Måndag

Snart slut på mars också. Fan vad underbart.. Sov snart också ännu bättre!
.
Väldigt bra helg verkligen :)
Idag blev det skola och sen lite jobb innan det var dax för den vanliga måndagspromenaden med martina.
Nu är det top model och sen blir det hollywood fruarna ;)
Livets program! EFter det borde jag plugga på svenska orden men blir säkert en film lr lite two and a half men. :)
.
Ha d najs
bbfn

Lördag

Fi fan va gatt med helg igen :D gårdagen spenderade ja ytters lite på jobbet och sen med martina. Bland annat i staden för att leta present till mini. Detta slutade med att jag köpte med mig fem filmer hem.... ja som inte köpt en film på flera år.. haha aja kikade på grease idag på morgonen iaf och den är ju så sjukt bra haha. plus att man fick med sånghäfte då kan ni ju gissa vem som sjöng med som bara den ;)
.
Bra kväll igår som jag sa men det blev också hämt mat på chili thai och sen björn g film.
.
Nu ska jag snart in till staden med mor. Köpa något för lönen kanske.. Vi får väl se annars ska vi till mormor en kort sväng efter det :)
Till kvällen blir det att åka till anna och umgås med brudar :)
.
Ha en bra dag!
puss bitches

1991

ja då har man snart levt i 19 år.. några månader kvar till man slutar skolan och sen börjar vuxenlivet.. nästan iaf. Mer koll på sin egen skit är det som gäller iaf.
Nu sitter jag och försöker få en bra koll på mitt idrottsarbete som ska in imon.. 2 sidor skriva av 3-5.. borde jag alltså klara eftersom det bara är minst en kvar. Tummen upp..
.
Kort kort sväng på stan idag. Hade inget humör så lämnade bara tillbaka mina skor som var sönder och ja fick ett par nya :D Sen en kvick tur in på hobbyaffären innan mamma kom och hämtade mig. Ville shoppa lite idag när jag äntligen fått en lön jag kan göra mig av med. Men ska til lstan på lördag och sen på onsdag med affi.
.
Snart våfflor idag och det blir gott det! 4 våfflor i skolan men mer ska det bli!
.
Nu måste ja plugga och sen måste ja säkerligen hjälpa min bror att studera eftersom han inte gjort ett skit på hela terminen!!!!
.
Kila nu. Hej pååt kära vänner!

Onsdag

MEEEES JOHANNA! osäkra tankar bombaderar igen!
dock inte på min "gångare" utan på annat för tillfället.. Varför blir ja rå rädd för små saker hela tiden.. Okej ja vet och det är för att det förflutna var på ett visst sätt. Men ja vill ej förlora denna..tänkte ju ändå att det skulle bli bra. Fuck med planering. Nu lever ja :)
.
jobbet gick bra iaf..snubblade dock på en pall och skrapade upp smalbenet..
.
ha d bitches

Naaaaaaajs !

Nu är jag märkt! Och glad är jag över det :) Tycker verkligen att det blev bra. Inte för stort och inte för litet!
Post Nubila Phoebus på ryggen :) Jag är glad! men ja är öm.. Ajaj Men tur att det inte kändes så mycket som jag trodde det skulle göra!
Tur att bror var med också :)
.
Dagen började med naturplugg med Linn. Bra bra för det behövdes! Sen ett underbart naturprov.. njee.. gick nästan först haha.. men det går som det går! hatar skriva mycket så där..
.
Direkt efter provet så åkte jag och carro ner till vasas och fikade :) Väldigt mysigt verkligen! efter det gick vi en sväng på stan och tittade på allt möjligt! Sen följde hon med när jag skulle tatuera mig också :)
.
Innan var jag och gick med Martina som vanligt på vår morgonpromenad! Väldigt väldigt trevligt som alltid :D
och nu sitter jag och tittar med pappa på hollywood fruar ;) NAJS !
.
Ha d bitches!

