Lördag

och halva helgen har gått. igår blev det först schtek med martina anna och sebb i staden. Sedan gick anna och sebb och elli kom. Check i secondhand och sen åkte martina hem. Ja o elli gick och köpte mat av anna på donken sedan till piren för att käka upp den! Perfekt väder det var! Helt enkelt NICE!
Carro kom till oss och sedan gick vi för att möta ob och sen till George´s. En liten fika/middag och massa planering;) Full rulle sen med mobilen hela kvällen haha.

Sedan kan man ju säga. har jag och elli skrattat så mycket på länge!? hmm.. svårt att tro. Trevlgit sällskap resten av kvällen med mkt drygheter och skratt som sagt.

Vaknade med ett hopp idag. Var helt i chock när ja vaknde och knäna är fortfarande fucked up. men åka på tisdag!? kanske de kanske :D

Ska kila ivägg och jobba på pappas jobb lite. Najss blire la. Hem och schteka lite sen om det itne tar för lång tid. och träffa linnea ikväll. Får la se vad vi hittar på för ngt!

Tagg på dagen iaf och tagg på det mesta! förutom naturen. Fuck in hell att ja kom på att ja måste göra den nu :S kanske imon kanske!? hmm..

Aja  puss pååt ya´l/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0