1 i 1 / 09

Yeaaay på nytt år lr ;) inget himla nya möjligheter för det har det ju inte blivit varje år!? :S Varje dag är nya möjligheter så för helvete nya möjligeter imon!! :D

Trevlig dag igår med martina elli linnea o carro..kunde ju vart bättre men absolut sjukt mycket sämre så et var super ändå :D :D blir ju vad man gör det till ;) kan nog säga att ingen har vart på så många ställen som vi var igår under en o samma kväll ;) okej kanske moyo då !! :D hahah Livet när hon kommer in på bussen och skriker. iaf blev det nyår på en buss vilket ja tyckte var härligt ;) nedför Huskvarnaberget i klackar var ju mysigt och inte alls skavsår på tårna!?
Hemresan blev nog nästan bäst iaf med martina o två boys. haha att dom var roliga lr ;) Nee men alla känner väl linus skida? lr? brukar ju byta kullager på sommaren.
haha o livet kom ju när vi va i b-ryd med bussen och det var en osm skulle springa ifatt Xd haha snubblar tappar skon o vet vad ! så trevligt blev det.  sedan var det hem och film o sen kommer morsan mkt pigg o glad hem med resten av familjen.
     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0