Söndag

Mår ju betydligt bättre idag måste jag ju säga ;)
Men gårdagen var bra ändå :) En kort Skype med Thea innan hon skulle ut på äventyr och efter det myskväll med familjen :)
Män som hatar kvinnor med mor o far och chipsen är inte att glömma.
.
Plugga han jag med lite också. 1,5 sida på idrottsarbeten är iaf ngt.. städa gjorde jag med och en snabb ommöblering men bara för att ja få¨r panik..
.
Nu sitter ja här i morgonrock och har pluggat LITE.. Har ju ett äckligt natur prov imon som jag inte orkar ta tag i.. Bättre att iaf plugga ngt lr.. jo men får göra det snart. Men duscha snart med också kanske. lr skita i det och bara fixa mig lite. orkar itne.. får se vart dagen bär av iaf. Kan bli trevligt faktiskt!? det märker vi :)
.
har valt font nu för att min bror hjälpte mig.. Det kan nog bli och det hoppas ja. För jag är nervös haha! mor e tom taggad nu fast en på sig själv då ;)
.
Nu ska ja ta tag i mitt liv!
Hej bitches

Saturday

Ooooh your body move.. That(alkohol) is the reason your body move :) Kul Kväll igår måste jag verkligen säga! Hem vid ett bussen med Anna och Angelica vilket blev kanon! Först födelsedagsfirande av C o A och förtagg och sen utgång på det.. Nu har jag fått min dos för ett ytterligare tag! Kanske säger så nu för att man kanske itne är överpigg men iaf :)
Idag blir det städning av mitt rum och massa plugg! mm när tagget börjat ta sig då ;)
Btw så fick jag min "dom" igår ! 11 maj... sen tar vi nya tag inom körvärlden :) Tur att det inte blev längre tid verkligen! :)
Så nu är de bara och gå till körskola och boka halkbaneskit mm ;) haha.. måste kolla upp körkortstillståndet med!
Puss pååt ;)

18:e mars

Gårdagen först då kanske..
Jag fick en tjejkusin :D
Min lille pontus fyllde 7 år!
.
Väldigt bra dag igår på att håll och kanter :) Började med skola och en inställd lektion.
Sen åkte jag och martina till götet för att leta balklänning till henne. Efter många många kul händelser så kom vi till en affär där DEN fanns :) Där träffade vi även på Jossan. Vad är oddsen egentligen ;)
Väldigt kul hemresa med! som jag skrattar när jag umgås med den bruden och horoskop är verkligen komiska ibland!
När jag kom hem så var jag ute på promenad i 3,5 h! Tiden gick väldigt fort men väldigt trevligt var det iaf :)
.
Idag så har jag sovmorgon! Sen blir det en jobbig skoldag att se fram imot men ja kan ju alltid ta med godiset som jag köpte igår för lite för mycket pengar och som jag har kvar idag ;) Ikväll är jag tränare som vanligt och sen efteråt så tänkte jag springa en sväng!
.
Ha en bra dag bitches
bbfn

16 mars

Jag är verkligen trött!
Började dagen med lite intervallöpning på sjön i solen :)
SEdan en väldigt seg matte lektion..
MAt efter det och sen kom de från en revisionbyrå o snackade.
Seg engelska som vanligt och gaaaah va trött ja är nu!
TRevlig hemreda med martina iaf.
Nu chillas det med top model på tv:n och snart blir det lite löp med crossen.
.
Solen skiner iaf o det är underbart!!!!
puss hej

Hollywood fruar

Livets program! haha ja o pappa bara ler när vi tittar på det!
.
Prov i ekonomi idag. Väldigt lätt för att vara ekonomi.. bra o dåligt kanske.. sen en lång lång natur lektion. och fy fan va segt det är!
efter skolan åkte jag och jobbade. Ekonomin börjar ordna upp sen nu iaf..Sara kom dit så det blev en prat stund innan jag drog hemåt :)
.
Sen gick jag till Martina och vi tittade lite planer som vi har och sen gjorde vi våran vanliga morgonpromenad! Sjukt underhållande som vanligt verkligen! :D
.
Men nu är klockan halv elva och jag måste verkligen sova. Imon tänkte ja åka in tidigt till skolan och springa en sväng.
.
Ja förstår inte hur ja kan vara så ovetande! Sitter ibladn bara och undrar va fan ja håller på med..Helt stört! då vet jag ingenting sen helt plötsligt går det upp för mig vad allt handlar om.. Men jaa, jag är förvirrad..
.
bbfn bitches

