men nu blir det fullfrys som jag alltid kollar på när ja e sjuk :D

RSS 2.0