Ny vecka

och loov :) lr egentligen har väl inte lovet börjat riktigt än med tanke på att det är röd dag idag också men nästan :) KLedig i varje fall. Tänkte snart åka och jobba lite. Är på kontoret nu vilket underlättar väldigt mycket för humöret!
.
Idag kommer mor hem också :D Mor har vart i florida en vecka på massa buserier men snart är hon tillbaka. Förmodligen sitter hon på flyget nu :)
.
Nu är det bara 17 dagar kvar till ja blir 19.. alltså 1 år och 17 dagar kvar till 20 ;) haha.. 19 bara en himla mellanålder mellan två viktiga åldrar..
och om det är 17 dagar kvar dit så är det 24 dagar kvar till the sounds med martina, 37 dagar till Alanya, 58 dagar till jb bal, 63 dagar till sanda bal och 67 dagar till STUDENTEN!
Tiden går så sjukt fort.. man hinner inte med typ.. snart är det över men först ska dessa underbara dagar skapa massa fina minnen :D
.
Men nu är det lov iaf.. snart då.. ;) då lbir det bara till att ta det lugnt och sen jobba lite lär behövas om det ska komma in lite pengar på kontot till studenten! sen på onsdag blir det tjejklassträff hos anna innan sov/utgång vilket vi inte har bestämt än :) Go vecka blir det säkert.. Ngn måste skriva på en projektrapport också vilket hon knappt börjat på.. Livets va ;)
.
Nu kilar jag till jobbet. Ha en bra dag!
bbfn /

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0