Måndag

Ny vecka.. Ojoj vad tiden går fort verkligen.
Nu är det snart dags för frukost och sen blir det lite plugg på ekonomin innan anna kommer och hämtar mig :)
Sol idag med, UNDERBART!
bbfn bitches

Lördag/Söndag

Gårdagen :)
Åkte in vid tio. Mötte upp Linn och hennes vän Jossan :) Vi gick runt bland Högskolehusen och möttes av trevliga studenter som sjöng snapsvisor och lärare som berättade det mesta. Väldigt trevligt hade vi iaf. Mätta på godis och information gick vi till chili thai för keek ;)
Jag, Jossan o Linn
J,J,L
L
Kvällen spenderade jag först med mor och sedan hos anna! Väldigt mysigt måste jag säga.
.
Dagen idag har jag spenderat på jobbet.. MAskinen mådde inte super bra så åkte hem rätt tidigt.. huvudet gör ont men jag sitter här med boken framför ögonen..Ekonomi ej i mitt hjärta.
.
bbfn bitches

lördag morgon

God morgon god morgon. åh vilken härligt dag! . Vakande vid åtta av väldigt eländig huvudverk..börjar nog verkligen bli sjuk men om så är fallet så får det väl komma ut efter dagens löptur lite senare.. . Nu blir det en stund på högskolan, öppet hus med linn o hennes vän och efter det blir det hem och till jobbet. Fint väder så kanske gå dit !? hmm får se.. iaf så tänkte jag springa efter och sen får ja väl se om jag och mor fixar lite med klänningen idag med.. läser i genom mönstret osv. Kvällen kommer jag tillbringa med Anna när hon kommit hem på jobbet. Väldigt väldigt längesen det var en kväll för oss känns det som. :) . Ha en bra dag i solen! bbfn

FREDAG

HEEEEEEEEEELG :D yes. lugn helg med ska sova nu efter en mycket trevlig kväll med martina! Köpte tyg och sånt där till blklänningen, den ena innan idag med! och så bokade jag tid för tatuering och det är snaaaart :D äntligen tog jag tag i mitt liv säger ja bara! Men sova nu.. god natt bitches :)

Fredag

Sitter på tåget nu.. Så in i Norden ont i huvudet och mestadels nog för att jad försov mig och hade tio min till tåget skulle gå. Hejja mig. Men familjen sprang runt och hjälpte mig från alla håll och kanter:) nu ska ja skriva ut vår religion:). Ha en bra dag:)

Fredag

Sitter på tåget nu.. Så in i Norden ont i huvudet och mestadels nog för att jad försov mig och hade tio min till tåget skulle gå. Hejja mig. Men familjen sprang runt och hjälpte mig från alla håll och kanter:) nu ska ja skriva ut vår religion:). Ha en bra dag:)

11:e

Ja har klarat mig i genom denna dag..  mycket tankar denna dag har gett mig..
ja säger som så här
halkbana
diss
körkort
.
de största sakerna som hänt på alla olika 11:e dagar och allt bara går i samma spår! jag trodde jag skulle få världens otur idag helt seriöst! jag trodde jobbet skulle gå så dåligt att ja skulle vara tvungen att åka hem efter en timme.. jag trodde jag typ skulle halka på en isfläck och slå mig när jag tränade eller få flugor i maten på restaurangen.. Sånna här sjuka saker tror ja på! nu känns det som om jag har brutit det dåliga med 11:e.. lr?
.
Men tankarna släpper inte..och jag är så in i norden förvirrad och tagen av allt som händer mig vilket gör att jag lägger ner de mesta helt..lr jag borde inte..Men gör det ändå.. Istället borde ja fokusera på de bra vänskaperna jag har..
Skolan måste väl ta sin del och jag trodde inte jag kunde vara duktig längre men nu har jag gjort lite på religionen..haha..
.
Men som sagt så är jag så himla glad att det finns så många runt omkring som bryr sig hur jag mår och som verkligen ser i genom den fasad man tycks lyckats bygga runt sig.. Ja ler men inte med hjärtat just nu.. Snart förhoppningsvis men inte nu.
Post nubila phoebus- imon ska vi till tattoo art igen och på kvällen ska jag vara med martina. Det blir en bra dag :)
.
.
bbfn bitches/j

