Mys i vintermörkret XD

   

Idag har ja lurat till mig 6 nya övningar hos sjukgymnasten så för nöjes skull gör ja rehab 1.5 timme per dag. kan det bli bättre? o kan ja få mer fritid !?

sedan så åkte ja till stan och träffade på martina som skulle hoppa av tåget, vilket hon gjorde efter många om o men.. men fick som vanligt ringa och påminna henne.. tokig typ den där martina :)

i stan köpte ja en mkt tjock och go vinterjacka. fick söta blickar när ja stod utan linne utanför provrummet.. haha men plumsig kan man ju inte komma undan men bäst att inte frysa iaf så det e la g8ns Xd.
sen gick vi runt i alla skoaffärer och sen köpte ja en vilabag Xd haha.. nee men var tvungen att köpa två sjalar för att få en. men det gick :)
sen donken för 82 kr.. om det stämde eftersom denna knepiga kassakvinna var allt annat än erfaren haha.. mysig flicka.
innan bussen hem gick vi in för att sola lite. två blondiner på ett solarium..tur att tanten inte kom från tjyvlyssnat för det var lite smått svårt att få pengarna till tid.. men det gick o det var gött. efter det tog vi desperata bussen hem.. gjorde sjukt god mat eftersom resten käkat upp allt.. sedan tittade vi på världens fjortigaste film :D picture this ! haha mycket skratt o de gillar vi.

Ta det lungt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0