13/11-08

Jobbig dag med jobbiga saker.. trött dag med massa sovtimmar.. Började att ja vaknade tidigt..skickade sms till tränaren.. ont i huvudet och orkar inte något. sedan slutade det med att ja gick upp kvart över nio.. inget stress där inte. behvde ju bara gå vid halv tio men det var la lugnt lr? stressad som en höna han ja byta om fixa lite och sen kila. Tågtur med Tobbe var längesen och väldigt trevligt :)
kom till skolan.. företagsekonomi.. satt och pratade med linnea hela lektionen. orkar itne ta tag i något och ännu mindre mitt liv.. Känns som om ja är inne i en himla depp period och det blir ju inte bättre när all shit kommer på en gång..
Snack med Elli o Agge var bra iaf :) Det som var bra denna dagen typ.. Engelska.. oförberett prov.. skrev dit lite och sen ut därifrån. orkar inte och fattade inte :S Sen trevligt samtal med fordon på vägen hem. Nicke och co. När ja kom hem blev det slutet på filmen från igår. walk the talk.. nu blev den dryg i stället:P Sedan sov ja tills nu. alltså två timmar och huvudet känns som om ja kan sova minst ett år eller något..

Sånt är livet..precis som solen. ibland går det upp och ibland går det ner.. och vissa gör det klarare och vissa gör att ja bara molnen framför ser.

Kommentarer
Postat av: Agge :)

Du är bra! <3

2008-11-13 @ 21:43:15
URL: http://annaagustavsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0