Torsdag

11:e.. fan va tiden går fort.. detta datum är speciellt på många bra och dåliga sett..många minnen som inte verkar vilja slätta taget.. men ja ler.. för 11:e mars innebär att det är 3 månader kvar till studenten och endast 2 månader och en dag kvar till alanya :)
.
Jobbade i morse.. Började vid halv åtta och jobbade till halv tolv ungefär. Sedan lunch med pappa :)
Hem en kort sväng sen gick jag ut en sväng i solen. Nu känns det som om snön snart försvinner och hur sjönt är inte det!
.
Nu har ja precis gjort en smoothie och nu ska jag läsa lite religion.
Senare tänkte jag springa till träningen bara för att det är fint väder idag :)
.
Men ha det bra i solen!

Onsdag

DAgen började med att jag blev hämtad av martina.. Vidare för att hämta upp toobi och sedan seb! Sen åkte vi vidare in mot högskolan. Vi skulle lyssna på ngn slags politisk debatt med ssu och ngn mer.. Inte överdriven underhållande kan jag ju inte påstå.. Men ett besök på bernads i pausen gjorde susen. Ett besök på alcamo efteråt gjorde det ännu bättre.

Sedan var ja och Sebb på Tattoo art o kollade läget. Vi ska nog in på fredag och boka tid.. Vi helst ha ngn gång vid månadsskiftet men får väl se om de har tid.. Rätt tjockt hade det det sa han. Men han lovade att fixa en 1 månad innan alanya så det är bra :)
Så nu har ja suttit hemma och skissat på olika typsnitt.. sjukligt svårt att hitta rätt text.. men ja har nog hittat ett typ snitt och med lite fixande från min sida så blir den kanon :)
.
Efter skolan hade ja en liten pratstund med linn vilket var mycket trevligt och vår pppdag kommer bli najs ;)
Sedan kom mamma och hämtade upp mig för att kolla balklänningstyg. Nu har jag hittat en färg.. Den svarta har varit självklar sen länge och ja har varit mer än inne på klarblå.. Men vad händer, jag byter färg! Den blåa lyste upp ögonen men jag blev väldigt blek i ansiktet..Sen testade ja ett vinrött tyg. Huden blev varmare och håret matchade ännu bättre! Jag blev lite småkär faktiskt.. Men eftersom jag vart inne på blått hela tiden innan så kunde jag inte bestämma mig i affären utan väntar med köpet till imon eller fredag :) Nu känner jag mig lugnare verkligen!
.
Nu ska jag snart sova. Upp med tuppen imorgon för att jobba eftersom vi har studiedag.. Tänkte jobba till lunch ngn gång sen får jag väl gå hem och plugga på religionen :)
ÄLSKA MAC!!
.
Sen om ngn ville veta så är det den 11:e mars imon..men ja ler väl !?
Sleep tight biches!

Tisdag

ja har gjort ngt ja inte borde!!!!! och varför gör ja detta! för att ja är dum när det gäller shopping haha damn.. två par skor råkade ja beställa från hm.. månadsfaktura kan ta sig ngnstans.. Lägger bara till mer och mer. Hårband.. va fan johanna!? hahaha
Nu gjorde ja precis mat till familjen o snart bär det av för att hämta första hm paketet! ja är värd detta verkligen!!
.
Imon blir det ngn slags dag på högskolan och sen ska kanske jag och sebb till tatoo art o kolla läget lite :)
.
Men yes ha d bitches!

Måndag

Nu dag, ny vecka.. Får hoppas på en bra vecka.
Gick upp sju idag. frgåa mig itne varför men somnade tidigt igår så vart sjukt pigg :)
Lagt in musik på mors telefon nu med najs!
Nu sitter jag och väntar på anna som ska hämta mig med bilen, sen blir det skolan i en lektion och efter det jobb hos pappa.
Ha en bra dag:)

Godmorgon vasalopp

Upp och ner mer kan ja nog inte säga..Mycket ner på en gång dock och snart tar det stopp tror jag.
.
Men nu har ja ju mycket bra att se fram i mot. så, så småningenom kommer väl de sakerna ta ner på skiten..
.
.
sommar snart?
.
Hjälpte till på carros tävling :) väldigt trevligt och bra vi gjorde det tycker jag! Sen träffade jag sofia på stan och vi åkte hem till mig sen:)
Var och tittade på jeanettes hundvalpar igår också. 10st sjukt underbara valpar :D o så lille alex som springer runt och tar tiden på sig själv! Gick och la mig vid nio men det är en annan historia.
.
Nu ska ja äta och sen springa en sväng!
Ha en bra dag!
bye bitches

Pannbiff

utan ströbröd.. kan blir spännande men ja har letat!! iaf så skippade jag studentfesten och gör mat till familjen istället :)
ja men idag händer ju något som nu för tiden tillhör det vanliga.. att jag blir av med ngt! idag blev min kära mobil snodd från mig i skolan. våra simkort är ju trots allt våra liv. som jag och elli sprang runt o sa i torsby i ettan.. ;)
att man inte kan ha mobilen liggande några få minuter utan att ngn ska ta den! hej och välkommen panikattack!
Men nu har ja ju överlevt endel så varför skulle ja inte klara av detta!
Som sagt jag lever på 1900-talets början nu känner ja!
inte nog med det så hade jag matteprov direkt efter att den blev snodd. bra tajming.. så fokusen låg inte på matten. okej inte för att det hade gått bättre på provet men ändå.
Men nu står ja här o gör pannbiffar! luktar gott iaf men vi får väl se.
Sen står jag och tänker lite över komuniceringsbiten.. blir till att använda hemtelefonen!
Vissa blir ju också endel svårare att få tag i.. men med några nummer uppskrivna i block så ska jag väl klara mig en stund.. ;)
bbfn/

100 dagar kvar

till studenten :D fi fan va NAJS det är!!!!!! :D  Vakna upp med redräkning, verkligen!
Men vet itne om tagget ligger på studentfest ivkäll.. fel dag verkligen. men är de 100 dar så är de 100 dar.. får se just nu känns det bara stressigt och dra dit..fullspäckad dag nämligen.. matteprov,infolayout,engelska,drama,tåg, dirr till crossen.. slutar sju som tränare och där med en del stress.. och vad måste jag mer göra!? jo svneska, religion................ Sen börjar ja bli sjuk och det suger. mitt huvud är på ett annat ställe och vi har matte prov.. ett prov som ja helst vill glömma.. men ja ska iaf göra det. Bättre att ha det gjort även om det lyser ig i bra fall g..
.
Religionredovisning imon klockan 8a är inte heller det som lockar mig till studentfesten.. iaf itne med alkohol och eftersom jag börjar bli sjuk så är det ju inte heller det som borde förtäras ikväll.. Men får se som sagt.. bestämmer mig väl när jag kommer hem vid sju o då ser över vad som behövs göras till imon.
.
Igår bestod av matteplugg och jobb..Och jobb imon efter skolan en sväng. Bra det :)
.
Nu blir det dusch och matteläsning!
Men då säger vi så, heej

Tycker du som ja..

...så rider vi för då känner ja mig ja mig FRI!
.
Igår blev det inte så mycket matteplugg tyvärr.. Kunde inte koncetrera mig så marcus hämtade mig så åkte vi till Anton och tittade på film.. Fi fan vilken film..Massa dog och inte precis den mysigaste att titta på!
Men när jag väl kom hem runt tio så räknade jag faktiskt några tal.. Men jag har bara kommit till sida 85 lr något sådant så att skrika jippiehej vore väldigt väldigt dumt..
.
Sedan jag vaknade efter min otroligt hoppasinteinträffar dröm så har jag faktiskt gjort några tal till. SKa till jobbet efter tolv ungefär och nu innan ska jag hinna springa och göra mera tal.
.
Nu till drömmen.. det var så att jb:S bal var på ingång. allt kom med ryggsäck med alla sina grejer till en liten sal. Där var det dags att ta på sig klänning skor sminka sig fixa håret osv.. konstigt nog inte hemma lr på salong utan där.. Ja tar upp klänningen som visst hade blivit mörkblå istället för klarblå. aja tänkte ja den passade min hudton rätt bra. kollar mig i spegeln då har ngn färgat mitt hår blondt under natten!! okej att ja vill bli blond efter studenten men inte utan att ja är beredd på det.. inte nog med det så är inte klänningen sydd utan det är bara nålad!
tänkte ta på mig mina skor.. VAR ÄR MINA SKOR.. då hade jag glömt dom! sprang runt och frågade ALLA som var i hela huet om de hade ett par extra skor..sen mitt pass, inget pass med mig!? det hittade jag som tur va när ja vände upp o ner på min väska.. jaha tänkte ja.. håret och sminket måste ju iaf göras! och för att itne stressa upp mig så hade folk redan börjat gå ut och visa sig. ja får inte tag i henke eller min pappa för att fixa skor! Sminket borta också.. Detta var ingen kul kväll.. och jag vaknade precis när jag skulle gå ut så var tur att jag vaknade innan jag mötte folks reaktioner ;)
.
kan ju inte bara hoppas att mina baler inte blir så till våren!
Men detta fick mig att känna att ja borde köpa tyg snart snart snart verkligen!!! ;)
.
Nu ska ja ner o keeka lite innan löp o göra lite morgon nätshopping kanske ;) Det är ja fanimig värd!
ha en bra dag, bbfn

Vilken vår

underbar vår vi början få! hittils har ironin flödat men nu har faktiskt solen skinit hela dagen och det är underbart :D Bara snön minskar så blir ja ännu mer nöjd..
.
Friluftsdag idag :) Längdskidor med Anna, Martina och Linn! Verkligen jätte mysigt hade vi och bättre blev det när vi grillade korv efteråt :)
.
Sen hem och direkt till jobbet.. var verkligen trött idag..ätit för lite kanske? men 3 bananer borde räcka i och med att ja åt två korvar strax innan. trött och arg var jag bara. men kanske jobba imon med så ska ja vara på hugget. varje slant behövs ju nu så att säga.
.
Nu skulle jag förberett mig för hockey på slätten.. men nej. banan är stängd. tråkigt nog verkligen!
Men nu kan jag istället ägna mig åt lite hederligt matteplugg. Jag ska verkligen plugga som sjutton idag och imon men om jag känne ratt jag fortfarande inte kan någonting så tänker jag inte gå till skolan på torsdag.. var det inte denna veckan ja tagit lov!? ;) haha halvt känns det som iaf.
Ha en bra kväll bitches ;)

Måndag

Go dag som varje måndag brukar vara.. nästan iaf. seg naturlektion som vanligt men annars go dag som sagt.
En löptur till tåget som ändå var försenat än kvart började ja med. Alltid denna stress till tåg lr buss..redovisning och beskattning efter det.. inte livets lektion kan man ju inte påstå. inte mycket man förstår där längre inte.
.
go mat i skolan idag iaf! hahha
.
Hem med bussen med martina o angelica som hoppade på i jönköping. :)
CHOKLAD!!
Hem och en lugn eftermiddag. album koll och sen gjorde jag mat till familjen :)
.
Litelite matte plugg blev det också men inte för att det hjälpte.. tänkte den osmarta tanken att börja om på kapitlet nu när det är sådär tre dagar kvar till provet. Bra johanna mycket klokt!
.
Måndags promenad som vanligt med martina och som vanligt lika najs :D
.
imon är det friluftsdag, längdskidor i hallby och efter det jobb ett tag framåt. Håll tummarna för min maskin nu ;)
.
Nu sovs det! bye bitches

RSS 2.0